Dus een bekeuring wordt gebruikt: 5 sleutels

Dus een bekeuring wordt gebruikt: 5 sleutels

Prompt betaling caramel waarmee we zoveel boetes betreft hebben misleid. Drivers, sparen inspanningen kan ook steriel zijn, de voorkeur aan de helft van het bedrag te betalen. maar als bestuurder moet je nooit vergeten dat je rechten zoals taken. En als de voormalige worden geschonden in een sanctie moet niet bang zijn om hun toevlucht te zijn.

misschien gebrek aan informatie in deze zaak en daarom onwetendheid, ze brengen je naar het pad, a priori, gemakkelijker te kiezen. Daarvoor zijn we ons hier laten we een aantal sleutels tot een bekeuring in beroep en hebben veel kans op het winnen van het beroep.

1. We zijn allemaal onschuldig tot het tegendeel is bewezen

Het eerste wat je in gedachten te houden is dat het feit een boete geeft aan dat u hebt begaan een overtreding maakt je niet schuldig. De Spaanse grondwet bevat in artikel 24, Recht op het vermoeden van onschuld van elke burger en dat geldt ook chauffeurs. Dit betekent dat, als er een boete oneerlijk is of niet iets in de inbreukprocedure, bent u in volledig recht op beroep.

Vergeet niet, hoewel de autoriteiten, zoals vastgesteld door de Wet, worden geacht accuraat te zijn, het vermoeden van onschuld is degene die de burgers beschermt en in geen geval is de eerste over de tweede.

2. De sleutel tot een bron: testen

Niet alleen overheden en instanties kan aantonen om een ​​klacht in -ratificatie van de agent, de getuigenis van het zelfde, een bewijs van de goede werking van de gebruikte mechanismen of fotografisch bewijs zijn de meest habituales- maar u als bestuurder, dan kunt u jouwe te maken.

Gebrek aan zichtbaarheid van een signaal, de verkeerde plaatsing of het ontbreken daarvan bij het punt waar ze kunnen worden bestraft test. Bovendien, een foto die door de administratie die u heeft gestraft is niet altijd een haalbare-test. Voorbeeld hiervan is te vinden in het geval van verkeerslichten 'multones' van de stad Rivas Vaciamadrid.

Bovendien kunnen alle fout in de verklaring van het middel of die kan bewijzen de correcte werking van een radar Het betekent dat de rechter geeft u het recht om bestraft.

3. Hoe kan ik beroep aantekenen?

Bestuurders kunnen uitzoeken of we op vele manieren hebben beboet: ofwel met een bericht ter plaatse of later in de woonplaats of als we zien gepubliceerd in BOE via de elektronische hoofdkwartier van de DGT (DEV). Zodra we ons bewust van de sanctie, de wet bepaalt dat je hebt 20 dagen de tijd om conclusies te presenteren u geschikt achten.

Zodra de beschuldigingen ingediend, de Administratie meldt ons, of dat We introduceren een bron, voor wat we hebben 15 dagen, of dat ze niet genoeg, dus moeten we de boete te betalen.

4. Betaal de helft of mijn rechten te verdedigen?

Het is zeer belangrijk dat u dat overwegen, als je argumenten te presenteren, is uw recht op betaling gevraagd geannuleerd. Onder andere omdat u te mogen verwelkomen tot 50 procent te verminderen, moet de boete binnen 20 dagen te betalen. Hier is tirade, ¿afzien uit om mijn belangen te verdedigen of niet?

Van Pyramid Consulting herinneren ons eraan dat Het is heel belangrijk dat we de waarde van de ontvangen voor de lancering van zijn ogen klacht gesloten voor vervroegde betaling: U moet zorgvuldig de boete te lezen. Als we niet kunnen ontdekken we, uiteindelijk, was er een fout in het, het was niet me die reed de auto, die zich had gesteld de parkeerkaart geregeld of dat ik was op dat moment niet in die plaats van inbreuk.

5. Wat juridisch?

Bepaal een boete van het verkeer voor de rechter te brengen is iets dat de boot snel, we meestal weggooien. Het is waar dat kiezen voor de rechter zal alleen nuttig zijn wanneer we het hebben over een boete van hoog niveau en het betrekken van het aftrekken van een opmerkelijk aantal licentie punten.

Misschien als gevolg van een enorme verkeerde informatie over de griffierechten, de meest wijd verspreide opvatting is dat, als we naar de rechter kost geld, het niet langer zinvol is om te kiezen voor deze optie. Maar de realiteit is dat individuen, zoals vastgelegd door de wet, Zij zijn vrijgesteld van het griffierecht.

echter, die zelf ons geld zal kosten, is de officier van justitie en de advocaat. Dit is waar we beoordelen of we betaalt aan de diensten van de vele verenigingen die bestaan ​​in Spanje resource boetes te zoeken. Het is ook waar dat, afhankelijk van hun dekking of wat je contract, advocaat kosten en advocaat niet worden opgenomen of niet.

ook, als individu bent u verplicht om een ​​aantal kosten die een percentage van het bedrag van de boete zijn te betalen. Deze kosten, niet de rechter in uw voordeel, zullen worden gedragen door de overheid, alsmede de gestolen voorwerpen en het bedrag van de boete.