Nieuwe Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 pk: we hebben al getest

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 pk, het bewijsNissan X-Trail 2.0 dCi 177 pk, het bewijsNissan X-Trail 2.0 dCi 177 pk, het bewijsNissan X-Trail 2.0 dCi 177 pk, het bewijs

van 1 januari 2017 Het zal beschikbaar zijn in het dealernetwerk van de nieuwe engine versie van Nissan zijn 2.0 en 177 pk de X-Trail, de grotere SUV merk in ons land.

De komst van deze nieuwe motor serie geen veranderingen in het uiterlijk te betrekken en zowel extern als intern blijft Nissan X-Trail zoals wij die kennen.

tot nu toe, de Nissan X-Trail engined krachtigste diesel Was de 1.6 dCi 130 pk. Een opzettelijke mechanische maar dat in bepaalde situaties bleef lage stuwkracht, bijvoorbeeld wanneer een aanhangwagen of een caravan. Nu, Nissan zegt dat de nieuwe 2.0 dCi, zelfs in die gevallen, zal prestaties van het voertuig meer dan genoeg om een ​​goed momentum te handhaven.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 pkEen van de nieuw deze versie 2.0 dCi is dat je in combinatie met een X-tronic CVT en tractie naar vier wielen, tot nu toe niet-bestaande mogelijkheid. U kunt er ook voor kiezen deze zelfde wijziging van de voorwielen. Ook de 2.0 is beschikbaar met een handmatige zes relaties en vierwielaandrijving of voorwiel.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 2017: achter het stuur

de nieuwe 2.0 dCi 177 pk Het is een duidelijke verbetering ten opzichte van de 1.6 dCi gebruikt op high-end versie geweest. de 47 hp more het is maakt het veel minder goed ter been dan zijn broer.

in weg, deze nieuwe versie van Nissan X-Trail gedraagt dynamisch beter de 1.6 dCi 130 pk. Merkbaar, natuurlijk de extra 47 pk. En nog veel. Het eerste contact dat we hebben gedaan met de All Mode variant 4x4i met automatische transmissie CVT continu variabele. En zoals met veranderingen van dit type respons van de motor niet onmiddellijk gaspedaal, maar het is de hoge gerucht dat afkomstig is van de mechanica.

in mijn mening, verandering CVT heeft veel meer gebruik van asfalt. True, de tour we deden was bij lage snelheid en modderige gebieden. Maar ook tracks die droger en steviger oppervlak waren, de Nissan X-Trail Hij is afgebeeld in staat om 90 procent te voldoen van de bestuurders: ze zullen nooit vinden soortgelijke situaties die ons hebben gezet om de mogelijkheden van de auto te testen. Tel daarbij op dat potholed tracks de suspensie is bijzonder comfortabel. Maar dit betekent niet dat road car float of swing meer dan wenselijk is.

Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 pkNissan X-Trail 2.0 dCi: de uitrusting

deze Nissan X-Trail 2.0 Het wordt versie top end model. Als zodanig is het opmerkelijk apparatuur kan hebben. Bijvoorbeeld u kunt bestellen twee extra zetels vouwen in de kofferbak. Het gaat daarbij om verlagen laadvermogen, van de 550 liter Verkrijgbaar in vijf zetels tot 445 in zeven. Indien alle posities zijn gevuld, worden 135 liter bagageruimte.

tussen de comfortuitrusting en kunnen worden besteld elementen gedeeltelijk openen zonnedak met elektrische, leder, binnenverlichting van ledes voorstoelen snelle opwarming, bekerhouders verwarmd of gekoeld, infotainment systeem NissanConnect met 7-inch touch screen en mobiele telefoon via Bluetooth.

Nissan X-Trail 2.0 dCi, prijzen

Zoals ik hierboven al geanticipeerd, deze nieuwe versie van Nissan X-Trail 177 pk Het zal beschikbaar zijn vanaf zijn begin januari. Het merk Verwacht monopoliseert een derde van de totale omzet model volgend jaar. Het zal verkrijgbaar zijn in drie uitrustingsniveaus (Acenta, Tekna en N-Connect) en met prijzen vanaf 31.750 euro (4x2 Acenta met automatische XTRONIC) om 40,675 euros de Tekna 4x4 XTRONIC.

U kunt ook geïnteresseerd

Nissan Qashqai en X-Trail Black Edition, limited edition meer apparatuur

Nissan X-Trail Hybrid verkoop X-Trail groener

Vergelijking: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1.6 dCi 130PS