Volvo V40 Cross Country D2 Auto, het testen van de Diesel toegang

Volvo V40 Cross Country D2 Auto, onze test foto'sVolvo V40 Cross Country D2 Auto, onze test foto'sVolvo V40 Cross Country D2 Auto, onze test foto'sVolvo V40 Cross Country D2 Auto, onze test foto's

Volvo V40 in 2017 verander de vuurtorens die weliswaar nog steeds zijn vorm te houden, nu een 'handtekening' van ledes Volvo doopt "op te nemenThors hamer"En het werd uitgebracht in de XC90. Ook, hoewel nog minder, de rooster, prietas elkaar steeds duidelijker zijn nieuw karton verticale balken. Aan de andere kant, in de binnenland, de belangrijkste daarvan is de opneming van nieuwe kleuren voor sierlijsten.

Maar wat heeft ons kijken naar deze Volvo V40 Cross Country Het is niet zozeer de hierboven, maar de tweaks gedaan op de dieselversie minder energie en zuiniger familie, D2, minder uit te geven: als in eerste instantie, bij het dragen van een 1,6 en had 114 pk, homologaba met het lichaam Cross Country en automaat -het opzetten gezicht minder gunstig voor het verbruik 4,1 l / 100 km gemiddelde kosten van vandaag heeft, Volgens de officiële gegevens, van 3,9 l / 100 km. de V40 "Manuals" Vandaag gehomologeerd 3,4 l / 100 km

Volvo V40 Cross Country D2 Auto: gedrag motor

2.0 volgens de D3 en D4- de Volvo V40 Cross Country Het is handig, niet alleen verminderen van het verbruik inderdaad dat verder reikt dan laboratorium goedkeuring aan de echte wereld, maar ook omdat de motor maakt het, tegen een legioen van concurrenten met motoren van hogere verplaatsing en, in sommige gevallen, minder cilinders, zeer opzettelijk: if Het kan bogen is sterker bij lage toerentallen.

de verbruik, deze in 100 km daadwerkelijk gebruik blijft op 5,5 l / -onder maar niet heel zwak, in onze test loodsen niet zo helder als de beste nummers, de BMW 116d grondgebied.

Volvo V40 Cross Country Test D2Echter, de voordelen deze Volvo V40 Cross Country D2 Ze zijn zeer redelijk en automaat, zacht en aangenaam, maar soms, zoals die zich voordoen wanneer iets sneller en de snelheid is een lage of gemiddelde -in retentie, bijvoorbeeld door hun focus te besparen, en hun zoektocht naar de hoogst mogelijke versnelling, kan het twijfelen tussen met wat spullen te blijven. D passeert en S.

Verwijzend naar Volvo V40 automatische D2 Cross Country Auto, we af aan deze veranderingen geen kunst, maar oplosmiddel beslissende bijdrage aan het rijcomfort, naast het hebben van een functie "rijden zeilen".

Volvo V40 Cross Country: zo binnen

de In de Volvo V40 Cross Country verspilt pour persoonlijkheid. En een zeer geslaagde ergonomie; de zichtbaarheid terug, niet zo veel. Een van de veranderingen die de nieuwe V40, naar de nieuwe toon dashboard bekleding te markeren.

Wat betreft de dashboardconfiguratie, volvo nog verstrekkingen in hun compacte auto's van touch screens of grote. Ten aanzien van het toetsenblok om telefoonnummers in te voeren, zijn wij van mening praktische, hoewel ongebruikelijk.

en de beschikbare ruimte in de cabine van de Volvo V40 Cross Country? De hoogte is bijna terug coupé en onhaalbaar breedte drie passagiers aangezien het een ideale compacte segment voor vier personen. Wat als ik kan zeggen is dat nauwelijks vindt een volvo dat biedt geen enkele exemplarisch voor comfortstoelen. Voor zijn deel, romp Het heeft een verminderde capaciteit hun concurrenten (275 liter, volgens onze metingen).

Volvo V40 Cross Country: onze conclusie

de Deze crossover gedrag Het is niet veranderd en wordt nog steeds gekenmerkt door een redelijke behendigheid, bacheo hoewel het comfort is niet je sterkste veren -4 cm langer dan een asfalt-V40 bedrijf. Het heeft een goede motor voor de manier waarop duwt, maar niet de beste voor de prestaties: Besteed meer dan anderen van soortgelijke macht. Dat ondanks de wijziging, epicyclische type en koppelomvormer, wijst op besparingen voor ontwikkeling of programmeren.

Over het geheel genomen Volvo V40 Cross Country V40 D2 is bevredigend. Vooral wanneer gezien als een premium, het is goedkoper dan andere voorstellen om eenzelfde vermogen en apparatuur.

Volvo V40 Cross Country: data sheet

TECHNISCHE GEGEVENSVolvo V40 Cross Country Summum Auto
Engine (*)1,969 cm3 / 4 cilinders
Vermogen (*)120 pk bij 3750 tpm
maximumkoppel (*)28,6 mkg bij 1500 rpm
Acceleratie 0-100 km / h11.0 sec
Maximumvermogen (*)190 km / h
gewicht1.536 kg
Real gemiddeld verbruik5,5 l / 100 km
werkelijke gebruik op de weg5,1 l / 100 km
Real stedelijke consumptie6,5 l / 100
Breedte / na140/131 cm
benen ruimte terug77 cm
romp275 liters
prijsVanaf 33.169 euro

(*). officiële gegevens, de rest van de gegevens, de gemeten door het Technisch Centrum Highway.

U kunt ook geïnteresseerd

- Volvo XC40 nieuwe SUV zal debuut in april

- Nieuw in 2017 voor Volvo S90, V90 en XC90