Seat Ibiza 1.4 TDI, het belang van het opslaan

Seat Ibiza 1.4 TDI, Diesel Low PowerSeat Ibiza 1.4 TDI, Diesel Low PowerSeat Ibiza 1.4 TDI, Diesel Low PowerSeat Ibiza 1.4 TDI, Diesel Low Power

Zoekt een nieuwe Seat Ibiza in de structuur, van de eerste tot de laatste schroef, zult u niet vinden in het bijwerken van deze kleine stad kreeg voor de zomer. En, is het updaten zij binnenkort ontvangen vóór de zomer niet discrete in esthetische hoewel hij zag hoe Zij verbeterden alle aspecten van connectiviteit en rijhulpsystemen. Daarnaast maakte plaats voor een nieuwe reeks motoren, met een lager verbruik en voldoet aan de Euro 6-emissienorm Onder deze hoogtepunten van de 1.4 TDI driecilinder, getest in de versie van 90 CV door geld te besparen betrokken en omdat hij zal naar verwachting de meeste concentreren van de verkoop aan individuele klanten.

Deze motor vervangt de 1.6 Seat Ibiza viercilinder dergelijks, is verkrijgbaar in twee varianten van 90 en 105 pk. Het is ook in staat om een ​​zeer laag verbruik te krijgen. Besteedt ongeveer 0,5 l / 100 km minder dan dat en wat zorgvuldige we zijn met het gaspedaal zullen we in staat zijn om te zien minder dan 5 l / 100 in boordcomputer. Bovendien wordt het gekenmerkt door een kromme vrij vlak torque, met zeer goede prestaties tussen 1500 en 2750 rpm en energie verliezen relatief vroeg plateau, net na 3500, die vertaald in feitelijk gebruik is vrij rutero en aangenaam gedrag medium regime. In het dagelijks gebruik staat tourer meer voor hun vermogen om gelijke tred mars voor hun gemak bij de start te houden. Dit komt omdat op lage motor lijdt aan een gebrek aan energie en wordt niet geholpen door een verandering van de slechts vijf vrij open en ratio's die kunnen bereiken atragantársele klimuitrusting als het motortoerental te laag is gebleven. Toch besteedt veel minder aan de stad dan zijn voorganger en biedt een betere mogelijkheid voor een tot inhalen vierbaansweg zonder terugschakelen.

Seat Ibiza bewegen op het ritme van de maatschappij

Seat Ibiza 1.4 TDI 90 pk

zijn chassis blijft wendbaar en nauwkeurig aan te tonen, met een snelle stuurrespons, demping trekken van een stevige en een vleugje zachte rem, toch, kunt u eenvoudig beheren stoppen in een betere afstanden dan het gemiddelde van zijn rivalen voor het remmen tot het uiterste.

Meer roman is de opname van een scala van communicatie-technologieën die de Seat Ibiza in de hoofden van de jonge, zich zorgen over verbonden blijven te allen tijde te zetten. Zo verbeterde spraakbesturing en opgenomen Extra aansluitmogelijkheden dat de Smartphone zou repliceren op het centrale scherm om toegang tot bepaalde toepassingen, in overeenstemming met de rijveiligheid. Dit type aansluiting zou ook voorkomen dat de kalender gegevens op te slaan op een fysieke auto, wat bijdraagt ​​aan privacy bestuurder.

In dezelfde sleutel must plek kennisgeving van vermoeidheid van de bestuurder die door sensoren die registreren de beweging van het vliegwiel detecteren tijde snurken aandacht vanwege de monotonie rijtijd afgeven van een visueel signaal bevelen stilstand. Het is een conservatieve benadering, omdat vaak hun advertenties wedstrijd twee uur rijden, maar er is geen twijfel over bestaan ​​dat is een verbetering van de veiligheid.

Buiten kunt het hulpsysteem hill start spanning minder savvy te elimineren als het gaat om het passeren van de rechter voet van het rempedaal naar het gaspedaal wanneer je het in beslag, omdat de remmen zijn los zou de druk op de pincet een paar seconden het vermijden van te houden een ongewenste tegenslag.

De prijs van deze Seat Ibiza 1.4 TDI is aantrekkelijk, evenals de mogelijkheden van maatwerk aangeboden zowel in termen van esthetiek als een optionele functie. Het risico bestaat echter de prijsverhoging dicht bij die van een compacte bij geconfigureerd is om de smaak van de consument te bereiken, verhoogt dus lijken medeplichtigheid met de afmetingen van het voertuig worden uitgevoerd.

U kunt ook interesae

Seat Ibiza 1.0 TSI 110 FR, kleine pesten

25 technologische oplossingen van de nieuwe Seat Ibiza

Seat Ibiza Cupra 2016, sport opwinding

De nieuwe Seat Ibiza 2015 en heeft prijzen