En ny BMW Isseta for byen fremtiden? Ja!

BMW Isseta, hva ville i XXI århundre?BMW Isseta, hva ville i XXI århundre?BMW Isseta, hva ville i XXI århundre?BMW Isseta, hva ville i XXI århundre?

Så langt BMW Isseta Det er uten tvil en av de sjeldneste bilene noensinne er laget. Sine små dimensjoner 2,3 meter lang sirkulert bare tillatt én person inne, men sikkert, parkering var ikke et problem for sine eiere. Gjennom årene har biler vært økende størrelse, som har vært en hodepine når parkering i stadig mer mettet byer. Og hvis løsningen var å gå tilbake til opprinnelsen?

Dette må ha tenkt Justin Hyunjung Cho, en japansk designer har foreslått BMW Isseta fornyelse spesielt som en løsning på parkerings i store byer og carpooling. Ifølge Justin, ville denne bilen har en veldig lovende fremtid der det er stadig vanskeligere å finne et tomt hull.

For å tilpasse seg skiftende tider, har designeren knapt endret noen estetiske detaljer i den opprinnelige kroppen, selv om det hevder at døren fortsatt står i front, selv om åpningen vil finne sted vertikalt for å spare plass. Innsiden, opp til to passasjerer kan nyte autonom kjøring, siden denne BMW Isseta mangler de klassiske kontrollene (opp hjulet).

Det virker som vi har fortsatt å se tilbringe noen år før vi kan møte disse typer biler i våre byer, men ideen er original og ser ut til å ha mye fremtid foran. Og hvem vet, kanskje BMW ligger i Justin design for å tilby å være en micro urban med de beste muligheter for urban mobilitet.

Du kan også være interessert i:

Alt tilkoblet bilen vil gjøre for oss

Nissan VMotion 2,0 Concept: fremtidens mobilitet

Audi Summit 2017: Reflections on styrte biler og kunstig intelligens