Kia Sportage 2.0 CRDi 4×4 185 GT Line, een luxe SUV

Kia Sportage 2.0 CRDI 185 4x4Kia Sportage 2.0 CRDI 185 4x4Kia Sportage 2.0 CRDI 185 4x4Kia Sportage 2.0 CRDI 185 4x4

De Kia Sportage is een SUV die is nu in de vierde generatie. Als de vroege jaren 90 een beetje sierlijke Koreaanse SUV, ontworpen om de Aziatische smaken te voldoen en ook afgeleid van de Mazda Bongo, nu krijg je een model van hoge kwaliteit, Europese ontwerp en fabricage, uitgerust met een hoog technologisch last ver boven wat de gemiddelde voertuig biedt de markt. recall moet terugkeren naar zijn oorsprong als in deze 23 jaren is geëvolueerd van een redelijk goedkope kwaliteit auto en een mannequin en perfect geïntegreerd in de aard van de auto die u op zoek bent naar een continent als de onze. Ik zou zelfs zeggen dat deze nieuwste generatie Hij legt op de touwen Duits of Frans auto's met meer prestige en stamboom. Voor haar evolutie maakt gebruik van een formule die merken als Volkswagen heeft ze loopt al generaties lang; veranderingen, verbetert, maar niet lijkt op het eerste gezicht een radicale transformatie als traditioneel gemaakt van andere merken zoals Renault met de Mégane, verrassende elke generatie met een andere lijn.

Zo zien we hoe de Kia Sportage Hij heeft al zijn volume gevonden en blijkbaar grootte niet te veel veranderen met de vorige generatie. Er is geen radicale verandering in begrip en veel minder in zijn proporties en als u niet uw metingen te vergelijken met de centimeter, je zou zelfs kunnen denken dat dit een update van wat was, dat het een zeer goed product was. Het is echter een nieuwe auto, zelfs geeft de aerodynamische weerstand 0,35-0,33. De evolutie is vooral mee wat niet gezien, van geluidsisolatie om de gebruikte, van het verminderen van trillingen op de aanraking van de controles materialen; Het is aanmerkelijk verbeterd.

online beoordeling van uw gebruikte autoHet is waar dat als een eerste test van de vierde generatie zijn begonnen door GT-Line versie, de meest uitgebreide in betrekking tot de macht, tractie, uitrusting of diensten en dat helpt je krijgt een betere eerste indruk. 185 paarden, AWD, de top afwerking bereik GT Line Kia Sportage en startprijs van 38.000 euro zal zeker minder vraag versies van haar assortiment, de prijs die een handicap dat komt neer hem meest erkende merk modellen en, nog beter product, we weten dat de "marquitis" vaak niet de kwaliteit begrijpen.

De buitenmaat van de Kia Sportage hoofdzakelijk gevarieerd in de strijd, 3 cm hoger en de lengte 4 cm langer. In de overige maatregelen de variatie klein. Binnen vrijwel handhaaft niveau sinds werk is gericht kijken meer bagageruimte. Ik had al een goede ruimte voor de achterste inzittenden, dus u verliest 2 cm beenruimte heeft het niet verdiend een probleem. Een verandering heeft opgedaan hoogte, die hard nodig ook, en stam, die groeit in een aantal interessante 130 liter en 540 liter begint reparapinchazos uitvoering met kit. Nu overschrijdt CX-5 in 10 liter, verbetert de Kuga in 40 liter en 15 liter levert een Qashqai en 45 versus CR-V. De achterbank is niet glad, dus om de ruimte meer variabele belasting Kia gekozen 7 verschillende standen (23-37 graden, plus volledig gevouwen) met de rugleuning achterover leunt; in de onderste 3 zou voldoende zijn geweest, maar niet meer. Wanneer afneemt ruggen de vlakke bodem, die wordt gewaardeerd wanneer grote voorwerpen worden getransporteerd.

Kia Sportage

Het interieur kwaliteit van de Kia Sportage vond het, vooral materialen. Het dashboard is plastic, maar de beste plastic vond ik in de markt. Het is zacht, aangenaam om aan te raken en zelfs simuleert een naad decoratie als gestoffeerd met de hand. Als dit dashboard hem een ​​Jaguar XE, hopelijk, de Britse alabaríamos hoogwaardige afwerking, maar in dit geval duurt het een stevige minder glamoureuze a priori. Zie je niet een slechte pasvorm of een stuk desentone. Ergonomie is goed en er is volop ruimte. Een achterbank zien alleen achter zich geringe afwijking in het middengedeelte, enigszins ongemakkelijk dan in de zijkant stoelen. Het apparaat heeft alles van het verwarmen of koelen van het stuurwiel in de zetels om een ​​complete multimedia-apparatuur. U zult niks missen ontbreekt. Natuurlijk, als je een Kia Sportage AWD kunt u alleen kiezen voor deze combinatie afwerking met ofwel diesel 185 of 136 paarden of benzine 177-pk motor, genoeg weg van de 17.000 euro kost de goedkoopste Sportage dat reclame op het verkooppunt met het beeld van de GT Line.

Met betrekking tot de vorige generatie Kia Sportage verbeterde geheel dynamisch onderdeel, met betrekking tot concurrentie levert uitstekende kwaliteit rollen met een cabine geluidsisolatie en een lage trillingen. Stabiliteit is correct en elektronische hulpmiddelen hun werk doen, indien nodig. Het aandrijfsysteem heeft een knop om het centrale differentieel vergrendelen, zodat alleen worden gebruikt in situaties van zeer gecompliceerde adhesie, situaties waarin de sport band in band 245/45 19 is niet de bedoeling. In ieder geval is het, nogmaals, iets dat bedrag en geen rust, net als afdaling controle. Off-road het werkt goed op manieren die niet zijn gebroken, met meer complicatie kans op een saloon; aan het eind de limiet wordt gesteld asfalt banden en profiel. Deze beperkingen omdraaien op het platform, wanneer diezelfde banden zal helpen om de beste remweg categorie nemen, samen met een goede remsysteem ingericht om 1743 kg woog 19 kg meer dan voorheen meer apparatuur.

Kia Sportage

Kia Sportage adres heeft overdreven "elektrische touch" die je hebt om te wennen aan, maar verder heel mooi op het rijden gladheid waarmee het allemaal. Het is aanzienlijk sneller dan voorheen om gelijke motor en sneller dan de meeste van zijn concurrenten. Dit betekent dat bij de auto bij volle belasting niet wij eisen meer macht voor het veilig inhalen. Consumptie is de onafgemaakte zaken, en dat is verbeterd ten opzichte van de vorige dankzij de motor tweaks en ontwikkelingen van verandering. Het beschikt niet over een kritische uitgaven, maar verbruiken meer dan de meeste van zijn concurrenten; ontbeert Start / Stop, waarschijnlijk de enige elektronisch apparaat dat ontbreekt. In deze generatie heeft zijn capaciteit in 4 liter reservoir, dat is verbeterd autonomie verhoogd.

De samenvatting is dat het een goede auto, met de argumenten van de benchmark in het segment, vooral als u kiest voor een goedkopere motor. In de eerste week met hem waarschijnlijk vind je elke dag een nieuw elektronisch gadget, want je hebt alles. Waarschijnlijk met de motor van 136 paarden is nog steeds een beter product, omdat dit type auto niet veel functies eiste 3.000 euro en ja het kost minder gewaardeerd. Ik blijf met verfijning, genot om te gebruiken en, bovenal, complete uitrusting. De A-merken worden steeds vaker achter met minder argumenten beeld van de waarde en merk dan.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

VW Tiguan 2016

Hyundai Tucson 1.7 CRDi 141 pk 7DCT

Hyundai Tucson 1.7 CRDi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Nissan Qashqai dCi 130 4x4i 360 tegen Renault DCI 130 4x4 Kadjar X Mod