Subaru Outback, een avonturier auto met een ziel

Contact: Subaru Outback, ziel avonturierContact: Subaru Outback, ziel avonturierContact: Subaru Outback, ziel avonturierContact: Subaru Outback, ziel avonturier

geschiedenis Subaru blijft nieuwsgierig, waardig te worden geanalyseerd in termen van marketing. vandaag blijft het merk meer wheel-drive voertuigen geproduceerd in de geschiedenis (14 miljoen) en dat Boxer heeft meer motoren in de wereld geproduceerd (15 miljoen). Het houdt ook trouw aan zijn roots architectuur blijft evolueren en ontwikkelen van vrijwel alle belangrijke onderdelen van hun auto's (platform, motor, transmissie, uitwisseling, ...). Echter, is het uitgegroeid tot een niche fabrikant, bijna cult, in staat om slechts 890.000 eenheden wereldwijd, waarvan meer dan 60% voor de Verenigde Staten bestemd zijn te verkopen.

Subaru OutbackIk heb altijd geluisterd naar mijn collega Lorenzo Alcocer zei dat Subaru merk werd beschouwd als "ondergewaardeerd door het grote publiek en kan worden overgewaardeerd door Subarista". En ik kan je niet meer dan reden op te geven. Continuista jaren ook, lijkt nu te willen een breder publiek te verbeteren in vrijwel alle secties te bereiken, maar zonder verlies van al hun stamboom. En dat is waar uw sterke en play 5e generatie van de Outback, het model die de crossover uitgevonden hoewel Audi neem dan ownership bijna het segment met zijn varianten Allroad.

stoere vent ...

Voor "Subaristas" eerste en enige waarschuwing over de historische grote luchtinlaat op de motorkap van het merk modellen meer dan ... behalve alleen de STi. In de Outback is volledig verdwenen, maar het is het enige dat zal afzien. Ontwikkeld dit keer op een volledig nieuw platform en niet gedeeld met een model van de wereld (het is ook al klaar wat af te hangen van de Legacy sedan), zal blijven bieden alle versies met effectieve symmetrische all-wheel drive, dieselmotoren en benzine Boxer, robuust body de hoogte 20 cm bodemvrijheid en royale buffer paden. In staat weer te gaan door waar zeer weinige SUV-markt zou doen.

Bovendien, als nieuwe avonturiers knipoogt, de nieuwe Subaru Outback medewerkers en voor de eerste keer de X-functies Systeem voor diesel variant CVT Lineartronic, de grootste vraag, het aanpassen van de elektronica, de motor en de remmen off-road circulatie en het activeren op hetzelfde moment, de controle van dalingen. Met een zeer goede motorische vaardigheden, kan niet meer monteren zijn speciale reducerende voorheen aangeboden, maar is in staat om door zeer veeleisend terrein.

... verfijnde Type

Subaru OutbackHet handhaven daarom een ​​grote off-road eigenschappen die de bewonderaar van het merk, dat nu Subaru invloed zal overtuigen is vooral proberen om een ​​rondere en verfijnd product te vinden. En daar is waar in het spel en de zoektocht naar een meer algemeen publiek komt. True, heeft het merk nog nooit onderscheiden voor zijn modernistische geest, noch zal revolutionaire vandaag de dag lijken, maar belangrijke stappen voorwaarts.

Als de nieuwe Subaru Outback buiten inzet op een scherpe lijn, verbeterde aerodynamica meer dan 3%, terwijl het toevoegen van meer LED's en een nieuwe zeshoekig rooster, biedt in een meer verfijnde omgeving, met beste materialen (en gevoerde oppervlakken op het dashboard), een meer intuïtieve en met een nieuwe grote touch screen en capacitive multi-media design en de nieuwste connectivity systems in de verankerde StarLink systeem.

En dat in termen van personeel, waar de norm nooit een tekort aan de 7 airbags (onder wie knie voor bestuurder, verwarmde zetels, cruise control, CD radio met Bluetooth en USB, de camera parkeersensoren achter en zijn versies zullen zijn automatisch, totdat de nieuwe Gezichtsvermogen preventieve veiligheidssysteem, dat door middel van twee stereo camera detecteert en auto's, voetgangers, fietsers of objecten identificeert om op te treden op de remmen, motor en transmissie. Het werkt erg goed en is in staat om de auto automatisch vertragen tot 50 km / h officiële (officieuze 68) in een crash en laat een adaptieve cruise control tot 180 km / h. Space, zeker niet je missen, met twee rijen zitplaatsen zeer breed, een achterste vloer met een niet al te opdringerig tunnel en een enorme kofferbak (559 liter, waarvan 47 liter onder de vloer). Dit kan ook elektrische poort rijden.

Subaru OutbackMaar niet alle de verfijning van de nieuwe Outback komt van zijn omgeving en meer technologie. Ook om beter aan te passen aan de Europese normen, heeft Subaru vandaag een architectuur torsiestijfheid tot 67% hoger, Naast het aanbieden van nieuwe dempers, een directere sturing (De verhoudingen geeft 16,5: 1-14,0: 1), stabiliteitscontrole functie Torque Vectoring kunnen remmen het binnenwiel bochten te meer flexibiliteit en meer isolatie dank, bijvoorbeeld meer en dikker geluidsisolatie panelen en blokkeert de hydraulische motor.

Met al deze modificaties, de Subaru Outback voelt steviger en nauwkeuriger weg die fijne lichaamsbewegingen naar een model van zowel volume (4,82 meter lang en meer dan 1.600 kg) Maar terwijl het verstrekken van hoge absorptie en filtratie te rollen zeer comfortabel ook op snelle wegen. Richting, zelfs met een vleugje iets zacht, zeer vooruitstrevend en informatief.

De nieuwe Subaru Outback is een model, dus zeer aangenaam en effectieve weg, een vaardigheid die ook van invloed zijn goede motor / wijzigen. Hoewel u kunt kiezen voor een Boxer 2.5i benzinemotor met 80% van de componenten hernieuwde, minder wrijving en een regelbare opneming herzien om klimmen van 173 tot 175 pk, overwegen meer interessant om te kijken naar haar 2.0 TD, diesel Boxer (Alleen nog in de wereld) horizontale tegengesteld 4 cilinder, nu diep beoordeeld.

motor

Subaru OutbackKorte termijn en langere euro 6, de bokser Diesel debuten nieuwe injectoren blazen meer druk en verbeterde turbo zuigers en nieuwe poelies en tandriemen. met zijn Dezelfde 150 pk en een maximum koppel van 35,7 mkg, Nu ja geleverd tussen 1.600 en 2.800 toeren per minuut, is niet een wonderkind in de prestaties, maar als je voldoende en zeer goed voelt. Vrijwel trillingen consumeren inhoud en neergelaten voor van 5,6 l / 100 km, Het kan gepaard gaan met 6-versnellingsbak of een automatische CVT met Lineartronic het aanbieden van een betere respons. In deze versie waren we.

eveneens herzien voor de gelegenheid, dit CVT automatische transmissie met 7 vaste factoren leek ons ​​nu soepeler en onmiddellijke, met een duidelijke kleine slippen. Telkens opeenvolgende grote vraag naar versnelling blijft het karakter traploze vormige het regime vertonen, maar bewijst niet, en zo overstuur als voorheen. In andere situaties, ook hebben we aandacht voor de goede algemene tevredenheid, zelfs in een sequentiële modus paddles achter het stuurwiel heel effectief.

prijzen

Hoewel het niet bereiken dealers tot ver in februari de nieuwe Subaru Outback is al te koop. met een eerste promotiecampagne 3.000 euro, Diesel zal starten in van 29.900 euro en manuele versie van de 35.200 automatisch. Terwijl benzine deel van de 31.900 euro, altijd automatisch.