Skoda Rapid en spaceterug 2017: we hebben geprobeerd!

De Skoda Rapid en te vernieuwen spaceterugDe Skoda Rapid en te vernieuwen spaceterugDe Skoda Rapid en te vernieuwen spaceterugDe Skoda Rapid en te vernieuwen spaceterug

Na vier jaar in de markt voor Skoda Rapid en drie voor Skoda spaceterug, is het tijd om zowel de kleine sedan actualiseren Skoda als zijn versie van compacte body. Op het eerste gezicht, wat opvalt is haar Nieuwe front design, met lichten die eventueel kan zijn geïntegreerd met Xenon dag led knipperlichten. ook Het is herontworpen de lagere voorbumper, met gewijzigde antinieblas nu in het bereik stijl verbonden door een chromen lijn stoppen met proberen om visueel verhoging van de breedte van de auto-versies.

Andere ontwikkelingen in de Spaceterug buitenkant ontwerpt en Skoda Rapid 2017 het merk vijf nieuwe ontwerpen voor banden en drie carrosseriekleuren beschikbaar--van 13. Daarnaast is in spaceterug with Style apparatuur in de achterkant vinden we een groter glasoppervlak op hun huwelijksreis, die met een panoramadak van 1,71 kan worden aangevuld met 1.15 meter.

Skoda Rapid en spaceterug 2017Kleine details binnen en Groot-oplossingen

in zijn binnenland verandering deurbekleding en dashboard, de air-conditioning module evenals zeer weinig instrumenten. De meest interessante is de komst van twee USB aansluitingen voor de achterbank voor het opladen van mobiele apparaten, die binden aan andere oplossingen "Simply Clever" als vouwlade, de verstelbare tussenvloer stam, de opening voor paraplu of het mes aan de ijs voorraadvat onder vele andere.

Mechanisch, de enige nieuwigheid is de tetracilíndrico relay 1.2 TSI versies van 90 tot 110 pk 1.0 TSI door tricilíndrico met 95 of 110 pk. De eerste handmatige 5-speed automatische of bestuurd DSG dubbele koppeling 7 en de tweede handmatige slechts 6 versnellingen. Dit is een compacter en lichter -Vermindert stuwstofmassa 10 kg-, die ondanks de architectuur verschaft geen trillingsniveau of hoger dan zijn voorganger uitstekende geluidskwaliteit. Het voelt elastisch en krachtige vermogen met een betere licht prestaties voor kleine 0,2 tot 0,3 s sneller in de 0-100 km / h met 11 jaren voor zowel carrocerías-, fruit van zijn extra 5 pk houden van het koppel figuur, en bijna dezelfde records voor de 110, die uw genot om te gebruiken dankzij de 2,5 MKG meer koppel het biedt enigszins toe. Ja zijn meer verschillen in het verbruik, met een vermindering van 0,3 l / 100 km bij de toegang versie 0.4 in de 110 HP, 4,4 en 4,5 l / 100 km gemiddeld respectievelijk .

Mechanische benzinemotoren wordt aangevuld met de verfijnde 1.4 TSI 125 pk, geassocieerde DSG 7 versnellingen. Diesel wordt gestart met 1.4 TDI driecilinder met 90 pk, 5-versnellingsbak of een DSG 7 of 115 pk, handgeschakelde 5-versnellingsbak, die door zijn ruwer aanraking, erger reactie en hoge geluidsniveau wordt niet aanbevolen tegen de TSI benzine. Veel betere optie is de 1.6 TDI 115 pk, bevredigender uit een vlak dat 1.4 TDI en slechts 0,2 l / 100 verbruik volgens officiële gegevens. Alle motoren turbo, directe inspuiting in combinatie met automatische stop en start arrestaties en energieterugwinningssysteem; opladen van de batterij vertragingsfase spanning en dus verminderen.

Skoda Rapid en spaceterug 2017Skoda Rapid spaceterug en 2017: Reference gedrag

Per rack, voor zijn aanpak, ondanks het ontbreken van nieuwigheden, zowel uitmunten ruim boven het gemiddelde van de hypothetische rivalen. Ze zijn wendbaar, veilig en makkelijk te besturen, hoewel schorsingen niet zo uitgebreid als, bijvoorbeeld, een Octavia dus effectief als comfort.

wat betreft uitrusting, de Skoda Rapid spaceterug en 2017 première automatische verlichting die oplichten bij weinig licht, het bedienen van de ruitenwissers ... - met automatische omschakeling van dim- / grootlicht en mistlampen met bochtenverlichting. Beide worden aangeboden met drie uitrustingsniveaus: Active, Ambition en stijl, die in spaceterug range voegt sportief Monte Carlo, met: grille, spoiler, spiegel behuizingen en lichtmetalen velgen 16 "black, glas verduisterd achter, specifieke bekleding, rode stiksels voor het stuurwiel, versnellingspookknop en armsteun ontwerp carbon lijstwerk, bi-xenon koplampen, airconditioning en een panoramisch dak onder andere dingen.

Ze zijn nog niet gedefinieerd prijzen voor ons land, maar alles wijst erop dat het zal stijgen tussen de 500 en 750 euro, die een Rapid zal aanbieden van 14.250 euro en Spaceterug van 13.900 euro; dat biedt financiering zal de snelle boot in staat van ongeveer 13.000 euro. Bestellingen worden al toegestaan, hoewel voor de eerste leveringen zullen moeten wachten tot eind juni.

U kunt ook geïnteresseerd

Vergelijking Citroen C-Elysée, Fiat type en Skoda

Skoda range Monte Carlo

Test range Skoda spaceterug