Peugeot 308 2017: Het testen en prijzen nieuwe compacte

Peugeot 308 2017: geprobeerd!Peugeot 308 2017: geprobeerd!Peugeot 308 2017: geprobeerd!Peugeot 308 2017: geprobeerd!

Hoe reis. Hoeveel ze de SUV Peugeot 3008 en de Peugeot 5008 zal bijdragen in deze race waarin Peugeot snel voortzet, consolideren van zichzelf als "mouse head" . Zij kunnen nu bogen op een van de eerste aankoop alternatieven onder degenen die het verwerven van een Volkswagen ... Of omgekeerd: zij die kopen een Peugeot Ze komen om te kijken naar wat VW biedt. Het maakt Peugeot dit jaar met een Peugeot 308 en een VW Golf, de natuurlijke rivaal, nieuwsgierig modellen vrijwel gelijktijdig in première haar vernieuwde producten. Voor Peugeot, ja, je hoeft niet ver te zoeken naar de geheime ingrediënten te vinden ... of wel?

alle informatie over de belangrijkste vernieuwingen van de Peugeot 308 bereik dat het merk tot nu toe op voorwaarde dat je het hebt hier, maar nu hebben we reeds de gelegenheid gehad krijg je controls en probeer een aantal van de nieuwe factuur motoren. Het moet, als u al hebt gemaakt een pauze om de belangrijkste wijzigingen te lezen, verduidelijken een paar details ten opzichte van de belangrijkste mechanische nieuwigheden premières Peugeot 308 2017 en wie het eerst komt vanaf het moment dat het op de markt wordt gebracht: in juni en u kunt bestellen (de prijzen, met kortingen en speciale promoties 4.000 euro Ze inbegrepen, afwijken van 15.850 euro bij de 5-deur van 16.650 euro de familie SW) Ofschoon Leveringen vinden plaats vanaf september. Ik herinner me dan ook dat zowel de 1.5 BlueHDi 130 pk 1.2 PureTech identiek vermogen zijn gloednieuw motoren, terwijl op het gebied van tandwielkasten, zal er een 8 automatische relaties nieuwe factuur voor BlueHDI 180 pk en een nieuwe 6-versnellingsbak voor de genoemde benzinemotor. Bij de Diesel, zal de nieuwe BlueHDi gemakkelijk identificeren: voor zijn nieuwe motor. 1.6 BlueHDi om te worden verkocht in de eerste maanden marketing motoren zijn niet ver verouderd, maar het is belangrijk dat u dit detail te overwegen.

Peugeot 308 2017In het geval van benzine gaat min of meer hetzelfde: de nieuwe 130 pk 1.2 PureTech (Dus ook Euro 6c) vervangen van september tot en met de huidige motor met dezelfde naam en macht, terwijl de nieuwe manuele versnellingsbak 6 verhoudingen zal niet komen tot later dit jaar. in Oktober is de BlueHDI / 180 verwelkomen met de automatische transmissie Aisin 8 verhoudingen. Zoals ik al zei, ze zijn kleine nuances als je de laatste moet zijn. In sommige gevallen zal het wachten waard zijn; in anderen misschien niet zo veel.

Peugeot 308 1.5 BlueHDi / 130: "schoner" minder vast

met deze Dieselmotor 130 pk 1.5 BlueHDi, Peugeot is vooruit in de tijd op de emissies. Als de huidige Euro 6b (1,6 BlueHDi) zijn vereisen een nieuwe draai van september van dit jaar, wanneer het in werking treedt de nieuwe antipollution regelgeving Euro 6c, Peugeot gaat nog verder met deze nieuwe 130 pk 1.5 BlueHDI, engine staat is om aan vereisten om nog in 2020 worden opgelegd. En nu, laten we eens kijken wat brengt deze nieuwe motor. In technische inhoud, deze motor zorgt voor veel, namelijk het equivalent van niet minder dan 200 patent. Returns butt 16 kleppen, nieuwe turbo, verbeterde injectiesysteem, in het bijzonder, een nieuwe katalysator en roetfilter geïntegreerd houden DeNOx twee fasen. Peugeot heeft tot nu toe op voorwaarde dat geen consumptie, maar citeert een reductie van 4 procent tot 1,6 BlueHDi 120 pk. Over deze motor, de nieuwe 130 pk 1.5 BlueHDi krijgen die 10 pk meer bij een snelheid van 250 rpm top (3.750 rpm), terwijl het maximale koppel identiek in beide motoren zowel qua waarde, 30.59 MKG, als het tempo waarin staat: 1.750 rpm.

Peugeot 308 2017Het is duidelijk dat alleen de milieuvoordeel de rapportage van de nieuwe motor is oneindig meer aanbevolen, hoewel Het is niet een propeller die ons doet vergeten de motor die uiteindelijk tijd zal vervangen in maanden. Zijn beste kwaliteit ontegensprekelijk de lineaire levering van vermogen en koppel, het verbeteren van al enorme elasticiteit van 1,6 BlueHDi. Ook tournee met gemakkelijker in overtoeren, overtrof dat gebied van maximaal vermogen. Maar zijn reactie op het gaspedaal Ik voelde me minder consistent en meer kunstmatige: de reactie is niet altijd evenredig met het gevraagde vermogen van het gaspedaal door u gevraagde. Zeker kost de kleinere verplaatsing, maar ook nieuwe "chemical plant" bewerking en debug deeltjes en schadelijke gassen in de uitlaatpijp, dan vrijwel collector. De motor zelf blijft bewegen naar Peugeot 308, Sea 5 deuren of familie, met voldoende behendigheid, maar ook ten koste van frequenter gebruik van de versnelling, waarvan uitwisseling ontwikkelingen hebben ook nog gemeld. By the way, in Peugeot ze al gemerkt verandering van de trend in de vraag naar brandstof motoren: Benzine blijft stijgen in de verkoop aan particulieren.

Peugeot 308 2017: Een goede referentie gedrag

Wat betreft dynamisch gedrag, Peugeot heeft niet gemeld alle werkzaamheden in het kader van het lichaam, hoewel buiten de motor, Ik voel de Peugeot 308 stiller, maar ook meer in overeenstemming op de weg. de cabine, zonder grote wijzigingen in het ontwerp of geometrie (ja in apparatuur en rijden assistenten, waar ze krijgen alle nieuwe apparaten gepresenteerd in SUV 3008 en 5008) heeft nog steeds uitstekende materialen en aanpassingen hoewel nog steeds ontbreekt snelkoppeling knoppen om functies. Gelukkig is het middelste scherm is sneller dan voorheen. Wat betreft dynamisch gedrag, Peugeot 308 2017 is een van die auto's waarin de schorsing lijkt niet te hard of zacht: garandeert een uitstekend comfort en een hoog rendement te allen tijde. Binnenkort zullen we ook klimmen naar de GTi sport versie, die, door de manier, zijn er ook nieuwe functies: afscheid range versie van 250 pk, de 270 pk die de enige vermogen nu beschikbaar.

U kunt ook geïnteresseerd

- 5008: de SUV die voorziet in maximaal 15 verschillende soorten massages

- Net als de Peugeot 3008 SUV? De beste versies te kopen

- Peugeot 308 rivalen: Honda Civic, VW Golf, Opel Astra Hyundai i30 en