Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring, vertrouwde les

Vergelijking: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d TouringVergelijking: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d TouringVergelijking: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d TouringVergelijking: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring

Helden in de verkoop in veel Europese markten, Spanje saloons met bekende lichaam nog niet afgerond decoupeerzagen commercieel ... hoewel in de Audi A4, bijvoorbeeld, beginnen deze versies vertegenwoordigen bijna een derde van zijn omzet. Het is een trend die we geloven zal veranderen, en nu al zijn we langzaam zien het ritme dat de samenleving zich tot een leefstijl steeds actiever. Maar in deze instanties moeten ook concurreren Nu, natuurlijk, met SUV monopoliseren alles vandaag. Ja, die is nog niet meeslepen door de mode worden uitgevoerd in de richting van het voertuig helemaal nu deze nieuwe vinden Audi A4 Avant en BMW 3 Serie Touring, ongetwijfeld de auto.

Audi A4 en BMW 3-serie thuisfamilie variantenExtra cm hoog in de achterste rijtrunk meer bruikbare capaciteitautomatische poortscheiding Network12Vneerklapbare rugleuninger zijn alternatieven die voor 5.000 euro mindertot 100 liter bagageruimte reall VW of Ford zijn ofwel aan de gang of de Audi en BMW

gratis online waardebepalingAudi A4 Avant en BMW 3 Serie Touring: ongelijke duel?

En is dat een goede en nuttige ruimte in ieder geval, Audi A4 Avant en deze BMW 3 Serie Touring blik vandaag in de eerste plaats een verfijning, dynamiek en het uitvoeren van kwaliteit opperst. En zij het met nuances, hebben we gesproken over de twee ... ondanks aankomen op verschillende momenten generaties. Audi A4 Avant debuteert de 5e saga in een saloon die praktisch alleen behoudt het gevoel van handmatige verandering en esthetiek, zoals altijd in Audi, zeer continuista. Het resterende afval van nieuwheid en technologie.

Ontwikkeld op MLB nieuwe VW Group platform, die van de grote Audi longitudinale motor, de Audi A4 Avant is nu een ander familielid die erft veel nieuwe techniek Audi Q7 ... met inbegrip van maximaal 30 Rijden assistenten. Van haar kant, dit BMW 3 Serie Touring is eigenlijk een bijgewerkte model 2012, presenteren yes ruilmotoren, een chassis aanpassing en betere apparatuur, maar in wezen nog steeds dezelfde auto.

BMW 3 Serie Touring vs Audi A4 AvantVoer Audi A4 Avant en BMW 3 Serie Touring en merk als een aantal verschillen. de Audi is nu een punt voorsprong als waargenomen en materialen aantrekkelijker gadgets ... hoewel velen ja je zal worden gedwongen om de kassa. Een voorbeeld hiervan is zijn box configureerbaar Virtual Cockpit 12.3 inch, 590 € vervoert u naar een ander tijdperk van informatie. Toch moeten we erkennen hoe goed BMW verdraagt ​​milieu, vooral met uw navigatiesysteem Professional bevat 8,8-inch scherm in de middenconsole om het opzetten van een multimedia-systeem nog steeds referentie.

Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring: koud data

We zullen niet ver te gaan om de ruimte te waarderen, omdat het bijna is gebaseerd op de twee familie sedans: in een centimeter interieur altijd boven de BMW 3 Serie Touring, met iets groter stam in de Audi A4 Avant. Niets echt dat je de verkiezing slingeren. Zo beoordelen accenten twee dieselmotoren, helemaal aanbevolen en die deel uitmaken van twee meest interessante familie auto's, zelfs als ze passen.

de 2.0 TDI-motor van 150 pk van de Audi A4 Avant Het is vandaag de dag toegang diesel Dit vertrouwde, en zeker goed genoeg, zelfs met een handgeschakelde versnellingsbak. Ondertussen, in de BMW 318d Touring kreeg op de: Hoewel Hieronder is een 116 pk 316d, Deze 150 pk aanbiedingen blijken te zijn beter geschikt zijn dan een 316d en iets precies goed voor een gezin. Beide versies van de BMW Diesel, ja, make-up van de nieuwe modulaire motorfamilie "Efficient Dynamics" van het merk, het delen van veel stukken, een balansas reduceert trillingen die, Spans en distributie Double twin-turbo. Het resultaat voorbeeldig ... en een automatische ZF 8-speed volgende verrukt zijn over de BMW voor de gladheid en snelheid. Deze automatische transmissie ZF BMW maakt duidelijk vandaag terug naar automatische S Tronic met dubbele koppeling Audi, scherper en bijna net zo snel veranderen.

Al aan de gang, beide Audi A4 Avant TDI BMW 318d Touring als een arrogante regime weer te geven in het kader van en een uitgerekte, daarvoor verdere gekalkte gewicht van beide families duwen. speciale vermelding want voor BMW kan altijd een kleine stip voor TDI prestatie: Roadside besteedt 0,3 l / 100 km minder (zowel in je beweegt in de buurt van een buitengewoon 5,0 l / 100 km gemiddeld) En het is ook in bijna elke 0,2 seconden sneller metingen. Maximum gelijkheid in elk geval waarin de BMW, uiteraard, niet zijn theoretische anciënniteit beschuldigen. Of, het zien van achteruit, waarbij Audi A4 geen eindigt om te profiteren van hun grotere moderniteit, hoewel dan rollen maakt indruk adaptieve cruisecontrol met jam groepen, daarvan avanzadísimos Matrix LED-koplampen of in het bijzonder met predictive efficiency assistent met intelligent impasse en met behulp van gegevens van camera's en menu verrast zelfs bij de berekening van de nabijheid van een rotonde, bijvoorbeeld. Maar laten we buiten beschouwing laten van de kou data.

Audi A4 Avant vs BMW 318d TouringAudi A4 Avant en BMW 3 Serie Touring Gedrag

Ja, porquepese zijn sterke prestaties, dit is waar de BMW 3-serie en factuur passeert de tijd ... vergeleken, natuurlijk, met deze nieuwe Audi A4 super. En is dat in vandaag Avant het gevoel alsof je bijna in een miniatuur Audi A8. Isolation and running verfijning is prachtig, met stilte veel hoger rolling de ruwste en typische BMW saloons en representatie.

Zeer zacht, comfortabele vering Audi A4 Avant is, Bovendien, stijgende. U kunt series demping, steviger sport (400 €) of elektronisch adaptieve (1.150 €) ... maar zien en voelen hoe de laatste werkt, zonder twijfel kiezen voor verstelbare bevestiging. Dat is waar je uiteindelijk in een Audi A4 Avant ontdekken dat naast de uiterst comfortabel, is in het bijzonder wendbaar. Zeer neutraal reacties zonder inertie op de steunen, met een zeer goed onderwerp en een achterste elektronische bedieningselementen die bijna nooit in te grijpen (en wanneer ze dat doen, noch notes), vandaag zelfs dynamisch zet de touwen om BMW 3 Serie... en zegt.

Ja, want als er iets benadrukt deze Touring BMW 3 Serie, in plaats van verfijning (niet slecht), is het door zijn sportiviteit. Het is waar dat ik nog steeds het gevoel, hier, dat bet gegeven troost voor vandaag de hele BMW-gamma: de lichaam is al wat losser. Maar toch, het blijft een directe salon, met een meer informatieve en sneller dan de Audi A4 richting met een vleugje achterste voortstuwing en stimulerend te maken deelgenoot altijd het gevoel rijden.

De achterkant van BMW 3 Serie Touring, natuurlijk, het is meer participatie en meer opdringerige hulp, maar een zeer wendbaar familie. En dat een van de onderstellen, drie in de Audi A4: standaard, sport M (445 €) en Adaptive Chassis M (1.255 €). Een uiteindelijk altijd speciaal familie Touring en wanneer debuten en BMW nieuwe generatie, geven veel om over te praten. Maar dat zal 2018 ... en ondertussen is er geen twijfel over bestaan ​​dat verfijning, technologie, comfort en uitrusting, Audi A4 Avant is nu op een hoger niveau. BMW zou moeten zijn vertrouwde achtervolging voort te zetten: Audi ontsnapt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Audi A4 versus BMW 3-serie en rivalen

Family auto's die minder verbruiken

Normaal of familie sedan?