Nieuwe Kia Sportage 2016 probeerde een naadloze SUV

We testten de 2016 Kia Sportage, een SUV van hoge kwaliteitWe testten de 2016 Kia Sportage, een SUV van hoge kwaliteitWe testten de 2016 Kia Sportage, een SUV van hoge kwaliteitWe testten de 2016 Kia Sportage, een SUV van hoge kwaliteit

de vierde generatie Kia Sportage, die voor het rijden en je vertellen wat hun duel met de nieuwe Volkswagen Tiguan, geboren en in hoeverre tonen Kia het ontwerp, de kwaliteit en dynamiek binnen het segment van de compacte SUV. Na het rijden het nu, het niveau van de bereikt u verkoopleider in ons land, de Nissan Qashqai? Als algemene resultaat van het product zou kunnen zijn, hoewel in absolute termen sales sof mechanische aanbod verminderd zeker tegen bestraffen Nissan Qashqai, de marktleider in 2015 23.832 eenheden verkocht in Spanje, terwijl de Kia Sportage verkocht 13.996 stuks vorig jaar in ons land.

Kia Sportage 2016: opmerkelijke esthetische evolutie

Als de Kia Sportage Uitgaande had een sterk, krachtig ontwerp ... laat hem achter de al behoud DNA vooral in de zijdelings maar het winnen van een meer dynamische voorzijde, verser, sportieve, vooral gekenmerkt door een meer gestileerd en optische horizontalizadas en een taal van LEDs als licht, onafhankelijk van de belangrijkste optische dag, maar ligt bij de hoeken van de bumpers en bekend als de meest sportieve zijn vier lichtpunten Kia. Ook geactualiseerd en vrijwel achterzijde, met een minder volumineuze optische onder chromen die zich onder de ring verbonden door een decoratieve rode plastic strip.

Kia Sportage 2016, ga naar binnen!

Bedien de buitendeur handvat en zie dat deze nieuwe Kia Sportage is meer auto. hojalatoso klinkt niet als voorheen. En als je sluit het geluid is rauw, gepeild ... Lees verder Het is een hoge auto, Die moet klimmen ... Na het nemen van een stoel, niets te maken met de vorige Kia Sportage. Alles is nieuw, veel meer dan wat je uit hebt gezien ... Hier is weinig DNA uitgaande model. Facia zeer verticalized, zeer veel in lijn Kia Sorento, met een materiaal dat een gevoel van robuustheid, maar pluizig vinger geeft, en de Premium details die deze onberispelijke naden ... Dit geven kwaliteit eerste indruk Het zal uitbreiden in de cabine maken vergeet de plastic over de vorige Kia Sportage, en in sommige gevallen de oude betekenis van eerlijke kwaliteit in deze delen en aanpassingen.

Kia Sportage 2016Seat lichaam pikt het erg goed in de nieuwe Kia Sportage 2016, nieuwe multifunctionele stuurwiel met een mooi tintje, dashboard waar de vorige hoge kilometerstand nu verzoend met cuentavueltas dezelfde grootte en het verlaten van de ruimte voor de multi-informatiecentrum. in de middenconsole, draaide lichtjes naar de bestuurder, stuurt een heel het raakt de ooghoogte van 7 of 8 inch scherm volgens deze configuratie, waaronder zijn geplaatst vier rijen van de knoppen-te veel voor wat gebruikelijk is vandaag dag, die nog een half dozijn zal toevoegen rond de versnellingspookknop een treintena- voltooien. wijzen op de mogelijkheid voor compatibele apparaten, inductie opladen. Beluchters en leuke touch switches, progressive ... "zeer Premium". Heeft hard werkte ook in kwaliteit details zoals deze, of gewoon niet meer zien de ruitenwissers toen we 'Dat zitting zelf, zie je de contouren van de motorkap die je het gevoel achter het stuur van een krachtige auto met karakter- ... Details te zijn denken ze en het uitvoeren van hen.

Achter veel ruimte -Knie-backed voorstoelen verkoop waar de meeste die nodig zijn om de breedte te krijgen -battle groeit drie centimeter en vier assemblage Kia Sportage, gelijk in hoogte, goede stahoogte tenzij uw passagiers achter de meter tachtig overtreffen van uw auto te monteren elektrisch bedienbare panoramisch dak dat opent en veel reizen. alleen We kunnen de grote transmissie tunnel bekritiseren -niet dat thans het model of, als reizen kleine, slecht zicht naar achteren naar de zijkanten van een model met veel metaalvierkanten zijn. Opmerkelijk voor de achterste inzittenden connectiviteit jacks en lading evenals de mogelijkheid tot verwarmen en rugleuning achterover leunt in meerdere standen in deze plaatsen in de twee eenheden die we hebben getest.

goed mond stam met lage belasting, hoewel de vormen van de achterwielen verlies je de kwadratuur van de laadruimte -Kit reparapinchazos in een dubbele bodem met gaten portaobjetos-. Goede hoogte van de achterklep open zodat je niet op te geven, tenzij uw hoogte boven de 1,85 meter en de onfeilbare voet dat alles wordt geopend wanneer u onder de bumper passeren. Vlakke laadvloer met zitplaatsen liggen terwijl een zwakke en ingewikkelde aanpassing hoedenplank iets dat ons niet overtuigen nu en in het model handhaven. De bagageruimte van de nieuwe Kia Sportage 2016 steeg 465-503 liter.

elementen comfort en veiligheid zijn al deel uit van deze Kia Sportage praktische achteruitrijdcamera wegmarkeringen, USB en stopcontacten voor alle plaatsen en interessante elementen rijhulpsystemen zoals waarschuwingssysteem dode hoek, die van onvrijwillige verandering rijstroken, de browser groot scherm en Bluetooth-connectiviteit, multifunctioneel stuurwiel ... Wat ons verraste was de In tegenstelling tot de parking remsystemen. Terwijl de benzine variant afbouw elektrische Drukknopinrichting, diesel testten we gebruikten de klassieke handmatige ratelhendel.

Kia SportageWe rijden de nieuwe 2016 Kia Sportage

boot knop, kan niet anders .... aanzienlijk verbeterd zicht met dunnere A-stijl en een spiegel above the horizontalizado was verticaal. Het verbetert ook de zichtbaarheid de achterruit, terwijl de C-stijl, voor zijn bijzondere esthetische manoeuvres blijft ons te straffen, maar met de achterste camera is alles makkelijker. Dubbele koppeling in verband met de nieuwe benzinemotor 1.6 T-GDI 177 pk. Fris en snel, dus deze verandering peddels aan het stuur. Schakelen snel optreden, Terwijl het elektronisch beheer handeling, hetzij inwerken op de nokken, maar altijd snel en soepel zonder trillingen in de cabine.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze T-GDI-motor 1.6 177 pk benzine Het verband met de dubbele koppeling versnellingsbak laag geluidsniveau zij tot het interieur. Vrijwel het loopvlak groter is dan die van de motor / transmissie montage geproduceerd. We missen een systeem start-stop automaat, een inrichting die bijdraagt ​​tot verbruik in stadsverkeer verlagen. handgeschakelde versnellingsbak, we rijden geassocieerd dieselmotor 185 2.0 CRDi CV, verbetering en zeer verheugd en nauwkeurigheid van de routes voor verandering huidige handmatige, maar er zijn betere. Beide geteste motoren vastberaden duwen, hoewel we dit keer met een veel zachter benzine, met een uitstekende binnen rumorosidad. En dit betekent niet dat de diesel klinkt, maar is dat na het besturen van de benzine, 2.0 CRDi motor lijkt ons minder verfijnd akoestisch.

Maar de belangrijkste verandering aan het stuur van nieuwe Kia Sportage 2016 we waarderen is hun aan te pakken veel nauwkeuriger dan ooit, zonder voortdurend te fine-tunen van de bal. nu, alle natuurlijke, de auto gaat, waar je hem sturen ... Much meer evenwicht op de weg, flaneo hoewel met minder hoogte en breedte bleven groeien tot vier centimeter lengte-. Schorsingen beter verteerd kuilen, hoewel de eenheden die we hebben getest, uitgerust met vierwielaandrijving en voorzien van 245/45 R19 banden, niet veel bijdragen aan kleine imperfecties bestrating filteren, maar goed gecontroleerde rollichaam, die samen met de dynamische verbeteringen toe mogelijk besproken Een leuker voor de bestuurder en de inzittenden product rounder... Een auto naadloze, zoals we aan het begin zei.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Kia Sportage Mystic X-Men

KX3 Kia Concept: het kleine broertje van de Sportage?

Compacte SUV's die minder te besteden