De 10 beste sportwagens getest in 2016

De beste sport in 2016, volgens onze testsDe beste sport in 2016, volgens onze testsDe beste sport in 2016, volgens onze testsDe beste sport in 2016, volgens onze tests

365 dagen gaan veel (366 dagen, in dit geval, want we hadden schrikkeljaar). overal 2016, de testers Highway en Automobile magazines heb het rijden de meest gepassioneerde sportwagens en tijd. Hier is een Ranking van de top 10, de 10 auto's die we graag voor sportiviteit en rijplezier ze bieden.

1. Turbo S 911 Coupe

De Porsche 911 Turbo S is ons begrip de beste sport jaar. Niet alleen voor zijn buitengewone dynamiek en het slopen van de prestaties stelden ook het gemak en plezier aangeboden bij de controles.

2. BMW M4 GTS

De BMW M4 GTS is een duidelijk sportieve versie ontwikkeld op de stemming BMW M4. indruk op uw effectiviteit en zendt unieke rijsensaties. Een auto voor de echte liefhebbers, die punt een gewaardeerde collector's zal worden.

BMW M4 GTS3. BMW M2

De BMW M2 is de huidige model dat het beste overbrengt de filosofie M. de plezier op het wiel wordt gewaarborgd, Het is ook zeer effectief en hoewel niet goedkoop, is binnen het bereik van veel economieën.

4. Audi R8 V10

de V10-motor de krachtige Audi R8 overblijfselen atmosferisch en dit is iets toe te juichen op een moment dat de supercharger wordt opgelegd. Het is ook een zeer evenwichtig sportief en zeer effectief.

5. Honda NSX

De Japanse automaker heeft aangetoond dat Hybride technologie is geldig in de hoogvliegende sport. De nieuwe Honda NSX ook verrassingen voor zijn efficiëntie en het gemak van het rijden, zonder te vergeten de efficiëntie.

Lexus GSF6. Lexus GSF

De Japanse firma krijgt om op te staan ​​aan de almachtige BMW M5 de Lexus GSF, een sedan die sportiviteit en rijplezier perfect combineert met eersteklas comfort en een grote veelzijdigheid.

7. Porsche Panamera Turbo

nieuwe sedan Porsche maakt indruk met zijn buitengewone dynamiek en de sensaties waarbij het kan zenden bij de controles. Het is momenteel de meest efficiënte sedan hoge bereik die kunnen worden gekocht.

8. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is een auto om zijn hoed af te nemen. de ondertekening van Biscione U hebt in geslaagd om een ​​grote auto te maken. Het is niet eenvoudig om een ​​middenklasse sedan in staat om te gaan met het bouwen almachtige BMW M3.

9. Seat Leon Cupra 290

De komst van de Honda Civic Type R en de Ford Focus RS heeft het erg moeilijk gemaakt, maar de Seat Leon Cupra 290 houdt het type en blijft de meer evenwichtige en effectieve categorie sport. Het is ook de goedkoopste.

10. Ford Fiesta ST200

De Ford Fiesta ST200 is niet de sterkste onder zijn rivalen, maar deze versie partij aanbiedingen gevoelens moeilijk te evenaren en het wordt ook aangeboden tegen een prijs die is een echte verleiding. Een auto om van te genieten.