Hoe kunt u uw stereo-installatie updaten

muziekspelersmuziekspelersmuziekspelersmuziekspelers

Elke keer als we het leven van onze auto's te slepen, want net als de economie, een nieuwe kopen is niet meer beschikbaar voor iedereen. En, natuurlijk, dat heeft gevolgen. Aan de ene kant is het wagenpark in Spanje ouder tijd en dus onze auto's zijn minder veilig. Aan de andere kant, dat onderdeel van apparatuur in de auto achterhaald rekening houdend met de snelheid waarmee het voertuig naar technologie toegepast.

Het is wat er gebeurt met stereo-installaties. Op een dag word je wakker en ineens zie je dat uw auto, wat niet erg oud, maar nu al heeft zijn jaar oud, hij heeft een radio die alleen speelt muziek-cd's en zelfs niet in mp3-formaat. In het kort, moet u uw stereo-installatie te upgraden. Welke mogelijkheden heb je?

FM-zenders

De goedkoopste manier kunt u vinden in de markt is een FM-zender. Het verbindt direct naar de hoofdtelefoonuitgang van uw smartphone of draagbare mp3 en zendt een signaal dat de FM-radio vangt. Via de radio te bellen kunt u geselecteerde songs. Je hebt ze van 5,95 euro in Norauto.

FM Modulator

Als je iets wilt een beetje meer verfijnd, je hebt FM-zenders, waaronder USB-poort en SD-kaart. Net als de vorige, dat werkt via een radiozender en verbonden met 12V sigarettenaansteker. Het bevat ook een afstandsbediening. Deze kosten 10 euro. En gaat nog een stap verder, zijn er Bluetooth, zodat de verbinding is veel eenvoudiger (29,95 euro).

FM-zender met bluetooth

Maar als we moesten kiezen, de meest interessante optie is de ondersteuning voor Smartphone die werkt met Bluetooth, voor 35,95 euro. Zuignap komt zowel de voorruit en het dashboard en verstelbare draaikrans plaatsen. Het goede ding over dit apparaat is dat niet alleen dient om muziek af te spelen vanaf uw telefoon, maar functioneert als een hands-free en kunt u de batterij van de telefoon op te laden.

Ondersteuning voor smartphone

met de installatie

Andere apparaten, en meer geavanceerde en duurdere, te worden geïnstalleerd in de auto. Ze integreren een apparaat, genaamd DOC, die is geïnstalleerd in de autoradio en functioneert als de andere systemen, maar in plaats van via FM gebeurt door middel radioantenne. Ze variëren van 185 euro de eenvoudigste die worden geleverd met USB-poort. Maar er zijn ook tot 600 euro zijn die apparaten die de bron computer te vervangen door een team auto volledig hetzelfde als het origineel. Alle functies niet in uw auto te krijgen, bevat deze apparaten: navigatie, USB, Aux, DVD.

Apparaat dat installatie vereist

Tussen de goedkoopste en de duurste apparaten die installatie, vinden hands-free kit Parrot MKi9100 (160 euro), die werkt met stemherkenning en muziek apparaat dat is aangesloten. Het omvat SD-kaartsleuf een verwijderbare OLED-scherm en de afstandsbediening. Daarnaast kunt u de controle over het stuur te installeren.

Parrot hands-free

Een nieuwe radio

Een andere optie kun je het ook zien verander je stereo. Radio's verkocht vandaag, niet langer op te nemen CD, maar laat u de verbindingen met USB, hulp- en nemen SD-kaartsleuf. Daarnaast hebben ze ook de functie Bluetooth, zodat de kans op het afspelen van muziek zijn talrijk en gevarieerd.

Radio Norauto

Ongeacht het apparaat dat u ervoor kiest om uw stereo-installatie te upgraden, vergeet niet dat verkeersveiligheid wet beschouwt ernstige schending schijf handmatig met behulp van mobiele apparaten, browsers of een ander communicatiesysteem, omdat ze de vereiste blijvende aandacht terug te brengen tot het rijden. Deze overtredingen worden bestraft met een boete van 200 euro en het verlies van 3 punten.