Hoe uit te schrijven van uw voertuig

Hoe uit te schrijven van uw voertuig

In tijden van crisis, Er zijn veel auto-eigenaren die besluiten om disenroll, voornamelijk om economische redenen die niet toestaan ​​dat voor de overeenkomstige onderhoud. Anderen, omdat ze woonplaats te veranderen naar een ander land; of om de eenvoudige reden dat onze auto is te oud en willen achatarrarlo. En meer drastische, want we hebben gestolen.

Als u geïnteresseerd bent in Uitschrijven zijn uw auto, of als je je ooit afgevraagd wat te doen dit proces uit te voeren, moet u weten dat zijn er twee manierenDe eerste, Dandolo low tijdelijk; en de tweede, met het verzoek uitschrijving.

Wrap-up

de belangrijkste redenen waarbij een eigenaar van het voertuig besluit om disenroll zijn als volgt: gebrek aan een last afbraak te ontmoeten, naar het buitenland verhuizen tijdelijk, gestolen voertuig uit niet in staat om uw elementaire onderhoud te nemen, of hebben geleverd een aankoop.

Als u besluit om tijdelijk uitschrijven van uw voertuig, moet u weten dat je niet kunt laten geparkeerd op de straat en natuurlijk, Je kunt niet met hem meebewegen. De auto moet verplicht geparkeerd in een garage, publieke of private.

sloop

Een ander detail dat u zeker geïnteresseerd om te weten zal zijn is dat op deze manier, we zullen niet worden verplicht om wegenbelasting of een verzekering te betalen. Bovendien, Het zal niet nodig zijn om te gaan in die periode ITV (Voertuigkeuring), welke op het moment van disenroll keuringspersoneel moet zijn verstreken. Later, toen ik geef van hoog Nogmaals, de eerste vereiste is om te passeren de herziening officieel.

¿waarin U kunt tijdelijk afmelden voor mijn auto? Er moeten procedures worden uitgevoerd in rectoraat Het verkeer in de provincie waar de eigenaar woont of waar de auto is geregistreerd. Om dit te doen, moet u in te vullen formulier in de overeenkomstige officieel formulier, vergezeld Identiteitskaart en rijbewijs in het geval van fysieke personen, en voertuigdocumenten (Kentekenbewijs en kaart ITV).

Bij diefstal, Ook moet presenteren overeenkomstige klacht, zijn vrijgesteld van het betalen van de overeenkomstige tarief ja je moet de rest betalen: 8.10 euro.

verlaten auto

Als je in de verleiding om uw auto achter te laten op de straat, zou het niet een goed idee voor je. Laat zonder te worden afgevoerd draagt ​​een boete variërend tussen de 600 euro en 600.000 euro. Geef niet op, hij zou nooit ... en uw portemonnee zullen u dankbaar zijn.

uitschrijving

Als u uw auto wilt permanent uitschrijven en ontdoen van, Er zijn verschillende alternatieven u tot uw beschikking: geautoriseerde sloopbedrijven -Centers Authorized behandeling (C.A.T.) indien decontaminatie voertuig wettelijk wordt uitgevoerd; eigen DGT (DGT); of bedrijven wie ze zijn gewijd aan alle formaliteiten voor gratis te voltooien, als 'Desguaces Madrid' of 'Dardebajaelcoche.com', bijvoorbeeld.

het voertuig U kunt rechtstreeks naar deze erkende centra, of een aanvraag voor overdracht door kraan. De noodzakelijke formaliteiten, zoals we eerder zagen met een tijdelijke laag, de gewenste documentatie: Kopie van identiteitskaart, rijbewijs en autopapieren en de ondertekening van de applicatie leveren lage CAT.

In ruil daarvoor, zult u het certificaat van vernietiging en document uitschrijving van het voertuig in het register te ontvangen. Het zal de eerste document dat de eigenaar om uw verzekeringsmaatschappij moet indienen bij uw verzekering op te zeggen, en de gemeentelijke kantoren om het zelfde met de belasting te doen.