Advies aan een verlies van uw auto

Advies aan een verlies van uw auto

Hopelijk je nooit voorbij, maar helaas als je een ongeluk gehad en uw auto wordt vernield start surgirte een veel vragen over wat je moet doen. De eerste stap is bel uw verzekeringsmaatschappij om de leiding van het voertuig te nemen en de overdracht ervan naar de juiste workshop. De deskundige die over de vraag of de auto niet in staat zal heersen worden gerepareerd of total loss verklaard.

In de meeste meestal bestaande beleid er "Totaal verlies" wanneer de geschatte kosten van de reparatie dan 75 procent van de verkoopwaarde van het voorgaande voertuig bij het ongeval (Of 100% in andere ondernemingen). Als deze situatie zich voordoet, zal de verzekeraar niet verplicht om het voertuig te repareren, maar om het bedrag van de schadevergoeding in de polis overeengekomen te betalen.

Wie is de schuldige

Bij het regelen van een claim kunt u twee mogelijke varianten te vinden, afhankelijk van wie de schuldige was bij het ongeval. Hij legt European Automobile Associates (AEA). Als de storing van de andere, als bevooroordeeld het ongeval, je hebt het recht om volledig te compenseren alle schade die ze heeft veroorzaakt. daarom de verzekeraar aansprakelijk voor de schade moet u dit compenseren met het volledige bedrag van wat het kost reparatie.

echter, indien het voertuig niet kan worden gerepareerd vanwege het belang van beschadiging of omdat de kosten van de reparatie is kennelijk buitensporige of onevenredige, hebt u recht op het bedrag van de kosten van het kopen krijgen op de spotmarkt een ander voertuig kenmerken vergelijkbaar met de jouwe.

Als de cultus is van jou, de compensatie van de verzekeringsmaatschappij betaalt uw eigen afhankelijk van wat u in uw verzekeringscontract in de sectie "eigen schade", zo Het is noodzakelijk om het beleid te herzien om te zien of je een aantal "beperkende clausule" van uw rechten te zetten en als deze clausules uitdrukkelijk het uw handtekening geaccepteerd.

Andere vormen van compensatie

In aanvulling op een vergoeding tot het bedrag van de "waarde van de herstelling," er zijn andere in verzekeringen opgericht manieren:

- "Werkelijke contante waarde"Is de waarde voor de verkoop van het voertuig onmiddellijk voorafgaand aan het ongeval plaats.

- "Venal value improved"De veneuze verhoogd met de procentuele stijging, die meestal tussen 15 procent en 30 procent.

- "Vervanging value": Is het nodig om apparatuur te kopen op de markt brengen van een voertuig van dezelfde kenmerken om het incident bedrag.

In Daarnaast zijn er verzekeraars Als het incident in de eerste of tweede voertuig, schadeloos ze 'waarde weer', d.w.z. de bijgewerkte prijs van uw nieuwe auto op het moment van het ongeval, inclusief alle belastingen. O met "Aanschaffingswaarde", dat is het betaald wanneer u de nieuwe auto gekocht bedrag. Zoals u hebben gecontracteerd kan het beloningsbeleid of een andere en ontvangen verschillen kunnen oplopen tot 50 procent. Daarom is het belangrijk dat elk jaar weten hoeveel uw bedrijf waardeert uw auto in het geval van total loss.