Audi TT RS 2017 testte de snelste coupe in de wereld

2017 Audi TT RS, testen en foto's2017 Audi TT RS, testen en foto's2017 Audi TT RS, testen en foto's2017 Audi TT RS, testen en foto's

De vorige generatie Audi TT Hij had ook een versie RS, dus dit heeft zopas is de tweede in de geschiedenis en een van de meest opwindende van alle de RS familie. 400 pk 2 + 2 coupe slechts 4 meter lang en iets meer dan 1500 kg gewicht cijfers moeilijk te evenaren. Zo kan niemand hem het missen Audi TT RS kan een tijd van 3,7 seconden te markeren acceleratie 0-100 km / h (3,9 seconden in de TT RS Roadster cabrio) en aldus snelste segment de coupe wereld. Niemand biedt deze prestatienorm. De prestacional plaat wordt afgesloten met een hoogste snelheid van 280 km / h en een gemiddeld verbruik van 8,2 liter / 100 km. En de DSG S tronic 7-traps ontwikkeling heeft een bijzonder lange laatste te bereiken snelheid om het verbruik zo veel mogelijk te beperken. De Roadster met die weegt 90 kg meer verloren tweetiende acceleratie en verbruik bedraagt ​​een tiende liter per 100 km.

2017 Audi TT RS: 5-cilindermotor

deze nieuwe Audi TT RS blijft vertrouwen monteurs inline 5 -Instellen dat net draaide 40 jaar op de markt- met dezelfde verschuiving als zijn voorganger: 2,5 liter. Maar de ingewanden van deze motor is volledig gewijzigd om de prestaties te verhogen met 17 procent, het bereiken van een specifiek vermogen van 161,3 pk / liter, en gewichtsbesparing van 26 kg. Deze 2.5 TFSI biedt nu een nieuwe aluminium blok (voor staal) is 18 kg lichter, met een krukas verzonken op strategische punten 1.4kg steeds fijnere lagers verminderen 6 mm, een bed magnesium aluminium carter guard andere reducerende 4 kg, minder inwendige wrijving van onderdelen, aluminium zuigers olie koelkanalen, turbo 1,35 bar druk tussenkoeler met een rendement van 80 procent, nokkenas uitlaat en dubbele variabele timing brandstofinspuiting (hetzij in het inlaatspruitstuk of direct in de verbrandingskamer).

2017 Audi TT RS-test2017 Audi TT RS: nieuwe transmissie

De versnellingsbak is de S tronic (Dubbele koppeling) 7-snelheid met de 7de relaties die lang om de motor te ventileren en het verbruik te verminderen vertrekken. Ik moet zeggen dat kondigt een gemiddeld verbruik van 8,2 liter / 100 km. Zelfs wanneer zij hebben ondergaan meer veranderingen in de transmissie is in Quattro aandrijfsysteem met elektro-hydraulische lamellenkoppeling die nu een nieuwe software. Het is in staat om meer berekeningen en sneller te verwerken, zodat bij het opnemen van het koppel op de achterzijde berekent de olie te verpompen onder druk discs vergrendeling middendifferentieel dat aan het einde van de aandrijfas geplaatst blijft uitoefenen. en eerst in een TT RS, deze waterbeheer de lamellenkoppeling Het is geïntegreerd in de rijdynamiek systeem Audi Drive Select, waar de bestuurder kan kiezen tussen Comfort, Auto, Dynamic en Individual.

de standaardsuspensie de 2017 Audi TT RS Het is enigszins moeilijker dan het TT S, maar niet ongemakkelijk voelen. Maar om het naar een hoger niveau, is de optionele magnetische kleppen met variërende hardheid afhankelijk van de gekozen modus en rit (Audi Magnetic Ride, RS Plus optie). Het chassis is versterkt met wielen serie 19 inch diameter banden 245/35, maar er zijn een aantal optionele 20-inch 255/30 dat als gevolg van de enorme prestaties van de auto zijn bijna aanbevolen.

En er is niets vergelijkbaars in dit segment. deze 5 cilinder turbo getarreerd tot 1,35 bar geeft een energiestoot bijna 1000 rpm, maar erkent dat uit de 3,500-4,000 rpm is wanneer het biedt echte kick. Turbo heeft geen effect (geen bulten stroom), maar de ingang van drukvulling wordt genoteerd als houd de maximale druk van 1,35 bar gedurende enkele seconden. 400 pk en vallen als een stroom door de aandrijving kan worden geassimileerd. Anders zou het onmogelijk zijn om zowel paard te controleren. Wanneer je het probeert je je realiseert dat de software disc differentiële bijdrage van de distributie van het koppel naar de achteras hebben een geweldige tijd werken, omdat te allen tijde hebben om terug te gaan om te compenseren voor de macht motorische vaardigheden verloren vooruit. In deze generatie zijn zij veel belangrijker de achteras, wat weer verdeelt het koppel tussen de linker en rechterwiel afhankelijk van de drager. Waarom Agility is er veel gewonnen en zelfs met de ESP uitgeschakeld is, kunt u stap op het gaspedaal zonder angst voor de controle over de auto kunt verliezen. De Audi TT RS heeft weinig neiging tot onderstuur, omdat de achterkant helpt veel. Soms zelfs het lijkt te veel kinderen hebben achter ons countersteer dwingen de uitgang van hoeken.

2017 Audi TT RS: brute versnelling

Maar als iets dat we kunnen het laten zien Audi TT RS potentiaal hun versnellingen 2017. Het kan 0 tot 100 km / h in 3,7 seconden (3,9 seconden voor de Roadster). Dit record is het een van de beste in hun specifieke categorie van kleine / middelgrote coupes. bij voorbeeld een Jaguar F-Type R Coupe 5.0 V8 AWD met veel meer kracht en all-wheel drive "alleen" kondigt 4,1 seconden van 0 naar 100 km / h, terwijl nu de krachtigste versie van een Porsche 718 Cayman is 4,4 seconden (Weliswaar minder pk en achterwielaandrijving). Zo is het zeer moeilijk om de natuurlijke en directe concurrenten van deze vinden Audi TT RS. Het is bijna uniek. Het biedt ook de twee lichamen, Coupe en Roadster, wat maakt uw aanbod uitgebreider en verleidelijk. De prijs bedraagt ​​79.900 euro naar 82.910 euro en gesloten naar de open lichaam. Hoog, maar gerechtvaardigde prijs als we bedenken dat is 2 + 2 compacte coupé snelste en apparatuur is vrij compleet, omdat de OLED-technologie voor de achterlichten, de eerste productie-auto aan te nemen.