Renault Espace 2015 de heruitvinding van de auto

Renault Espace 2015Renault Espace 2015Renault Espace 2015Renault Espace 2015

2015 resultaten zeer belangrijk jaar voor Renault, Het plan om zijn gehele bovenste te vernieuwen, en bevat een nieuwe SUV, de Kadjar, die zal aankomen in eind juni. in september Je ziet het licht de vervangende Laguna, maar niet langer deze aanwijzing, hoewel Renault zeggen dat ze nog de nieuwe naam van de salon D. gedefinieerd Aan het eind van het jaar de nieuwe generatie van de Mégane worden gepresenteerd, waar je de commerciële ontwikkeling met andere instanties, met inbegrip Scénic, over 2016. En de vierde model van dit jaar zullen zien, de eerste om aan te komen en dat feit CMF brengt het plateau 1 groep, ook Mégane salon en D de nieuwe generatie Espace.

Volgens Renault crossover; maar eerder is een evolutie van de laatste generaties van de bestelwagen, een mengsel van begrippen om een ​​auto bij uitstek bieden functioneel, maar met enkele image SUV. De diamant mark Het vernieuwt rekening houdend met trends in de markt. Wanneer de vierde generatie Espace in 2003 werd gelanceerd, SUV verkopen goed voor slechts 5 procent van de markt, terwijl de MPV was ongeveer 15 procent. Vandaag is de trend is veranderd en SUV's te dekken 25 procent van de huidige vraag over en blijft het belang ervan in de markt te vergroten. Daarom heeft Renault besloten om de Espace opnieuw uit te vinden, altijd op basis van hun functionele waarden, het handhaven van een uitstekende ruimte en veelzijdigheid, met innovatieve oplossingen in infotainment en connectiviteit. Een nieuwe categorie kunt u uw spiegel hebben bij een aantal Amerikaanse concept, maar volgens de Europese normen.

Ruim en comfortabel, tot 7 zetels

Renault Espace 2015Nieuwe vormen van het lichaam impliceren een lagere hoogte van 6 cm, hoewel de lengte kopie 4,86 m de voormalig Grand Espace, 20 meer dan de korte variant van de mensen carrier. Hoe werkt deze verandering in stijl binnen is gemanifesteerd? Nou, twee fundamentele afwerkingen, terwijl de optionele panoramische dak op te nemen, met goede stahoogte. Maar met de toevoeging van panoramadak, standaard op de finish Initiale Paris, ruimte beperkt in de twee achterste rijen voor volwassenen dan 1,80 m, enkel hoofd evident de buitenste zitplaatsen tweede. waar er meer ruimte is de lengtecoördinaat, voordeel dat de nieuwe CMF platform 1 wielbasis groeit 16 mm. Passagiers in de tweede rij te genieten genoeg ruimte voor je knieën, vooral als de trottoirs zijn gepositioneerd achter geheel. Als we de twee achterste zitplaatsen, waardoor ze tot bruikbare ruimte voor de knieën, worden verplaatst bijna volledig 16 mm reizen die het mogelijk maakt de tweede rij, en die meer zithoogte beneden dan normaal deze accessoire zetels. De achterbanken niet langer ze worden verwijderd als voorheen, gecompliceerde operatie vanwege zijn gewicht. nu Ze klappen zelfstandig op de grond een enkele plank verlaten en heeft daarom One Touch-systeem. Zo kunt u vouwen door middel van een elektrische bediening geplaatst aan de linkerkant van de stam, elk van de vijf zittingen onafhankelijk of het dashboard.

Het werk dat te bereiken maximum interieur comfort in een moderne en aantrekkelijke sfeer Het heeft zijn voordelen. De zwevende middenconsole karakteriseert het dashboard design. Het stijgt boven de vloer waardoor er minder ruimte voor het deponeren van voorwerpen, met grotere hoogte in automáticas- versies, hoewel hun toegang, zo laag zijn, is niet eenvoudig. De voorkant handschoen Het biedt grote capaciteit (20 liter) in aanvulling op de vele gaten verspreid rond de cabine. En ze staat op de 8.7 inch groot scherm standaard bij de R-Link systeem 2, waar gaan behandeld talloze Infotainment functies en parameters van de auto, zeer toegankelijk en zeer zichtbaar. De instrumentatie is zeer compact, telling met een configureerbare TFT-scherm met Multi-Sense systeem in uw gegevens en kleuren en kan aanvullen eventueel met de Head-Up Display die de hoofdgegevens, zoals snelheid, navigatie-aanwijzingen, waarschuwing voor overschrijding van de maximumsnelheid en rijhulpsystemen. Het interieur wordt begeleid op de top van de console en het dashboard met plastic overvolle uitstekende visuele kwaliteit. Maar de lagere taille Ze zijn hard en breken de uitstekende harmonie bereikt.

De stam volume is groot, zeer groot, 660 liter volume (2.101 liter met gevouwen achterbank) en Het heeft zeer bruikbare vormen, met een verticaal poort en betere toegang en zeer lage belastingslijn. De poort is elektrisch bediende of automatisch openen langs de voet aan de onderzijde. Het reservewiel is optioneel -standaard 17 "in de Initiale- en toegankelijk vanaf de onderkant.

drie powertrains

Foto Renault Espace 2015Het bereik van de motoren vormen twee varianten dCi 1,6 l, 130 pk en 6-versnellingsbak of 160 pk met twee turbo en automatische transmissie EDC 6 verhoudingen -geen overschrijdt de limiet van 120 g / km CO2-uitstoot, zodat daarvoor vrijstelling van registratie belasting in Spanje.

En een nieuwe 1.6 TCE benzine twin turbo 200 pk, altijd geassocieerd met een automatische versnellingsbak dubbele koppeling EDC, in dit geval zeven relaties. goede prestaties en efficiënte motoren. We hebben nog niet geleid de meest economische variant, de 130 pk met handgeschakelde versnellingsbak alleen op papier en kan enigszins eerlijke resoluut Espace weg bewegen als we gaan geladen zijn. Omdat de dCi 160 pk getoond zichzelf oplosmiddel met een effectieve respons bij lage toerentallen en een uitstekende veerkracht, geholpen door de goede verstandhouding met EDC verandering, waarbij een verbruik van slechts 4,6 l / 100 km. Maar tact en het vermogen om te versnellen de motor die we het leukst vond is de benzine, het helpt ook veranderen de effectiviteit van EDC. Het is jammer dat dit alleen wordt behandeld door de ergonomische shifter en niet beschikbaar zijn, of als een optie voor het stuurwiel peddels. Het kan versnellen van 0 tot 100 km / h in 8,6 s, met een gemiddeld verbruik van 6,2 liter / 100 km en 140 g / km CO2.

De nieuwe Espace in première Multi-Sense systeem 4Control, standaard op Initiale Paris en een optie op Zen (1.818 €), met vijf rijmodi (Eco, Comfort, Neutraal, Sport en aanpasbare) en zij handelen op verschillende parameters, waaronder Geloodst demping en stuurwielen, voor de bestuurder om het te selecteren. Goede prestaties, met name in de dynamische modus waarbij volledig verminderen ongewenste lichaamsbewegingen en lichte knik ja hobbelige wegen duidelijk in Comfort. Achterwielen richtlijnen onder de 60 km / h (70 in de sport-modus) Zij roteren in een richting op elke as en boven, in dezelfde richting, in verschillende mate, met een maximale amplitude van 3,5 graden volgens de geselecteerde modus.

Drie uitrustingsniveaus

Het bereik is versprongen drie uitrustingsniveaus, vanaf 29.350 euro: Leven en Zen voor de dCi 130 (29.350 en 32.150 €); Zen voor de TCe 200 (34.450 €); en Zen en Initiale Paris voor de dCi 160 (35.450 en 42.950 €), in staat om uit te kiezen negen verschillende kleuren. Om de afwerking Zen talrijke opties te voltooien, bijna alle standaard met de Initiale Paris worden aangeboden. Alleen metaalverf of derde rij (€ 991, 743 for Life zen eindigt), plus verwarmde stoelen in de eerste twee rijen stoelen, twee speciale verpakkingen worden genomen als optioneel. Een verkoop op 22 mei, niet alle verkooppunten zullen versies verkopen Initiale Paris; concessies alleen in staat om de hele ervaring in verband met de nieuwe onderneming te leveren Renault Initiale Paris zal het zegel ontvangen.

U kunt ook geïnteresseerd

Renault Espace Secrets video

Alle prijzen Renault Espace

Een Espace tweedehands? Zie onze aanbiedingen