Mercedes Coupe C220d 9G-tronic, een ronde coupe

C220d Mercedes Coupe, getestC220d Mercedes Coupe, getestC220d Mercedes Coupe, getestC220d Mercedes Coupe, getest

Dus de coupe, Klasse C heeft niet alleen een lichaam voor elke smaak of behoefte, maar vormt een Superlatief excellence, op basis van zijn onmiskenbare elegantie.

En stuur de vergoedingen bovendien van de drie mogelijkheden, het is in deze variant coupé waarin meer nadruk wordt gelegd op sportiviteit, zelfs voor grotere stijfheid tegen de converteerbare stoffen dak. Het komt zelfs met minder krachtige motoren, zoals in het geval van de laatste met de eerste stap van de Diesel. En zeker als, zoals het geval is, heb je de AMG Sportive Finish Line (2.199 euro): het niet alleen invloed op het uiterlijk, ook de afstelling van de ophanging, die is steviger dan de standaard; en met een directere sturing of een band 18" met 17" standaard. Bovendien had onze unit schijfremmen (318 mm diameter) geperforeerd.

Met deze configuratie neemt dus de rol van deze C220d Mercedes Coupe met een vast loopvlak waarvan het niet in strijd met alles wat er onder de wielen dat het te filteren. Pure kwaliteit rijden, uiteindelijk.

En, nog meer, met vooras wendbaar, zodat u het rijden genieten van toen we besloten om te gaan met de C220d Mercedes Coupe, stappen voor snelle bochten, ongeacht de wijze waarop de straal.

Mercedes Coupé proof C220dHet is in de meest gesloten, waar het voelt wat ze brengen, het induceren van de beurt, de achterwielen. En is dat een soort autoblocante regelt het draaimoment overgebracht op het asfalt met rem. Alleen in die situaties U zult merken dat uw gewicht is ongeveer 1.700 kilo, dat is niet precies wat voor een auto van dit type, een gegeven door evenwicht op snelwegen.

C220d Mercedes Coupé, uitzonderlijke prestaties

Met het scherm bovenop het dashboard van deze klasse C kunt u kiezen uit Eco, Comfort, Sport, Sport + en individuele werkadres of ESP -met luchtveren of dempers gecontroleerd, alsmede thereof- accelerator of wijzigen.

Dit kan ofwel een handmatige, zoals automatische zijn 9G-Tronic: Negen relaties met één stap verwijderd van elkaar dat bijna onopgemerkt de bestuurder, met uitzondering van de indicatie instrumentatie. Deze verandering oefent ook een effect van tuning 2,1 liter twin turbo, anderzijds, groot van stuwkracht van 1500 tot 4000 rpm en kunnen bovendien dragen; en geven ook gebruik- een negende opmars van de ontwikkeling zo lang (81,1 km / h per 1000 rpm) die essentieel is voor deze Mercedes C220d je besteedt zo weinig.

Echter, is de inzet van geweld goedgekeurd door de prestaties, flairs voor niets lichtgewicht coupe. wat dan ook niet door de automaat om het geluid van deze viercilinder diesel wissen blokje met de rest van zo verfijnd staging.

C220d Mercedes Coupe, leefbaarheid en romp

de rijpositie is uitstekend vanuit elk gezichtspunt. We verlagen de sedan, ja; maar niet veel meer; en eenmaal daar voel je je meer liggen dan zitten. Met zo'n grote deur -faltaría meer, ingelijste voor ventanillas-, Het is niet lastig om toegang te krijgen tot de voorstoelen (Anders is de achterkant). Bovendien, zolang de toegang zo breed kost duik in de band: een telescopische arm automatisch gaat gemakkelijk binnen handbereik.

C220d Mercedes CoupéAls zijn voorname uiterlijk en gedrag rondheid, voldoet aan de verwachtingen meestal het genereren van een Mercedes coupe; hetzelfde bereikt op het gebied van kwaliteit -al was van mening dat uitgaat van de materialen of voltooid, zelfs de kleinste knop is in lijn met wat paga-, technologie ...

echter, de negatieve zijde van het compartiment wordt bepaald door backspace, zodat de twee achterste zitplaatsen moeten ze als exclusief te zien voor eventuele gebruik: hoogte zeer gering, 85 cm; en de longitudinale ruimte, ook bijna burger auto. Integendeel, de stam grote, terwijl de deksel sluit kan niet worden geopend rechtstreeks te manipuleren: of gebruik toets of knop binnen.

Hun rivalen zijn de BMW 420d en de Audi A5 2.0 TDI, zowel krachtiger (190 pk motoren hebben bijna 10 procent meer vermogen), maar ook duurder. Wat betreft het prijsverschil met C220d Mercedes sedan, de toename betekent kiezen voor deze coupe versie is 1.675 euro; 400 als je kijkt naar het landgoed, dat is als Mercedes noemt de vertrouwde lichaam.

Mercedes C-Klasse Coupe 220d, data

TECHNISCHE GEGEVENSC220d Mercedes Coupé
motor2143 cm3 / 4 cilinders
macht170 pk tussen 3000 en 4200 rpm
maximumkoppel40.8 MKG 1400 tot 2800 rpm
maximumsnelheid234 km / h
Onze gegevensTECHNISCH CENTRUM SNELWEG
versnelling7.54 sec
gewicht1.697 kg
Real gemiddeld verbruik5,2 l / 100 km
werkelijke gebruik op de weg4,6 l / 100
Real stedelijke consumptie6,1 l / 100 km
Breedte / achter139/128 cm
benen ruimte terug66 cm
romp410 liter
prijsVanaf 41.900 euro

U kunt ook geïnteresseerd

BMW 4-serie Coupe vs Mercedes C-Klasse

Audi A5 2.0 TDI 190 pk: het werkelijke verbruik