10 tools die je moet uitvoeren in uw auto

10 tools die je moet uitvoeren in uw auto

Als u een vaste chauffeur, zeker bij gelegenheid het is in staat geweest om een ​​van de banden van uw auto doorboren of u zou kunnen lijden panne. In beide gevallen en naar alle waarschijnlijkheid je niet kon oplossen van deze tegenslagen omdat op dat moment je niet over de basisinstrumenten om ze op te lossen. Dus u niet opnieuw zal gebeuren, hier bent u de kit lijst met 10 essentiële tools die je altijd in je auto.

1) Atornillador vliegtuig en een andere ster. Het zou ook nuttig zijn om een ​​met verwisselbare koppen van verschillende diameters en maten voeren.

2) Tang met snijgebied Kabel stripping of snijden van alle plastic onderdeel of dergelijke, indien nodig.

3) moersleutel en ratelsleutel losser of strakker moeren.

4) isolatieband. Het kan gebruikt worden om dringende reparaties uit te voeren (vast hold of laat een stuk), het isoleren van een kabel die kunnen worden weergegeven in slechte staat en te lokaliseren en markeren de plek om later te herstellen.

5) hydraulische vijzel om banden te vervangen handvatmoersleutel of kruis.

6) reflecterende driehoeken: Sommige apparaten zijn vanwege hun eigenaardigheden dienen om andere weggebruikers dat uw auto wordt tegengehouden door een storing of tegenslag te waarschuwen.

7) Inbussleutel set Torx hoofd of. Het komt steeds vaker voor te hebben om ze te gebruiken, want in de afgelopen jaren het gebruik van kleine bouten en moeren kan alleen worden vast- of losgedraaid, heeft verspreid als Je hebt een aantal toetsen Allen.

8) handschoenen: Om de wielen te veranderen, te beoordelen welk deel van de motor de olie, enz. Als u niet wilt dat uw handen en kleding krijgt, zijn van essentieel belang.

9) Doos met reserve zekeringen. Vaak zijn de meest voorkomende defecten waarvan het waarschuwingssignaal wordt weerspiegeld in het instrumentenpaneel gevolg van een van de zekering is gesprongen, zodat het probleem zou worden opgelost door deze te vervangen door een andere.

10) Draagbare lamp of zaklamp batterijen. Een basisgereedschap vooral als je te manipuleren, te kijken of fix iets in uw auto op een tijd en plaats met weinig daglicht, hetzij in de vroege ochtend, in de schemering, 's nachts en zelfs in een tunnel.