Dus de accupolen schoongemaakt uw auto

Dus de accupolen schoongemaakt uw auto

de zorg voor batterij onze auto is een must voor langere alles wat het leven kan werken. Alle kamers hebben een eindige gebruik, maar hoe meer de Cuidemos, zullen de meeste zijn terugkeer uit te stellen. Een van de belangrijkste dingen in dit geval Reinig de aansluitingen, aangezien corrosie is een van de belangrijkste vijanden.

Reinig de accupolen, stap voor stap

  1. De eerste, uiteraard, zal de motor uit te schakelen.
  2. Onder de motorkap vinden we de bijgevoegde batterij twee draden, één negatief (-) en andere positief (+) Genoemd door de corresponderende tekens bovenop elke terminal. Eerst zullen we de negatieve en vervolgens de positieve verwijderen met behulp van een schroevendraaier en met speciale zorg in geen geval vallen op metaaloppervlakken, laat staan ​​raken elkaar.
  3. meng wat natriumbicarbonaat en water en besproeid metalen klemmen en kabeleinden.
  4. -Er na een paar minuten te laten op de chemische agent ingewreven met een borstel vuil uit elke -stranded en bornes- kan uitnemen. Daarna giet water af te spoelen en laten drogen.
  5. Dit gedaan, zal de laatste stap zijn vaseline klemmen corrosie vertragen en sluit in dit geval naar achteren, eerst de positieve kabel en de negatieve, Knijp elk.

Pas op!

Sommige moderne voertuigen zijn voorzien van een management module elektronica de auto kan worden beïnvloed als u de batterij te verwijderen. In ieder geval moet de fabrikant meestal te verzekeren, in dit geval, hoeft u geen toegang tot deze te hebben. altijd het beste Raadpleeg de handleiding van de fabrikant waar ze kunnen u te waarschuwen voor deze en andere problemen die u kunt vinden als je deze taak uit te voeren. Brands kijk altijd de manier waarop je kan niets doen door jezelf en moet naar de specialist.