Opel Mokka X: testen en nieuwe SUV prijzen

Opel Mokka X 2017: Test en foto'sOpel Mokka X 2017: Test en foto'sOpel Mokka X 2017: Test en foto'sOpel Mokka X 2017: Test en foto's

We reisden naar Edinburgh in het Verenigd Koninkrijk, voor een eerste test contact Opel Mokka X, een nieuwe auto op basis van de Opel Mokka, die vier jaar geleden gelanceerd, maar dat het Duitse merk diep heeft een nieuwe vorm om zijn kwaliteiten te benadrukken op het gebied van SUV stedelijke stijl, met veel acceptatie nu bij het grote publiek.

Opel Mokka X: nieuw design en meer verbonden

de Opel Mokka X meet 4,28 meter lang en we ontvangen in de nabijheid van de luchthaven zei Schotse stad om onmiddellijk waarderen die veranderingen in het uiterlijk dat uw afbeelding te vernieuwen. Allereerst vestigt de aandacht op haar frontaal, waar we zien hoe ze hebben herontworpen bumpers, grille en koplampen. Toen we in de buurt van de terug om onze bagage op te slaan in hun trunk 356 liter, Ook zien we hoe ze verbouwd achterlichten en bumpers dat gebied. In de vloot Opel Mokka X Edinburgh wacht ons in niet ontbreken units met twee nieuwe carrosseriekleuren, de oranje Amber en rood Scarlet.

Opel Mokka XBodemvrijheid presenteren Opel Mokka X en de plaats van de zetels maakt het veel gemakkelijker toegang binnen deze SUV. Een van de dingen die opvalt is de nieuw ontwerp van het dashboard, met bepaalde connotaties stijl met reeds bekend uit Astra 2016. Verder hebben de Duitse mark sterk gestreefd naar de nieuwe mokka X cale tussen jong publiek, vandaar heeft speciale aandacht besteed aan de integratie van een nieuwe generatie van zijn IntelliLink multimediasysteem, met volledige compatibiliteit met beide inrichtingen vervaardigd door appel en die op basis van Android, slechts kleine verschillen in het hoofdscherm waar nodig zal zijn 7-8 inch. de bewoonbaarheid verandert niet tegen mokka voorgaand.

Opel Mokka 1.6 CDTI 136 pk X, zeer de moeite waard

met de rutómetro begeleiden we rijden over de weg naar Dalmeny House en voor deze hebben we de Mokka 1.6 CDTI 136 pk X, de mechanische turbodiesel waarvan de meest zal worden geëist door het publiek, volgens Opel, zijn ook de Benzine 1.4 Turbo 140 of 152 pk en diesel 1.6 CDTI 110 pk, deze laatste alleen flotas-. Na een kort bezoek aan spectaculaire paleis-fort in verband met de koninklijke familie, onze reis verder naar de Schotse Highlands met onze mokka X voorzien AWD en handgeschakelde versnellingsbak -Het kan ook 4x2 zijn geweest of een automatische transmissie koppelomvormer en zes versnellingen-. deze turbodiesel vier cilinders vrij aangetoond verfijnd, zonder dat geluidsoverlast acceleratie. Duwt goed bij lage snelheden als gevolg van de heldere pair, en biedt een zeer lineaire vermogensafgifte meer dan 4000 rpm. Samen, presenteert een zeer bevredigend antwoord, vooral wanneer we reizen snelle stukken, het uitbrengen van een briljante inhalen optimale pick-up en verbruik zeer tevreden -Ik hierbij goedgekeurd 4,1 l / 100 km-. Stuurgevoel tevreden en ook veranderen terwijl de instelling van de vering is vrij stevig.

Opel Mokka binnen XOpel Mokka X: nu Campero

Bovendien is de X bij de nieuwe nomenclatuur Opel Mokka, de Duitse fabrikant wil identificeren een grotere geschiktheid voor reizen buiten het asfalt, dus het zal blijven bij deze brief in toekomstige modellen te gebruiken. Tijdens de rondleiding verwachtten we een klein stukje off road, de kwaliteiten van de nieuwe Mokka X. Het antwoord tracks tussen de Schotse bossen is onberispelijk te zien, met multiplaatkoppeling koppeling elektronica welke koppel tussen voor- en achteras van 100 verdelen: 0 tot 50:50, afhankelijk van de rijomstandigheden. Het is duidelijk dat met 4x4-versies mokka X campera inzet voor een meer persoonlijkheid dan sommige van haar belangrijkste rivalen, zoals het gebruik van krachtigere uitvinken mechanisch. In ieder geval is dit SUV Het heeft een voorrang richten op het asfalt, ondanks zijn apparatuur ook verkrijgbaar in een bruikbare controle afdalingen.

De eerste eenheden Opel Mokka X Ze zullen niet worden geleverd tot de maand oktober, maar en bestellingen voor dit SUV toegestaan Het aangeboden met drie uitrustingsniveaus: Selectieve Excellence, Business (voor de 1.6 CDTI van 110 pk only) en Color Edition. Het volledige gamma wordt standaard geleverd: cruise control, boordcomputer, vier elektrische ramen, lichtmetalen velgen en Bluetooth en multimedia-systeem met zeven-inch touch screen. In de bovenste aansluitingen kan een adaptief verlichtingssysteem met LED hebben, ergonomische stoelen gecertificeerd door AGR, alert onvrijwillige verandering van rijstrook, lezer tekenen, assistent grootlicht, Forward Collision Alert en OnStar dienst Opel, zeer nuttig in geval van nood. een optionele OPC Line Sport pakket zal ook worden aangeboden.

Opel Mokka X: de prijzen voor Spanje

Opel Mokka X 1.4 Turbo 140 pk 4x2 19.500 euro Selective

Opel Mokka 1.6 CDTI X 4x2 136 pk 21.300 euro Selective

Opel Mokka 1.6 CDTI 110 pk X 4x2 Commercieel: 21.400 euro

Opel Mokka X 1.4 Turbo 152 pk 4x4 Aut. Excellence 25.580 euro

(*). De promotionele korting tarieven inbegrepen

U kunt ook geïnteresseerd

- Audi Q5 vs BMW X3: Een Gunfight SUV 2017

- Wat zijn de mislukkingen van auto's en compacte SUV's bestsellers?

- ¿SUV of familie? We kiezen voor de beste auto voor het gezin