Seat Cordoba WRC voor elke dag

SEAT Cordoba WRC Safari, getestSEAT Cordoba WRC Safari, getestSEAT Cordoba WRC Safari, getestSEAT Cordoba WRC Safari, getest

Javier wilde altijd al piloot worden rally's, zijn passie van jongs af aan; leven leidde hem, echter te wijden aan de landbouw, een activiteit die ook zeer bevredigend.

plotseling, zonder te weten hoe, Javier vond zijn auto naar het werk was niets meer en niets minder dan een Seat Cordoba WRC Safari versie. de perfecte voertuig voor het rijden op zeer snelle pistasy wegen cirkelen de moerassen van de Guadalquivir, , waar ontwikkelde hij zijn werk als boer in Sevilla rijstvelden.

SEAT Cordoba WRC Safari foto'sDe enorme veerweg toegestaan ​​Javier roll met de WRC Seat op een indrukwekkend tempo een gebied dat weinig te benijden door de hardheid van de Keniaanse savanne. Niet verrassend, onder tafels rijst, de temperatuur boven de 40 graden gemakkelijk, wegen zijn ook erg rotsachtig en stoffig, ook erg snel.

de motor 2 liter turbo 300 pk biedt ook enorme macht, terwijl de sequentiële wijziging zes-snelheid mogelijk maakt met volle teugen. Een genot gas met een snelle sporen van de omringende moerassen irrigatiekanalen en het schakelen zonder optillen van het gas. Op dat moment en glooiende en zesde grondig, Javier kwam tot een van de afbeeldingen erg Marshland film, gefilmd in deze delen; met name de scène waarin de politie jagen de moordenaar. Zeker als ze had gereden de seat Cordoba Safari versie, hadden ze ontsnapt, dacht hij.

de SEAT Cordoba WRC Safari heeft ook een schorsingen grand tour, ongeveer 20 cm aan de voorkant en 25,4 achteraan, een toename van 3,3 en 6,3 cm van het asfalt versie, ook een lichaam sterk verbeterd. Low ontvangt ook paden beveiligingen, terwijl buiten de meest opvallende is de goedkeuring van sonrkel en "mataburras" voorkant, twee accessoires die handig zijn voor het rijden op het moeras, waarbij zwerfdieren overvloed, velen zijn ook waterwegen te overwinnen. In de achterkant van de Safari-versie ontvangt twee onderdelen in plaats van één, een complete set van tools, een hulpbrandstof tank 35 liter en meerdere flessen fietser verschillende vloeistoffen te dragen; olie, koelvloeistof, remvloeistof, etc. Alles wordt verzorgd voor detail om te gaan met de maximale garanties zo hard en extreem als de Safari Rally test was.

SEAT Cordoba WRC'sde SEAT Cordoba WRC Het bleek een zeer effectief wapen in dit gebied, zoals blijkt uit de derde plaats bereikt in de Safari 2000, een van de beste resultaten verkregen met de auto in de jaren waarin hij speelde de World Rally Championship.

Bij de controles van SEAT Cordoba WRC en als ik mijn hele leven had gedaan, Javier krijgen van een perfecte verstandhouding en dat in eerste instantie de besturing enigszins nerveus en delicate. Opgemerkt wordt dat de drijvende lijkt sterk op die van een achterwielaandrijving; de achterzijde is baas, in het bijzonder op het land, moeten we ook rekening houden met de Management is zeer snel en zeer gevoelig. De 2-liter turbo Het vereist overnemen 2500 rpm operationeel te zijn, terwijl de opeenvolgende versnelling laat opmaakt gas zonder koppeling. Het is ook speciale toets de rem, hard als een rots. Het koppelen van bochten met de beheersing van zichzelf Auriol, Javier plotseling ontwaakte uit een prachtige droom.

SEAT Cordoba WRC'sHet was zo echt geweest ... Onder sterke opwinding, verspilde geen tijd in gaan naar beneden naar het schip waar naast tractoren, houd uw auto. Hij hoopte dat de SEAT Cordoba WRC Safari maar er nog steeds. Het openen van de deur ontdekte ik dat het inderdaad een droom was geweest, maar was teleurgesteld; in de plaats waar hij dacht dat de WRC zou kunnen zijn, de Leon ST X-Perience was met 184 pk dieselmotor, DSG en all-wheel drive Ik had onlangs overgenomen.

duidelijk Seat Leon ST X-Perience is niet zoveel charme, maar is een perfecte auto voor Javier. Dankzij de grotere bodemvrijheid, verbeterde wielophanging en all-wheel drive, deze familie kan schieten ontspannen op de wegen van de Sevilliaanse moerassen, zelfs in de winter maanden, wanneer de klei modder voorkomt dat de passage van de meeste auto's. Het is ook comfortabel, ruim, ideaal voor vakantiereizen met familie, ook geschikt voor het vervoeren van mountainbiken in het weekend. Geen wonder dat het voelt trots op hun Seat Leon ST X-perience in de garage, wat niet wil zeggen om te blijven dromen van de Cordoba WRC hebben.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- De prijzen van nieuwe auto's in Autopista.es

- Vergelijk tot drie auto's tegelijk

- Seat Cupra sportwagens markeert 20 jaar

- De drie generaties van de Seat Leon Cupra, video