Kia Picanto 2017 probeerde de nieuwe kleine auto van Kia

We testten de nieuwe Kia Picanto 2017We testten de nieuwe Kia Picanto 2017We testten de nieuwe Kia Picanto 2017We testten de nieuwe Kia Picanto 2017

De Kia Picanto iets te veranderen zijn imago, maar Het handhaaft de kenmerken van de vorige generatie en ontvang de nieuwste features van de nieuwe Kia familie, zoals gegrilde "Tiger-nose" of de surround langgerekte koplampen met LED-verlichting, maar noaumenta zijn totale lengte, dat staat aan 3,59 meter. Hun strijd groeit 15 mm tot 2,4 meter en de voorste overhang is ingekort met 25 mm, hem geven uitstekende wendbaarheid. Tevens neemt de C-stijl minder steil is dan in de vorige generatie en verlengt de achterste overhang 10 mm verbeteren haar vermogen om boot, dat nu 255 liter bereikt en het achterste rugleuning gedeeld (60:40) zwenkbaar via een handgreep, waardoor uitbreiden van de laadvolume tot 1010 liter.

de nieuwe Kia Picanto speelt ook in op de groeiende trend van de 5-deurs modellen in het segment A van de burgers, zodat Kia een drie-deurs versie niet bieden in deze derde generatie. Het zal beschikbaar zijn het dealernetwerk Vanaf volgend jaar juni, met een prijsklasse opgenomen tussen 8.535 en 11.865 euro, in het geval van in aanmerking komende financieringsvoorwaarden.

Kia Picanto 2017: meer apparatuur

Heel voorzichtig in de presentatie en aanpassingen, de nieuwe Kia Picanto Het biedt ongewone faciliteiten in dit segment. Aldus kan de armsteun 55 worden bewogen mm terug eerst in die categorie en slaapt literfles en de basis van de middenconsole een open holle ruimte met twee praktisch.

Kia Picanto: InteriorDe dashboardindeling wordt nu gericht naar het midden, met een touch screen "drijvend" 7 inch HMI met geïntegreerde achteruitrijcamera, Apple en Android Auto carplay, zeer gemakkelijk te zien zonder te kijken van de weg. Het heeft ook een verbeterde ergonomie en comfort kennen die verstelbare actieve hoofdsteunen, meer comfortabele stoelen in de achterste, hebben meer geneigd back (25 tot 27 graden).

Voor de eerste keer, Kia Picanto versie zal de GT-Line bieden, geïnspireerd door het sportieve imago van de hogere performance modellen. In de GT-Line versie, wordt de buitenkant versterkt door pieken van rood en zwart, zilver grille, treeplanken en achterbumpers, alsmede een dubbele verchroomde uitlaat.

Series 2017 Kia Picanto functies stalen velgen 14 inch, met uitzondering van GT-Line klaar is met lichtmetalen velgen 15 inch en veiligheid wordt versterkt door zes airbags standaard: Voor-, zij- en voorkant en gordijnen stabiliteit controlesysteem VSM. Optioneel kan de nieuwe Picanto is beschikbaar met het systeem van noodstopbekrachtiging.

Kia Picanto 2017: De grootste comfort in de lift

de nieuwe editie van de Kia Picanto, die grote slag heeft, Hij heeft een aantal aanpassingen aan de suspensie ontving (McPherson onafhankelijke voorste en achterste draaiing onderlegger), wendbaarheid en comfort te verbeteren. Het is al verminderd overhellen dankzij een bar Voorste stabilisator 2 procent -colocada stijver en een lage rug is 5 procent stijver en hoger is verankerd.

Kia Picanto: outsideeen nieuwe rits merken het adres is 13 procent sneller dan de vorige Picanto: de overbrengingsverhouding gaat 16,5-14,3: 1. Dit zorgt niet alleen voor een snellere respons, ook vermindert de windingen tussen aanslagen (3,4-2,8 slagen). Vectoring omvat remmoment, een extra kenmerk van de Electronic Stability Control vermindert onderstuur in bochten. ook de geluidskwaliteit te verbeteren dankzij een nieuwe isolatiepaneel onder het dashboard en de vloer van de passagiersruimte met isolatieschuim, de isolerende bedekking van de motor en een specifiek luchtuitlaat. Motorsteunen zijn verbeterd en de ruitenwissers 6 mm minder ruis gegenereerd in de basis van de voorruit te verminderen.

Kia Picanto 2017: drie benzinemotoren

De nieuwe Kia Picanto wil drie opties benzine. Atmosferische multipoint indirecte inspuiting (MPI) van 1,0 en 1,25 liter uit de vorige reeks Picanto, zij het met een aantal veranderingen die de respons te verbeteren. Aan het eind van het jaar beschikbaar zal zijn de nieuwe motor T-GDI (Turbocharged directe injectie benzine) 3 cylinder en een liter cilinderinhoud 100 pk. Hoewel alle motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak, 1.2 de motor automaat 4 versnellingen is ook voorzien.

de 1.0 MPI-motor Het is de versie van Kia Picanto toegang met 67 pk bij 5500 tpm en het koppel 9,8 mkg. Onder de verbeteringen worden ontvangen de waarin een nieuw uitlaatspruitstuk geïntegreerd in de cilinderkop, een nieuw koelsysteem waarbij de klep de tijd die de motor opwarmen van een koude start en een olie vermindert pompen tweetraps waardoor de mechanische wrijving.

Het tussenproduct motor MPI 1.25 84 HP en 12,4 mkg koppel, waarvan Heeft het nieuwe lage wrijving segmenten en verbeteringen in het koelsysteem. Van haar kant, de motor T-GDI 1.0, levert 100 pk en 17,6 mkg, onder toevoeging van drukvulling.

Kia Picanto: DynamicKia Picanto 2017: goed gedrag

Tijdens het eerste contact hebben we de gelegenheid om had 1.25 drijven variant Kia Picanto met handmatige vijf relaties en de waarheid, we hebben aangenaam verrast. Niet alleen aanbiedingen zeer hoge rijplezier, Ook het gevoel van de controles en instrumenten is opmerkelijk: stuurinrichting, remmen, versnellingspook, pedalen ... Alles werkt uitstekend gladheid en brengt een gevoel van een grotere auto is. Om dit draagt ​​ook bij een apparaat waar alles ontbreekt niet, Het bevat elementen die in vele modellen zijn optionele upgrade, zoals de boot systeem met slimme sleutel, automatische climate control, de achteruitrijcamera, de LED-dagrijverlichting, verwarmde buitenspiegels, verschuifbare middenarmsteun, elektrisch bedienbare ramen in de achterste ramen of multimedia-systeem met de nieuwste connectiviteit generacioN aast delos genoemde elementen van actieve en passieve veiligheid.

Kia Picanto 2017: de prijzen

De nieuwe Picanto zal te koop zijn in Spanje in juni, 7 jaar garantie of 150.000 km standaard. De prijs van de 1.0 T-GDI-variant zal later bekend worden gemaakt.

versie

prijs

korting

uiteindelijke prijs

Picanto 1.0 CVVT Concept

11.590 euro

1.050 euro

10.540 euro

Picanto 1.0 CVVT Concept (Comfort Pack)

12.090 euro

1.050 euro

11.040 euro

Picanto 1.0 CVVT GT-Line

13.090 euro

1.050 euro

12.040 euro

Picanto 1.2 CVVT GT-Line

13.590 euro

1.050 euro

12.540 euro

Picanto 1.2 CVVT GT Line AUT.

15.040 euro

1.050 euro

13.990 euro

Geavanceerde Driver Assistance Pack

300 euro

Camera browser hulp estaciomaniento + ADAS

900 euro

* Als de financiering van een extra korting van 1.475 euro geldt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De nieuwste Kia: zo is de Stinger

Alles over de Kia Niro

Dat was de vorige Kia Picanto 2015