Hoe te kleine diefstallen in uw auto te voorkomen (spiegels, antennes, borstels …)

Tips om diefstal van wieldoppen, borstels, spiegels te voorkomen ...Tips om diefstal van wieldoppen, borstels, spiegels te voorkomen ...Tips om diefstal van wieldoppen, borstels, spiegels te voorkomen ...Tips om diefstal van wieldoppen, borstels, spiegels te voorkomen ...

hetzij door vandaal of georganiseerde bendes, Sinds 2014 is aangetroffen in Spanje een verhoogde auto-onderdelen diefstal. Een traditionele wieldoppen, spiegels en antennes, Zij zijn samen met anderen, zoals velgen of katalysatoren, zeer gewilde vandaag. winkeldiefstal die niet alleen vormen een hoofdpijn voor automobilisten, maar aan het eind van het jaar met betrekking tot de verlies van aanzienlijke hoeveelheden geld.

een camera strategisch geplaatst om de dader op te vangen kan hard aan het werk, zeer effectief zijn als zijn diefstal Ze komen al te vaak in een garage. U kunt ook de installatie van een vals alarm binnen, met LED-pilotito opgenomen, want het is een effectieve afschrikwekkend door slechts 12 euro investering. maar als je wilt om het te dragen om dieven in een "hardere nog niet," notes. Met deze home trucs die u zal beschermen enkele kleine stukjes van uw auto.

Voorkomen van diefstal antenneHoe om diefstal van auto-antenne te voorkomen

Gelukkig is met de nieuwe antennes van korte radio of het type haaienvin, geïnstalleerd in modellen en nieuwe batch Vastgeschroefd het dak, diefstal van deze items wordt een donker object van verlangen "vintage". Zelfs het gebeurt te zijn "Buren", met Veteraan auto vergelijkbaar met de onze, die passend moet de antenne met de jouwe te vervangen die eerder is gestolen. Als je geluk hebt en je nog steeds deze "juweel" is het beste wat je onthouden losschroeven en op te slaan in de auto. Een andere optie die niet kan nemen is om een ​​te nemen superlijm druppeltjes in de thread, maar als ze proberen te grijpen kan het een grote ramp veroorzaken en denkt dat in tunnels wassen is beter verwijderen. De prijs van deze extra sterke lijm? 10 euro of minder.

Hoe om diefstal van de ruitenwisserbladen te voorkomen

Ongelooflijk, maar waar. Ondanks het feit dat erg goedkoop, de goede bereikbaarheid van het anker wisserbladen maakt het een van de elementen die de meeste steals in auto's. Als afschrikmiddel, maar we weten dat ze een zeer kleine basis, probeert ze op te lossen met een flens. Ja, je kunt knippen, maar het het zal steeds moeilijker de dader en misschien zelfs aarzelen om te proberen. Maar niet te strak, omdat de ruitenwissers moeten spelen bij het verplaatsen en als u enige weerstand opmerkt, kunt u de motor die uiteindelijk zal branden dwingen. Als je niet van plan om de auto te gebruiken voor een lange tijd en laat het geparkeerd op de straat of in een parkeerplaats, is het het beste dat u verwijdert niet alleen om u ze te stelen, want het zal beschermen tegen de zon en veranderingen temperaturen en gaat langer mee en in een betere conditie. De prijs van deze flenzen? Rond ongeveer 6 euro.

Het voorkomen van diefstal spiegelsHet voorkomen van diefstal spiegels

Zowel de reflecterende plaat de gehele inrichting, alles mag. Het probleem is dat, bij vele gelegenheden, in auto's met automatische vouwen, waardoor de spiegel en gewoon het breken van de motor, reparatie kan oplopen tot 2.000 euro. Er is geen remedie voor dit probleem, maar u kunt een merk te maken in uw spiegel of zelfs neem uw inschrijving in, niet alleen compenseren ze stelen je spiegels. Zelfs als ze dat doen, kan de politie u vinden als ze de dief of de band op te vangen. Deze kleine truc die u kunt gebruiken voor andere gourmand auto-onderdelen. En hoeveel het kost u? Van 12 tot 100 euro.

Hoe om diefstal van het logo of merk embleem voorkomen

riemen, rugzakken, inclusief aangepaste sleutelhanger met logo's merken van auto's. Een enigszins barbaarse manier, maar echte. Zijn het meest wenselijk? Mercedes-Benz, mini Cooper, BMW, Audi, Seat, Toyota, Volkswagen en Nissan. Om het moeilijk om "verzamelaars" te maken, is het het beste repareren de logo voertuig, goed met een superlijm, goed met een soort van klinknagel. En als je genoeg hebt aan te vullen en nemen voorraden had, kunt u Plaats het logo met een magneet en verwijder elke keer dat u de auto parkeert of zelfs een 'sticker' of sticker die simuleert veruit de oorspronkelijke embleem. En het kan worden hoe de symbolen of logo's te beschermen? rond 15 euro.

Hoe om diefstal te katalysator te voorkomen

Dit jaar heeft de Guardia Civil heeft een organisatie van Bulgaarse afkomst die was gewijd aan gedeactiveerd autodiefstal katalysatoren in Spanje en Frankrijk. deze piece edelmetalen zoals platina, rhodium en palladium, waarvan de verkoop van het gewicht kan bereiken 30 euro per gram (Het hangt af van het model, maar de katalysatoren duurt gewoonlijk ongeveer twee gram palladium en platina andere twee), dus is zo rendabel dergelijke diefstallen worden. Hoewel met een zaag en een kat elke auto is kanonnenvoer in sommige modellen is het gemakkelijker om deze kostbare "trofee" te krijgen. als drastische maatregel om dergelijke diefstal te voorkomen kan de inrichting afschermen met een rooster om de snede te belemmeren. Een goed beveiligingssysteem dat beweging detecteert ook een goede oplossing. En hoeveel het kost om de katalysator goed te beschermen? 500 euro.

Hoe om diefstal van wieldoppen en velgen te voorkomenHoe om diefstal van wieldoppen en velgen te voorkomen

Een klassiek. Als u niet wilt dat om een ​​dag kaal wielen te vinden, Van een flens set wieldoppen is een zeer effectieve overtuigende methode, maar onesthetische. Ze verkopen ook een aantal anti-diefstal-pakket schroeven voor slechts 15 euro. En als uw auto heeft velgen, Denk niet dat je veilig bent. In de afgelopen tijd dieven erin slagen om haar productie op de zwarte markt te halen, want zelfs met hen en verschillende soorten objecten uit te voeren. Het is waar dat de achterklep het veiligstellen van hen aan fabrikanten wielbouten en moeren maximale veiligheid (Als je niet kan doen met een pak ongeveer 25 euro), Maar de meest effectieve methode is een alarmsysteem in aanvulling op dempen, Het wordt een mechanisme wielen en blokkeert extractie onmogelijk. En hoeveel het kost om wieldoppen of velgen van je auto te beschermen? de prijs Het is zeer gevarieerd, van minder dan 10 euro (Voor flenzen voor wieldoppen) om 600 euro (Bij afschrikmiddel alarm om de banden te beschermen).