Wat moet u doen als u uw autosleutels te verliezen

Wat moet u doen als u uw autosleutels te verliezen

We kennen de omvang van het probleem te realiseren totdat het niet ons is overkomen. Het verliezen van autosleutels U kunt onze reis verpesten. ook laat ons de sleutels in de auto met het en gesloten. Wat kunnen we doen? Het autoverhuurbedrijf Sixt heeft een handleiding over hoe te handelen om deze situaties te voorkomen geproduceerd en, als ze zich voordoen, weten hoe te handelen.

In de eerste plaats dient te worden gewezen op de belangrijk is dat twee kopieën van de sleutels auto. We te lui om terug, maar met deze beker boeken van de autosleutel geeft rust. In het geval dat een van de sets van de sleutels verloren kunnen we het probleem veel eerder en goedkoper op te lossen. Natuurlijk, als je op reis bent, vergeet niet om een ​​kopie mee te nemen. Alles wat je zou het thuis 300 km afstand.

Hoe te handelen in geval van verlies van de autosleutels

Als u niet beschikt over een kopie van de sleutels hebt of als je het hebt, maar niet echt droeg u wanneer u nodig hebt gedaan, zijn dit de stappen om te proberen het probleem op te lossen.

- Bel het verhuurbedrijf. Als u een huurauto gehuurd, de oplossing voor het verlies van de sleutels is eenvoudig. Je hebt maar één exemplaar van de sleutels, maar de huurauto bedrijf heeft een ander exemplaar, en verantwoordelijk voor het oplossen van het probleem zal zijn.

In dit verband, Sixt bedrijf heeft een service "road bescherming" dat 5.95 euro update omvat:

- Key verlies: Sixt lost het probleem uitrijdt de besteding van de reserve sleutel, het transport of de verzending van de spie, de werking sleep- en vervangende auto.

- Vergeten de sleutel in de auto: Sixt neemt de kosten voor het openen van de wagen door de fabrikant of door een van zijn partners werking slepen en auto vervangen.

- Bel de verzekeringsmaatschappij. Het hangt af van de verzekering die u hebt gehuurd. Sommige beleid te dekken zoeken en dringende verzending van het tweede exemplaar van de autosleutels.

-Call customer service aan uw auto merk. Sommige diensten klant automerken bieden pick-up service van de tweede sleutel, maak een kopie en geleverd met minimale kosten.

Als u de twee sets van autosleutels hebben verloren

- Bel de automerk. Mark is verantwoordelijk voor het geven ons de informatie die nodig is om het probleem op te lossen. We moeten het eigendom van het voertuig het verstrekken van onze ID en documentatie van de auto te bewijzen. De prijs varieert afhankelijk van het merk, het type voertuig en of we behouden key code (door de auto meegeleverd). Het kan kosten tussen de 30 en 300 euro.

- Bel de verzekeringsmaatschappij. Sommige verzekeringen bieden vervanging auto, terwijl we een kopie van de autosleutels gemaakt.

Als u sluit de auto met de sleutels binnen

Als u uw auto te vergrendelen en u linksaf de sleutels binnen, u een probleem hebt, natuurlijk. In deze situatie, het beste is bellen met de verzekeringsmaatschappij om te voorkomen dat het aangaan van extra kosten. Er zijn verschillende trucs om de wagen te openen, maar de meeste van hen kan leiden tot schade aan het voertuig. In die zin is het autoverhuurbedrijf Sixt raadt voorkomen dat het openen van de auto op onze eigen omdat dit soort van snelle oplossingen vaak niet het probleem oplossen, integendeel, ze creëren anderen. Daarnaast is de mogelijke schade die zich kunnen voordoen in de auto zijn vaak duur en meestal niet gedekt door de verzekering.

U kunt ook geïnteresseerd

Wistiki helpt u uw autosleutels

G-tag, uw auto locator ... en sleutels