VW Golf 1.6 TDI 115 pk, het testen van de Golf Diesel minder krachtig

We testten de VW Golf 1.6 TDI 115 pkWe testten de VW Golf 1.6 TDI 115 pkWe testten de VW Golf 1.6 TDI 115 pkWe testten de VW Golf 1.6 TDI 115 pk

De opkomst van een geheel nieuwe of gereviseerde Volkswagen Golf is altijd een gebeurtenis verwacht door de referentie-karakter. In dit geval is; hoewel dit Versie 1.6 TDI Hij heeft wat terrein dynamisch verloren.

de Volkswagen Golf-update Het komt tot uiting op verschillende punten: de opkomst van een nieuwe TSI-motor, een eigenaardige 1,5; de grote stappen richting autonoom rijden in een compacte auto met DSG, die neem jam de combinatie van intelligente snelheidsregeling (ACC) systeem en corrigeert afwijkingen van spoorweg-; of groter touchscreen, 12,3"Klaar om te gebaren van de gebruikers te herkennen, waardoor het niet nodig aan te raken in sommige gevallen.

SPACEVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 Advance 5p
gevelbreedte142 cm
achterste breedte135 cm
fronthoogte91/98 cm
hoogte achterzijde96 cm
beenruimte75 cm
romp305 liter

Echter, sommige van deze ontwikkelingen dat markeren de Golf 2017 Ze zijn ook aanwezig in de basisuitvoeringen van het assortiment. Dat is wat er gebeurt in de Golf 1.6 TDI 115 pk met de afwerking Advance -Voor naar beneden, de Edition; boven de sport- waarbij, naast de nieuwe bumpers, vinnen of LED, al de noodremsysteem met voetgangersdetectie, bijvoorbeeld. met dat kennisgeving voertuigen in de dode hoek, die van verandering van rijstrook en controle ACC adaptieve en intelligente cruise, meer multifunctionele camera en alert in omgekeerde, stelt een optioneel pakket dat de kosten 1.130 euro.

in de koplampen VW Golf 2017, nu voor staan LED-verlichting, het vervangen van de xenon koplampen. De uitkering wordt opgelegd, niet alleen door de kwaliteit van het licht, ook sneller dan gasontlading reactie. Deze optie leds (1.260 euro) aan grootlichtassistent Bindt: Kies tussen korte of lange afhankelijk van de omstandigheden van de weg of het verkeer.

VW Golf 1.6 TDI 115 CV InteriorVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 pk: inside

toegang Binnen in de Golf Het is bekend hoe om een ​​huis te doen waar alles is waar je verwacht en alles werkt met de strengheid waarmee de verwachting is dat te doen. Mag niet overdragen uw strengheid hitte noch de uitbundigheid van andere auto's, maar niemand kan de waargenomen kwaliteit ontkennen. Zelfs met technologische accenten. Dus met de scherm 8" Samenstelling Media multimedia-systeem waarmee alle behoren tot de standaardvoorzieningen Golf. Het is niet de mogelijkheden van een groter scherm 12,3 bereiken"Maar nu ondersteunt telefoon te bedienen, geluidsbronnen, bedienden rijden geeft aanvullende informatie om de reis informatie computer, enz. Ook erkent echter zonder de pro-activiteit van de grootste in, bijvoorbeeld, navigatie tussen radiostations geschatte hand, het uitbreiden van de grootte of de informatie van een aantal van de menu's.

Aan de andere kant, Advance level niet voorzien van de kleurrijke TFT scherm erfde de VW Passat instrumentatie dergelijke absolute configuratie ondersteunt: gebruikt de bekende analoge display. Uw gegevens worden aangevuld met de overvloedige lijst met gegevens die door de computer maar, vreemd genoeg, onder hen is de momentane snelheid die beschikken over de Golf 1.0 TSI met.

PRESTATIESVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 Advance 5p
Acel. 0-1000 meter31,7 s
Inhalen 80-120 km / h in 48,5 s
Frenada 120-0 km / h55 m
Loudness 100 km / h66,1 dBA
Loudness 120 km / h69,3 dB
Weight scale1.320 kg

Volkswagen Golf 1.6 TDI 115 CV motorprestaties

met de 1.6 TDI, al 115 pk, begin meetbereik diesel de VW Golf. Een motor gaat gewoon door: meer dan correct in hun prestaties. Versnellingen en -best consumptie relatie ten opzichte van zijn voorganger in een gevoelige (in de 0-1000 m, gedeponeerd 0,7 seconden); anderen erger, bijna onmerkbaar (0,1 l / 100 km) - zijn gemiddeld compact power / geschatte prijs, maar niets verrassend. Bijvoorbeeld, een Opel Astra 1.6 CDTI loopt veel meer en minder uitgeven; en maar de Hyundai i30, ook van 136 pk de 1.6 CRDI. Zelfs BlueHDI Peugeot 308 1.6 120 pk helderder doordat versnellingen en consumptie balans de golf Op basis van onze metingen.

Dus terwijl terugvorderingen zijn onbevredigend. De verklaring simpel: het gezicht van de wijdverspreide en handgeschakelde versnellingsbakken zes de marsen had deze motor versies Golf BlueMotion of neemt de Audi A3 met 110 pk versie, Hier is een vijf-snelheid is opgenomen met een ontwikkeling voor die lange afdronk vijfde. Veroorzaakt een spleet tussen de tussenwielen, tweede en derde, die vereist dat we veel rekken tot niet blijven een "hing" bij het verplaatsen naar de andere. Trouwens, dat is wat er gebeurt als we precies het moment indicator aanbevolen veranderingen, die tot suggereert het derde honk toen tweede bereiken 2000 rpm: het resulterende effect is dat we naar beneden, met draaiende motor 1.200 rondjes , het punt waar echt goede start van deze motor gebied, dat ligt op ongeveer 1.600 rpm.

VERBRUIKVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 Advance 5p
verbruik stad6,1 l / 100 km
consumptie Highway5.4 l / 100 km
gemiddeld verbruik5,7 l / 100 km

de sportophanging standaard op het volgende niveau, sport, maar in de voorschot, -het leiden norm Bestuurd dempende DCC, Het is niet beschikbaar als hier- optie als ruwe ervaren en minder gegeven om onregelmatigheden inzittenden dan normaal op te slaan. Het voelt bijna alsof het die van de BlueMotion, de low-power versies waarin zij niet langer binnen bereik en ze hadden een harder en minder veren oa. In ruil voor comfort, en het is niet een klein detail, wat we hebben gevonden in deze Golf TDI Het is overtreffend evenwicht en rijeigenschappen boek, net als de adel van hun reacties. Zelfs remmen goed, aanraking, in evenwicht te brengen ...