Kontakt: Kia Carens, eksponensiell fremgang

Kia Carens, eksponensiell fremgangKia Carens, eksponensiell fremgangKia Carens, eksponensiell fremgangKia Carens, eksponensiell fremgang

Mer kompakt enn modellen den erstatter, den nye Carens show moderne og attraktivt bilde, radikalt forskjellig fra hva vi var vant til å se de siste årene. Selv om det er litt kortere minivan av den forrige utgaven, har en akselavstand fem centimeter høyere, slik at utvide kapasiteten av bagasjerommet og plass for passasjerer av kvadratene av den andre og tredje rad-hvis vi velger to ekstra plasser, med en ekstra 700 euro.

Kontakt: Kia Carens, eksponensiell fremgangtenker allsidighet, Det har utviklet en funksjonell indre, pepret med hull for å sette gjenstander og de andre glidende seter i rad 30 cm for å variere kapasiteten eller innerstøvelen. den innvendige bredde er det noe rimelig tre voksne passasjerer, siden den sentrale plassen er noe smalere. For å løse dette problemet, kan du flytte noen centimeter fremover eller bakover med den hensikt at skuldrene av beboerne fortsatt buttet å reise mer komfortabelt.

I alle fall er bagasjekapasiteten 536 liter I fem-seters versjoner av 492 liter i syv med de to seter i den tredje raden foldet, eller 103 liter hvis du reiser med syv seter i bruk. den siste to stedene er bare praktisk for barn eller liten størrelse reisende, samt å være litt smalere, de tilbyr ikke mye benplass.

Bensin og diesel

Kontakt: Kia Carens, eksponensiell fremgangUtvalget som skal selges i Spania, fra slutten av april, Det inkluderer en bensin versjon 1.6 GDI 135 hk, mens det ikke forventes å nå 166 hk 2,0 til vårt marked. De som kommer og være i sentrum av området vil bli utstyrt med to muligheter Dieselmotor 1,7 CRDi, i sin varianter 115 eller 136 hk kraft, som i utgangspunktet er utstyrt med manuell girkasse sekstrinns. Litt senere, vil den 136 hk versjon har en seks-trinns automatisk girkasse med momentomformer.

Det er i gang komfortabel, med en myke suspensjoner idiot, Mens holder legemet i kurver, og ganske nøyaktig adresse, med mulighet for å regulere nivået av assistanse tre forskjellige nivåer'Normal', 'Comfort' og 'Sport'. Når det gjelder dieselmotor, 136 hk-varianten virker mest tilrådelig etter modell filosofi, fordi selv om den har en meget omfangsrik og voluminøse legeme, er det en spesialdesignet for å reise belastning modell komfortabelt. Svaret er bra fra svært lave turtall og vises sterkere for å overvinne 2.000 rpm. Samtidig er det ikke mye forskjell i forbruk mellom de to alternativene diesel med 0,2 l / 100 km for den kraftigere, som ikke er veldig viktig for å opprettholde.

den utstyr Det er et av de områdene hvor merkevaren har lånt spesiell oppmerksomhet, herunder forhold knyttet til sikkerhet og komfort. Avhengig av trim nivå, Konsept, Drive og Emotion, Den kan ha elementer som system varsel om ufrivillig endre baner, frontlykter xenon, ryggekamera, automatisk to sone klimaanlegg, panorama tak glass, autonom parkeringssystem, starter systemet med smarttasten, berøringsskjerm navigasjon opp til syv inches etc.

Maksimal intern kapasitet

Kontakt: Kia Carens, eksponensiell fremgangEt aspekt der mer har påvirket den helt til å forbedre allsidighet har vært i muligheter for å tilpasse interiøret til behovene til kundene. Derfor, i tillegg til å tilby rulles seter 30 cm, har det folding passasjerrygglene, Det er å gi en lastelengde til 2,150 mm. Også omfatte dimensjonene av stammen, med en bredde på 1109 mm og en høyde på 766 mm til taket. Bortsett fra nedkjølt hanskerom, De er ordnet hull i dørpaneler, under gulvet i den andre rad sete, eller under stammen, som forblir gardinen hvis det er nødvendig.