Mercedes C Coupe, elegant, sportief en radicale

AMG Mercedes C-Klasse Coupe, 476 pk funAMG Mercedes C-Klasse Coupe, 476 pk funAMG Mercedes C-Klasse Coupe, 476 pk funAMG Mercedes C-Klasse Coupe, 476 pk fun

De nieuwe C-klasse Mercedes kwam eind vorig jaar op de markt en nu is het de beurt aan de mooie coupe versie, zoals u zich kunt voorstellen, profiteert van allemaal ervaren vooruitgang in de salon zowel technisch als op het gebied van apparatuur en innovatieve oplossingen.

Mercedes C-Klasse CoupeDuidelijk dat de nieuwe Klasse C Coupe aanbiedingen ontwerp meer gestileerde en moderne dan zijn voorganger, waarin ook een weerstandscoëfficiënt cx waarin het wordt gereduceerd tot 0,27 van 0,26. Hun vormen zijn ook meer vocht, het gevoel van meer auto, iets dat ook wordt gevoeld door een afmeting licht grotere. Vanzelfsprekend, verhoogt de totale lengte 95 mm, breedte 40 mm, terwijl de wielbasis groeit ook 80 mm. Misschien is het de nieuwe montuur even 50 kg aansteker, onder meer door het gebruik van aluminium voor de constructie van de vinnen, motorkap en kofferdeksel. De nieuwe afmetingen stelt superieure bewoonbaarheid, wat wordt gezien vooral op de achterbank, die zeer acceptabel zijn en ervoor zorgen reizen zonder al te veel schaarste twee volwassenen.

Het interieur van de nieuwe Mercedes C-Klasse Coupe U kunt ook gaan uit van een prachtig zorgvuldige afwerking, net als standaard onder uitvoeringsvormen merk. de ontwerp, zeer minimalistische, Het is zeer aantrekkelijk en warm tegelijk. Zeer complete uitrusting, net als bij de sedan, kan bijna science fiction zijn als men wordt verleid door de eindeloze lijst van opties aangeboden.

Vanuit technisch oogpunt, het frame Mercedes C-Klasse Coupe Er werken nagenoeg dezelfde technische oplossingen dan de hatchback; geraffineerde vierarmige voor trein is vrijwel identiek, gelijk aan de achteras Multilink. Natuurlijk, gezien de sportieve geest, het Romp hoogte is verlaagd 15 mm ten opzichte van de hatchback. Met de optie AGILITY CONTROL Het kan ook een set straffere demping achterdemper en snellere besturende verhouding. Op dezelfde manier, ook kunt u optioneel monteren het luchtkussen Airmatic idioten variërend intelligent en afhankelijk van de gekozen Eco, Comfort, Sport, Sport + en individuele rijprogramma.

Motors Mercedes C-Klasse Coupe

Mercedes C-Klasse CoupeMotoren voor de C Coupé aangeboden zijn in wezen hetzelfde als de sedan, maar het aanbod is niet zo compleet en sommige versies zijn ook beschikbaar voor de binnenlandse markt. Onder de benzine omvatten C200 en 300 viercilindermotor met 2 liter turbo 184 en 245 pk, terwijl bij de diesel kunt u kiezen tussen C220 CDI en 250 CDI geadverteerde 170 en 204 pk respectievelijk. Alle motoren zijn leverbaar met handgeschakelde versnellingsbak zes versnellingen, terwijl optie kunt monteren een automatische zeven snelheden of geavanceerde verandering Gtronic negen relaties.

De AMG-versies zijn niet gemaakt wachten en komen op hetzelfde moment meer bescheiden varianten. Met een uitgesproken karakter, worden deze gekenmerkt door de toepassing van specifieke banden en wielen, uitlopende vleugels, de vier uitgangen van lekken en een aantal dingen zoals het volumineuze luchtinlaten voorin of discrete diffuser.

AMG Mercedes C-Klasse Coupé

Meest voor de hand liggend zijn de verschillen ten opzichte van de meer bescheiden versies van de klasse C Coupé als de motor die bezielt AMG C 63 Coupe komt tot leven. Het gebrul uitgezonden, is in staat om de invoering van de föhn verhoging. Net als in de hatchback wordt de 4-liter V8 aangedreven door twee turbo voorzien in versies van 476 pk voor C 63 AMG en 510 CV Als de variant wordt gekozen S.

AMG Mercedes C-Klasse CoupéDeze motor maakt indruk met zijn kracht en responsiviteit; absoluut overweldigend om elk regime, bijna brutaal, maar gelukkig overvloedige cavalerie gedoseerd vrij gemakkelijk. Met 510 pk en een koppel overschrijdt 70 mkg, de Mercedes C63 AMG Coupe S krijgt acceleratie van 0 tot 100 in 3,9 seconden, terwijl de topsnelheid elektronisch begrensd tot 250 km / h. Vergelijkingen streven, de BMW M4 gebruik vier tienden te versnellen 0-100 km / h en het cijfer stijgt tot 6/10 van een seconde bij de Audi RS5. De ster model staat dan ook in de voorhoede van prestaties onder zijn klasse, die ook optreedt als de versie van 476 pk, die alleen verliest 1 tiende van 0 tot 100 km / h en dat ondanks wordt gekozen het gewicht in bedrijfsklare toestand van ongeveer 1800 kg en overtreft de BMW M4 met ongeveer 150 kg.

Net als in de salon, in verband met de krachtige V8 van 4 liter gaat een verandering automatisch Speedshift MCT zeven snelheden. Deze transmissie, die de koppelomvormer met lamellenkoppeling combineert, heeft ruimschoots aangetoond zijn kwaliteiten in andere modellen van het merk en heeft zeker weinig aan de dual-clutch veranderingen rijden hun tegenstanders benijden.

Voor het naar de grond als hoge mechanische eigenschappen, de AMG C 63 Coupe ook differentieel autoblocante mechanische, bij de S versie heeft elektronisch beheer te verbeteren. de AMG C 63 S Coupe ook bevat dynamische ondersteuning voor motor, velgen 19 " in plaats van 18 "en een ruimhartiger schoeisel, ook krachtiger remmen aan de voorzijde, waar men ontmoetingen schijven 390 mm plaats diameter 360 en groter klemmen. In optie kunt u ook monteren een indrukwekkend team staat keramische 400mm diameter.

Gedrag Mercedes C-Klasse Coupe AMG

De Mercedes AMG C 63 Coupe debuteert een nieuw ontworpen achterzijde, veel verfijnder dan de salon en rijden verxiones de meer bescheiden Coupé. Dit zorgt voor een meer consistente footprint en maakt meer efficiënt gedrag in alle omstandigheden. ook verkrijgbaar pilootgestuurde demping getarreerde drie verschillende en variëren van de getarreerde automatisch en afhankelijk van de gekozen rijmodus. Eco programma's aangeboden, Comfort, Sport, Sport + en Race, de laatste gereserveerd voor de S-versie beschikt ook over individuele modus die kan worden geprogrammeerd om smaak van de consument. Afhankelijk van het gekozen programma, wijzigt u de respons en het geluid van de motor, de snelheid van verandering, de hardheid van de schorsing, ook stuurbekrachtiging en rijhulpsystemen, onder anderen. Overigens kan zowel het ESP en traction control geschakeld gedeeltelijk of volledig uit.

Hoewel schorsingen zijn zeer sterk, zelfs in alle comfort mode, dit coupe verrast door hoe gemakkelijk absorbeert onregelmatigheden firma, die hem plaatst in een zeer gunstige positie ten opzichte van de concurrentie bij het maken van lange reizen. Onnodig te zeggen dat dit een zeer snelle auto die weinig of niets te benijden in de prestaties van de snelste sport in de wereld heeft. Het beste van alles is dat ondanks haar klassieke mechanische configuratie voorin geplaatste motor, achter en het hoge potentieel voortstuwing aanbiedingen adel en gebruiksgemak verrassend, hoewel het waar is dat rijhulpsystemen hebben een hoop werk weinig probeert om zijn enorme cavalerie te exploiteren, maar het is een auto die iedereen kan rijden. deze coupe imponeert voor hun voordelen en tourer capaciteit, effectiviteit ook aangeboden te rollen langs kronkelende paden.

In de schakeling Malagueño Ascari Mercedes AMG C 63 S toonde een adel van verrassende reacties, zelfs in de Race-modus en met rijhulpsystemen in de sport, die is als schot in deze track, de achterkant toonde heel speels en insinueert gemakkelijk weinig het gaspedaal waren te optimistisch. De doeltreffendheid ervan is indrukwekkend, maar het is waar dat men niet kan helpen te denken hoe zou dit coupe met 200 kg minder. Zeker zou geen problemen om de nieuwe koning van de categorie te worden. Nee, maar er zal tijd om te controleren zijn.

Prijzen Mercedes C-Klasse Coupe

De nieuwe Mercedes C Coupe Ze zijn nu verkrijgbaar bij dealers van het merk. De prijs van de goedkoopste versie, de C220 CDI bereikt 41.900 €, terwijl C300 bereikt 48.000 €, maar in beide gevallen het wetsvoorstel kan aanzienlijk stijgen, maar één is verdwaasd met een aantal van de elementen in het sappig en bijna eindeloze lijst met opties. Inmiddels is de prijs van Mercedes AMG C 63 Coupe, Onbevestigde nog steeds rond 72.000 € ongeveer 6.000 € meer recente versie S. al kan bestellen, maar zal de markt niet bereiken tot maart volgend jaar.

U kunt ook geïnteresseerd

Mercedes C-Klasse Coupe, alle prijzen

Test: Mercedes C 220 Bluetec 7G-Tronic, is de algemene saloon?

Contact: Mercedes C-Klasse Estate is niet verstoken van niets