Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk: het werkelijke verbruik … en de eerste indrukken

Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk: het werkelijke verbruik ... en de eerste indrukken

Het is onze eerste dag met de Kia Cee 1.0 T-GDI in de variant 120 pk: Kia neerzet andere markt slechts 100 pk. Begin het spelen voor een van de testing meer betrokken moeten overwinnen: onze test het werkelijke verbruik. De motor die we al gegenereerd bepaalde verwachtingen vooraf, omdat de mechanica van de drie cilinders zijn meestal altijd een raadsel in bedrijf tot je te rollen met hen.

Het eerste wat we kunnen zeggen dat de nieuwe Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk Het is dat we verwonderd, en voor altijd. Het is energiek in de stad en vervolgens in gebruik op de weg acceptabel, maar ook vooronderstellen dat, loaded, Het kan zijn dat geduldig zijn havens en inhalen. Van gemiddelde toerentallen, dit kleine motor opduikt kosten, maar de evolutie van de snelheid Het kan worden gezegd opmerkelijk te noemen.

nu kerend metingen, de verbruik deze Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk Ze zijn echt goed genoeg om te concurreren met een diesel tegenhanger. in weg, maar nog steeds is voor de 5,0 l / 100 km zien we in de beste Diesel, heeft ons doorgebracht slechts 5,7 l / 100 km, een cijfer zeer goed, en de uitdaging van deze kleine benzinemotoren vandaag de dag is om te vallen in het werkelijke gebruik van 6,0 l / 100 km. Ja, vergeet ongeveer 4,2 l / 100 km, de goedkeuring van de uitgaven op de weg, kun je zien dat, zoals altijd, is onwerkelijk. ook vermelden de Computer fout is opvallend: 18,1 procent boven hun werkelijke verbruik, fout die is niet erg gebruikelijk en verraste ons.

Meer details over de Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk

Tours van onze eerste test met de nieuwe Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk we vonden haar veel te zichtbaarheid schuin naar voren, omdat de spiegels niet storen. De rijpositie is comfortabel, heeft handrem kant en veel ruimte om te storten objecten. Zijn start is de sleutel.

Kia Cee'd 1.0 T-GDI 120 CVde ophanging nieuw Kia Cee 1.0 T-GDI 120 pk Het is een beetje droog als de grond is niet glad, en werd boos toen we enkele kilometers achter ons. Merk ook op dat er nodig is om de tank te vullen uit het mondstuk jumping: niet minder dan tien minuten.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wat is de beste Kia Cee? Kies de jouwe

- Kia Cee had geprobeerd de nieuwe

- Kia Sportage 2016: het testen van een naadloze SUV