Bespaar geld met de gezamenlijke of collectieve inkoop auto’s

Bespaar geld met de gezamenlijke of collectieve inkoop auto's

Als u geïnteresseerd bent kopen van een nieuwe auto en u wilt dat de beste prijs, komt een interessante methode gezamenlijke of collectieve inkoop met kortingen tot 30 procent kunnen krijgen. Unitedrivers Het is een platform met dezelfde naam gelanceerd, in samenwerking met Nosjutamos.com dit nieuwe systeem gericht op het implementeren gebruikers die willen kopen een nieuwe auto aan te moedigen.

De werkwijze is eenvoudig. Eerst moet je aan te melden en een formulier invullen waar je vertellen wat voor soort auto die u op zoek bent naar: toerisme, stationwagon, familie, SUV, sport of wat u maar wilt. Je moet ook aangeven het merk, het budget dat je de auto, het type brandstof, aantal deuren en de provincie waarin u woont kopen.

Ze onderhandelen met de dealers voor u

Als je genoeg mensen die geïnteresseerd zijn in het zelfde type auto en dezelfde provincie hebben bereikt, platform gezamenlijke aankoop van autodealers onderhandelen met plaatsen om de beste deal te krijgen. Over het algemeen verwachten meestal te hebben ten minste vijf kopers gericht op de onderhandelingen te starten.

Als ze al het aanbod, kun je ze per e-mail, zodat u beoordelen en beslissen. Geen addertjes onder het gras. U kunt een back-out op elk gewenst moment. Als u besluit om het aanbod te aanvaarden, sturen ze persoonlijke kortingscode nodig zijn voor de dealer weet dat maakt deel uit van de gezamenlijke aankoop van auto's. U zult pre-reservering uit te voeren via het platform voor later Nosjuntamos.com maken auto kopen bemiddelen de gebruikelijke procedure.

Zoals Nosjuntamos.com, zijn er andere vergelijkbare initiatieven van private bedrijven als compraconjuntacoches.com of Everybodycar.com gelanceerd. Je raden u aan deze manier van het kopen van auto proberen?

U kunt ook geïnteresseerd

-De aankoop van voertuigen Groep: Everybodycar

-Verbruik en veiligheid: wat motiveert ons om auto te kopen

-Hoe te auto te kopen in Europa en breng het naar Spanje