SUV’s en betrouwbaarder SUV-markt

SUV's met minder storingen van de tijdSUV's met minder storingen van de tijdSUV's met minder storingen van de tijdSUV's met minder storingen van de tijd

wanneer kopen een auto, betrouwbaarheid van de modellen die wij in gedachten is het een van de belangrijkste waarden bij het kiezen voor het ene of het andere voertuig. We willen dat onze auto's duren ons zoveel mogelijk, zo veel zelfs dat van de instellingen we voortdurend herinneren dat de Spaanse vloot is veroudering van jaar tot jaar.

daarom studies over de betrouwbaarheid van de modellen op de markt Ze zijn zo belangrijk. JD Power is een bedrijf dat een van de presteert betrouwbaarheidsanalyses meest prestigieuze in de wereld. Waarbij de focus op de Amerikaanse markt, het is altijd een goede referentie, zoals velen van SUV's en auto's die in de betrouwbaarheid studie ook op de Europese markt op de markt verschijnen, ja, die afgestemd is op de goedkeuring normen Oude continent.

Dan, met aandacht voor ranking van betrouwbaarheidsproblemen SUV met minder tijd, volgens de JD Power Report 2017.

1. X3

de BMW X3 SUV Het is gestegen posities te winnen eerste Rankings, een bevoorrechte positie te danken aan een perfecte balans tussen de verzamelde in hun enquêtes, waarbij reacties kopers hebben zowel de betrouwbaarheid van de externe componenten gemarkeerd zoals interieurbewaking, iets dat niet is gebeurd in zijn vorige verslag, waar er een duidelijk verschil tussen de tevredenheid van de klant voor goed gedrag met een slechte binnenluchtkwaliteit voorgaande modellen.

BMW X32. Chevrolet Silverado HD

deze dramatische pick-up in 2014 ontving de hoogste score van JD Power zoveel mogelijk mechanische storingen betreft. De analist gewezen op de betrouwbaarheid van mechanische componenten om hem te verheffen tweede in de lijst. De Chevrolet Silverado HD kan alleen in vier versies worden verworven, maar wat we zien, alle van hen zijn van voldoende kwaliteit om geen spijt van uw aankoop.

3. GMC Yukon

de GMC grootste SUV, de Yukon sluit de laatste plaats op het podium. Hun motoren zijn zeer gewaardeerd in de studie, maar waar anders heeft gewezen op deze indrukwekkende SUV is in de kwaliteit van het interieur materialen, zowel in stof en elektronische componenten.

4. Honda Ridgeline

In dit geval, de beoordeling van JD Power het is niet behulpzaam geweest bij het plaatsen van deze pick-up slinger een van de beste modellen die we kunnen kopen. Reacties consumenten hebben het Japanse bedrijf verdiende om uw model te plaatsen op de vierde plaats, waar de highlight het interieur comfort en schorsingen is geweest. Dit voertuig werd beëindigd in 2015, maar de vraag en de appreciatie van het publiek heeft Honda die u hebt gemaakt weer tot leven met een update over deze 2017.

5. Hyundai Tucson

Een groot in onze wegen bekend, Hyundai Tucson Hij heeft bereikt half tafel dankzij JD Power goede waarderingen, vooral op uw motor. Zoals voor consumenten, hebben de eigenaren gewezen op de goede kwaliteit van de schorsing en elektronische apparatuur, maar hapert in andere rubrieken, zoals headliners.

6. Lexus RX

de populaire Lexus SUV is een van de modellen die vele posities schalen naar de top 10 in te voeren In de vorige studie, gaf de analyse een goede nota aan mechanische opties, zoals dit jaar, maar het uitzicht van de consument, die piept gemarkeerd en sommige rammelen bij verplaatsing van de stad, veroordeeld tot lager. Nu zijn deze problemen hebben geleid tot de laatste update, die zijn algemene score is toegenomen.

Kia Sportage7. Kia Sportage

Een andere gebruikelijke onze steden en wegen. de Kia Sportage Het heeft verdiend in te voeren tussen 10 en SUV SUV betrouwbaarder dankzij het goede werk van de motoren en een goed cijfer in de andere afdelingen, waar niets bijzonder opmerkelijk, maar niet overdreven bestraft.

8. Nissan Murano

Nissan ontvangt een notitie met betrekking tot de Motor betrouwbaarheid van haar Murano door JD Power. Echter, de kwaliteit van de afwerking en interieuruitrusting zijn niet dezelfde hoogte en, zonder dat het slecht, bemoeilijken de Japanse SUV, hem degraderen tot een niet onaanzienlijke positie, gezien de sterke concurrentie.

9. Toyota 4 Runner

Net als het geval van de Nissan Murano, Toyota krijgt een goede nota in hun 4 Runner Wat betreft de motor betrouwbaarheid. Toch ziet zijn model kan alleen de negende plaats te bereiken als gevolg van een systeem van informatie en entertainment onpraktisch. Bovendien is de kwaliteit van andere materialen zijn gewoon onjuist, dat helpt ook het verbeteren van uw positie.

10. Toyota FJ Cruiser

deze eigenaardige Toyota SUV met retro lucht Het is de meest compacte van de lijst. Net als in andere gevallen van de Japanse firma, de motorisering Toyota FJ Cruiser Het is zeer goed beoordeeld, maar de consumenten hebben niet de beoordeling van JD Power gevolgd en benadrukte de kwaliteit van het interieur in plaats van de betrouwbaarheid van het model.

U kunt ook geïnteresseerd

- De Peugeot 3008 en Skoda Kodiaq, de SUV met het beste ontwerp van 2017

- 10 auto's en 10 best verkochte SUV in juli

- SUV revelatie van het jaar: Veiling, XC60, Stelvio, 3008, C-HR, Ateca ...