Wie is wie onder de motorkap van uw auto

Wie is wie onder de motorkap van uw autoWie is wie onder de motorkap van uw autoWie is wie onder de motorkap van uw autoWie is wie onder de motorkap van uw auto

Oil. Het is de zeer bloed van de motor. Als er weinig of te veel, kun je een 'hartaanval' gripaje als het hebben van geen smering tussen bewegende motoronderdelen hebben. Als je moest gele letters voeg de plug is meestal geel, hebben, zijn onder andere het woord OIL of tekening van een olie.

Koelvloeistof. Een aanvulling op het werk van smeermiddel verlagen van de motortemperatuur. Het is in een transparante kunststof houder met een zwarte plastic plug. Als u uw niveau hete controleren, kijk uit!. Pak de dop met een doek voor bescherming tegen spatten en open het langzaam.

Voorruit. Een blauwe stekker, water kleur, vaak identificeren wasmedium. Het is minder verontrustend als uw niveau is laag, maar niet overdrijven toe te voegen water.

Remvloeistof. Zelfs als je gaat waarschijnlijk nooit meer toe te voegen. In beide gevallen moet het niveau ook tussen de minimum en maximum. Een algemeen zwarte dop met een embleem van een schijf en cirkelbanen rond de lijnen geïdentificeerd.

Stuurbekrachtigingsvloeistof. De meest moderne, met elektrische ondersteuning adressen auto's missen hydraulisch circuit, noch zijn auto's zonder stuurbekrachtiging veteranen.

Batterij. In sommige auto's is het niet gevonden in de motorruimte, maar in de kofferbak. Er zijn geen onderhoud, maar in andere gevallen is het goed om je niveau te controleren en soms hoeven gedestilleerd water toe te voegen. Het wordt erkend door een langwerpige kunststofvel waarbij gaten of afzonderlijke pluggen.