Eerste Test: 2015 Honda Jazz, bewezen veelzijdigheid

Eerste Test: 2015 Honda Jazz, bewezen veelzijdigheidEerste Test: 2015 Honda Jazz, bewezen veelzijdigheidEerste Test: 2015 Honda Jazz, bewezen veelzijdigheidEerste Test: 2015 Honda Jazz, bewezen veelzijdigheid

We weten hoe nauw is de derde deel van Honda Jazz, een van de commercieel meest succesvolle auto's van het Japanse bedrijf in de afgelopen jaren na verkopen in zijn eerste twee generaties iets meer dan 5,5 miljoen eenheden wereldwijd (in andere landen, deze auto wordt verkocht onder de naam Fit).

magische ruimte

de Honda Jazz III Het groeit zowel binnen als buiten. Namelijk de lengte toeneemt tot 9,5 cm totaal 3.99 m, terwijl wielbasis Ook hoger in dit geval 3 cm (in totaal 2,53 m). Ondanks deze compacte, na het verdiepen inwendige afmetingen, kunnen wij u verzekeren dat de jazz aanbiedingen ruimte voor zowel inzittenden als laad meer dan degelijke, en een veelzijdige systeem stoelopstelling (De zogenaamde Honda Magic Seats). Met zitbanken onverminderd door, de voor de benen van twee volwassenen ruimte is meer dan genoeg. Het opstartvolume in deze instelmodus is 354 liter (17 liter meer dan de jazz tweede generatie), een capaciteit die kan oplopen tot 1314 liter door het vouwen van de achterbank volledig.

Honda Jazz III binnenzijdeBij de analyse van de Jazz III modulariteit, de achterbank kan iets naar voren worden bewogen om daarna met een eenvoudige beweging opgevouwen volledige weggegaan een praktisch vlak oppervlak met een aantal persoonlijke bezittingen. Ondertussen, als je nodig hebt om objecten van een bepaalde hoogte, maar kort in de lengte te verlaten, kan worden opgevouwen stoelen met een systeem doet denken aan die gebruikt worden in de zetels van een bioscoop. Ook als we moeten worden opgeladen met een bepaalde lengte te stoppen, naast volledig neergeklapt de achterbank kan worden gevouwen blijven bijna vlakke positie de voorste passagiersstoel.

1.3 motor met handgeschakelde transmissie of CVT

de derde generatie Honda Jazz Het wordt in eerste instantie aangeboden met een nieuwe kleine benzinemotor 1.3 i-VTEC blies 102 pk, die vervangt de 1,2 liter. De nieuwe motor levert een maximum vermogen van 102 pk en een maximumkoppel van 12.54 MKG. Serie is gekoppeld met een vlotte en efficiënte zes-versnellingsbak (Andere nieuwigheid, als de vorige motor in combinatie met een vijftraps), maar er is ook de mogelijkheid om één combineren Automatische traploze CVT. Met betrekking tot andere rivalen in het B-segment, misten we grotere mechanische aanbod van de Jazz.

In het algemeen is de prestatie en antwoord deze motor in de jazz lijken we meer dan bevredigend. In het geval van de CVT, biedt het een aangenaam gedrag in de normale rijstand, het aanbieden van meer scherp wanneer we nodig hebben om een ​​aantal andere plotselinge versnelling uit te voeren. Wat betreft dynamisch gedrag, comfort en balans zijn de keynotes in het leiden van de Jazz met een zeer snelle inwerkingtreding van de ESP stabiliteit controle een beetje naar één wiel tekenen van verlies van motorische vaardigheden. Het is niet de meest wendbare en in staat categorie als de auto schommelen de carrosserie wordt meer dan een beetje zichtbaar toeneemt tempo een bit in tussen bochten.

Honda Jazz III binnenzijdeConnectiviteit en beveiliging

In termen van connectiviteit en entertainment, nieuw jazz neemt de Honda Connect multimediasysteem, uitgerust met een zeven-inch touch screen geplaatst boven het midden van het dashboard biedt een gemakkelijke en intuïtieve bediening. Navigatie, audio, verkeersinformatie, weersomstandigheden, de mogelijkheid van het verplaatsen van uw applicaties smartphone naar multimediasysteem screenen ... zijn enkele van de functies van het apparaat Honda Connect markeren.

de Nieuwe Honda Jazz Ook geeft het de C's in het hoofdstuk veiligheid, door het aanbieden Standard actief remsysteem in de stad, terwijl optioneel of standaard, afhankelijk van de versie, kan worden opgenomen waarschuwingssysteem frontale botsing alert en Lane Departure systeem herkenning van verkeersborden, onder anderen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Honda Jazz, foto's en alle gegevens van de derde generatie

- Honda HR-V, de nieuwe kleine SUV revolutionaire