Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 pk, probeer dan een van de goedkoopste Polo

Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 pk, probeerdenVolkswagen Polo 1.0 MPI 75 pk, probeerdenVolkswagen Polo 1.0 MPI 75 pk, probeerdenVolkswagen Polo 1.0 MPI 75 pk, probeerden

Er zullen quienpiense dat in een kleine auto overschrijding van de rijk 1.000 kilo van gewicht optarpor één motor alleen 75 pk, zoals het geval van deze Volkswagen Polo,Het is zoiets als gooien van geld waarmee betekent afzien move nimbly. Echter, verre van echt goed en net als in veel andere omstandigheden balans serieus, zonder passie of vooroordelen normaal gebruik voorwaarden alvorens te beslissen. Om dit te doen, waarschijnlijk, meer dan één bestuurder vindt dat uiteindelijk 75 CV zijn zo weinig en als het waar is dat er een reactie op de snelle versneller zal zijn, kan het voordeel bevredigend zijn.

Volkswagen Polo, een motor van de Volkswagen Up!

de motor 1.0 de Volkswagen Polo is een drie identieke cilinders die binnen hetzelfde bereik, losVolkswagen Up gebruikt! in ook twee versies, van 68 en 75 CV. Bij de eerste paal wordt vervangen door een 60 pk, terwijl de tweede ongewijzigd blijft. Het verschil tussen de twee versies is uitsluitend in de elektronisch beheer. Zij is verantwoordelijk voor de krachtigste motor die in staat is om meer en dus een groter vermogen om de snelheid schaal, krijgen meer macht te rekken. Van haar kant, het maximumkoppel identiek in beide versies van deze 1.0 multivalve en VVT voor uw inlaatkleppen: Is een manier om het gebied uit te breiden naar een gunstiger knooppunt wanneer de motorbelasting toeneemt in plaats van genoegen te nemen met een diagram compromis tussen lage en hoge regime.

VW Polo 1.0 MPI 75 pk testendeze motor Volkswagen Polo kort en bondig in het gebied geïdentificeerd als 1,0, zonder achternaam, het is eigenlijk de MPI, als het lijkt gegraveerd op de behuizing van uw luchtfilter. Dit betekent dat een motor Multipoint Injectie, d.w.z. een motor multipoint injectie die op zichzelf kan lijken weinig relevant tot voor kort uitzonderlijk is dat er een motor, waarbij de injectie in lijn admisión- moeten worden ontwikkeld, maar het contrast in de Volkswagen bereik, omdat het de enige motor in zijn soort die nog steeds overleeft in het. De regel van vandaag is dat, net als bij veel andere fabrikanten, brandstofinspuiting is direct, dat wil zeggen, is gemaakt in de verbrandingskamer. Het is een formule die het mogelijk maakt om elke druppel brandstof en dat te optimaliseren, al vele jaren, gebruik Diesel. maar deze 1.0 Het is ook enigszins uitzonderlijk omdat geen overvoeding door turbo. Beide argumenten -meer paar anderen die bijdragen aan de verfijning, tot op het punt dat ze zeer distintos- zelf zijn in de 1.0 TSI laatste partij. Eén van hen, 95 CV, bestaat naast ook in de Volkswagen Polo deze 1,0 MPI, terwijl 115 pk versie gebruikt voorlopig uitsluitend in Volkswagen Golf.

de 1.0 de Volkswagen Polo verschilt van die draagt ​​de Up! met identieke macht gebruiksvoorwaarden waarin -account, bijvoorbeeld met Start / Stop-systeem. Dit systeem schakelt de motor om de beweging van de auto te stoppen en start automatisch, dat is zeer waardevol in het stadsverkeer of files en maakt het ook heel precies, wanneer het in aanraking komt en voorzichtig.

Het andere verschil is anekdotisch: wanneer de auto moet worden gestart met de sleutel, en in tegenstelling tot wat er in de Up!, in de Volkswagen Polo is het noodzakelijk om de koppeling te drukken.

VW Polo 1.0 MPI-testVolkswagen Polo, een verandering voor gebruik

De manier van het duwen beide vergelijkbaar met goede ruimte geconcentreerd tussen 2750 en 5500 omwentelingen, hoewel het goed mogelijk, en zelfs wenselijk als we willen de meeste van de motor maken, nemen praktisch zijn regime injectie cut: deze bedroeg 6500 rpm en maximumvermogen wordt geleverd praktisch samenvalt met het.

Bon appetit helpt de verandering, hoewel slechts vijf-snelheid is snel, nauwkeurig en glad genoeg. als de ontwikkelingen zijn goed aangepast aan de mogelijkheden van deze motor, een vijfde van 29,4 km / h per 1000 km -de topsnelheid wordt bereikt bij 5900 rpm- zonder grote sprongen tussen versnellingen optreden: de duidelijkste zonder veel worden, tussen de tweede en derde. Daarom is deze handleiding verandering is de sleutel tot het krijgen van een goede prestaties van de motor met de verrassing dat ze niets luidruchtige doen om deze versie Volkswagen Polo: het is niet minder en niet meer dan gelijk aan het gemiddelde utility met benzinemotoren minder dan 110 pk.

Volkswagen Polo, voor meer dan alleen de stad

Het is duidelijk dat hun voordelen zijn zeer bescheiden. Het is tenminste het cijfer dat een versnelling van 0 tot 1000 m boven 37 seconden verdient: 37,4 s, precies. Het is een van de hulpprogramma's die worden verkocht, de langzaamste registratie; hoewel het moeilijk om de cijfers op basis van de sensaties geloven. Ja, want dit Volkswagen Polo moves bekwaam om het verkeer te verslaan, zelfs snelwegen. Toegegeven, dan is het essentieel om de motor aan een levend systeem te brengen, zelfs het maken van veranderingen in landgebruik en zelfs misbruik maken van de vierde versnelling, maar het resultaat is de moeite waard.

En met deze ontwikkelingen, de Volkswagen Polo 1.0 75 pk zelfs Het is toegestaan ​​vrijwel identiek is aan veel krachtiger auto's om te herstellen waar verandering lijkt meer gericht op het stimuleren van de consumptie. Voorbeelden? Aangezien er minder verschil in de verwachte, minder dan een seconde, tussen wat er nodig is om te versnellen van 80 tot 120 km / h als we slaat niet veranderen en blijft vierde of vijfde onder deze Volkswagen Polo en wat Mazda2 1.5 Skyactiv G-90. Ook andere meer potent als Clio 0.9 TCE 90 pk eco² S / S of Hyundai i20 1.2 MPI 85 pk de afstand niet lager dan de verwachte lijken.

Deze verandering, dus help de Volkswagen Polo dynamischer te zijn dan aanvankelijk geschat, maar wat is een probleem voor de consument? Het antwoord is nee. Nadat alle besteding van 5,62 l / 100 km over de weg en 6,68 in de stad, Nog steeds volgens onze tests, het is zeer redelijk zonder niets uitzonderlijk.

dus dit Volkswagen Polo 1.0 MPI Dit is een uitstekende motor voor de stad waar het aangenaam is om te rijden, comfortabel en zeer beheersbaar; en de directe periferie. Echter, en zoals gezegd, het kan goed gaan verder, omdat je rond snelle wegen met verkeer kunnen bewegen op conventionele wegen en uit te voeren inhalen van langzame voertuigen zoals vrachtwagens. Beter, en als de verandering wordt gebruikt, maar even waar als dit is waar de beperkingen van het duidelijkst te zien. Logischerwijs meer als hun kansen te laden prooi met een ruim interieur ruimte voor vier volwassenen, met de achterbank van de beste categorie, en een bagageruimte met een inhoud in het midden van zijn klasse.

Gedrag verschilt niet van die van andere Volkswagen Polo als het Het is comfortabel en, tegelijkertijd, stal, met gedrag in elke vorm van curve die veruit superieur aan wat kunnen geven van uw motor voelt. We voelen ons echter dat in het geval van dit apparaat, uitgerust met Nexen nblue wielen, dat gedrag, vooral degradeert sneller wanneer de grond nat omdat ze ook snel grip verliezen. Droog, echter niet de schuld om te zetten. Een demonstratie van dit is als de meer dan behoorlijke remvermogen onder deze omstandigheden.

VW Polo 1.0 MPI 75 pkVolkswagen Polo, besparing is een succes

de 1.0 motor 75 pk de Volkswagen Polo Het kan worden gecombineerd met de Volkswagen Polo drie uitrustingsniveaus: A-Polo, de enige met Edition versie 1.0 van 60 pk en is gekoppeld Advance. De laatste is de meer standaard uitrusting en die zijn meer opties beschikbaar. En biedt serial, behalve airconditioning, verfijningen en extra leeslampjes voor de achterste inzittenden, make-up spiegels in de zonnekleppen met licht, in hoogte verstelbaar of lederen stuurwiel en pookknop, zoals vele optionele uitrusting voorstoelen .

Echter, misschien De meest aanbevolen drie is, in veel gevallen, de Volkswagen Polo A, een speciale versie voor 120 euro meer dan de standaard elementen Edition biedt lichtmetalen velgen 15", de CD-radio met touch screen 6.5" of Bluetooth, het multifunctionele lederen stuurwiel en boordcomputer. Bovendien kan worden verrijkt met airconditioning (645 euro), het pakket regensensor en verlichting (140), controle kruissnelheid (380), gordijnairbags (725) of browser (735) . Zijn niet veel functionele elementen als die beschikbaar zijn in de Advance, noch zijn team serie zo rijk; maar bijna 1.400 euro vertegenwoordigt minder de prijslijst: de A-Pole in driedeurs versie staat voor 13.990 euro; vijf, 560 meer, net als de rest van de Volkswagen Polo.

U kunt ook geïnteresseerd

Mazda 2 1.5 Skyactiv-G 90 tegen Volkswagen Polo 1.2 TSI 90

Test: Volkswagen Polo 1.2 TSI 110 BMT, technologische nut

Test Volkswagen Polo 1.4 TDI 75 pk