Hoe kunt u uw banden … repareren met zeer weinig inspanning

Bandenreparatieset: alle geheimenBandenreparatieset: alle geheimenBandenreparatieset: alle geheimenBandenreparatieset: alle geheimen

de Opstanden zijn de belangrijkste vijand van onze banden, gevolgd door grote kuilen als het gaat om de integriteit te ondermijnen; terwijl onverharde weg of stof voeringen van de remmen met overlays, zijn de ongenadig de factoren die vuil. En met die gehavend en vuile banden van onze auto uiterlijk verslechtert.

Een formule terug te krijgen de goede looks van die auto is te vervangen door een nieuw spel. echter, Het is geen wenselijke oplossing altijd. Aan de ene kant, Als we kijken naar sloopbedrijven of verworven uit de tweede hand, lopen we het risico dat ofwel niet in de beste conditie of zelfs de presentatie van een slechte conditie aanvankelijk moeilijk waar te nemen: een kleine scheur ruïnes een velg en soms is het niet waargenomen totdat de band niet is bevestigd. En helaas zijn er weinig schurken die profiteren van de verkoop via internet om deze defecte producten te plaatsen. Inderdaad, het repareren van een scheur in een aluminium velg ja, ik ook engañaron- me gaat om kosten tussen de 50 en 100 euro.

Een andere oplossing bestaat vervanging van onze banden door nieuwe, maar deze operatie is zeer kostbaar. Net als in het vorige geval, het voordeel is dat u kunt kiezen wat willen of nodig hebben uit meerdere mogelijkheden.

Tire zelf reparaties

Echter, de optie voor hier We hebben ervoor gekozen is om die beschadigde banden te herstellen. We doen dit om verschillende redenen: ken je staat, we hebben geen behoefte aan verschillende banden die we rijden, zouden we waarschijnlijk willen, omdat we in zijn tijd onder andere opties gekozen; zelfs omdat de vaststelling van hen is een zeer voordelige oplossing: als we willen een professionele, zal de prijs tussen de 40 en 80 euro per band; als we het zelf doen, welke materialen omvatten, dat wil zeggen, een maximum van 60 euro15 Putty, 12 spuiten primer, verf zo veel voor wat ze kosten en hondshaai.

U kunt ook compenseren met de originele banden onze auto gewoon om hun uiterlijk te veranderen, wijziging van de oorspronkelijke kleur op de andere we graag meer.

De taak die voor ons laatste minimum van tooling -lijadora, spatel of niets compressor en pistool; schragen zijn ook goed om de auto- verhogen en Maña, voorbij een plaats overdekte waarin het uit te voeren; maar in ruil daarvoor, naast kost veel minder het geeft voldoening van niemand afhankelijk voor.

Als dit lijkt overtuigend, Dit zijn de stappen die u moet volgen om uw autobanden terug te krijgen van de pracht van de eerste dag. Houd er rekening mee dat je nodig hebt voor de hele operatie een paar uur per band.

Tire reparatie van uw stap

  1. Hoewel het is te duidelijk, maak ze schoon. U kunt de verschillende producten van toepassing zijn, de meeste van hen baseren hun effectiviteit in de zuurgraad, waardoor ze een bepaalde corrosieve macht geeft, dus beheren ze zorgvuldig. Het is echter de moeite waard om ze te gebruiken, omdat ze heel goed te werken. Wij raden u aan de hand nemen All Wheel Cleaner Meguiar (14,95 euro) - "limpiallantas klaar voor gebruik en eenvoudig aan te brengen, is geldig voor alle soorten ondergrond en zelfs als gespoten op de band reinigt effectief en veilige "vertelt Victor Cano, Detailing- Store en als je nog meer pro wilt, het Wiel Britghtener (36,95 euro) van hetzelfde merk -" de voorkeur van veel professionals dankzij zijn hoge potentie, is het zuur-base maar respecteert alle materialen als sommige instructies worden opgeslagen, bij een verdunning van 1: 4 kunnen de prestaties en zeer goede resultaten in zeer vuile banden te verkrijgen gewoon spuiten en met de hulp van een borstel of specifieke kwast vernieuwde ik het vuil op te treden gevolgd verduidelijken en onberispelijke banden, "zegt Cano.
  2. Als u een belangrijke aanwezigheid poeder remblokken vorige producten door zelf zijn niet van plan om te dienen. U moet voor deze zich van te nemen, ijzer ontsmettingsmiddel. Ze ruiken zeer eigenaardige manier, maar zijn zeer effectief. Britemax Iron Max (15,85 euro), volgens de directeur van de omzet detailleren Store, "is een van de beste op de markt, zonder vage geur van kersen maakt het zeer aantrekkelijk om te gebruiken, zijn formule is ontworpen om alle ferro verontreinigingen te verwijderen Ferodo en resten van andere limpiallantas falen te elimineren een verpulvering van links naar ongeveer 7 minuten te handelen, na die tijd we zien hoe hij reageert door het afbreken van vuil en ijzer vasthouden aan de oppervlakte, we verduidelijken met water en klaar. "
  3. zodra verstoken van vuil -met wat volstaat om hier te komen, vooral als het gaat om de achterbanden, minder waarschijnlijk te ontvangen golpes- reparatie begint. Als u nog niet desmontaste het wiel starts ik voor plantearte werken meer comfortabel horizontaal. Een beschermde tafel of schragen kan dienen als stabiele drager.bandreparatie
  4. Je moet bepalen waar krassen en stoten op de buitenste rand van de schijf worden geplaatst, meestal deze en, een keer gedaan, wij tot schuren beschadigingen, voor wat je een vlakschuurmachine kan gebruiken. compenseert gebruik schuurpapier dat voorbewerking (80) in eerste instantie om een ​​zekere eenvormigheid van de beten verkrijgen; en doe het alleen dan met een zachtere schuurpapier (120 of 240) naar de finish te verbeteren. Alleen deze stap, oplosmiddel toepassen ontsmetten universeel, waarbij elk spoor van vet en verwijdert.bandreparatie
  5. Encintamos de band zodat als we schilderen vervolgens vermijden uitstrijkjes. Ik heb ook niet het uitstrijkje stopverf als we om het te gebruiken.bandreparatie
  6. Het is tijd om de gebieden waar we verloren een deel van het materiaal van de velg te repareren. Na het schuren deze verliezen groter lijken, maar maak je geen zorgen, omdat het gemakkelijk is om ze te vullen en geef ze de juiste manier. We zullen een polyesterstopverf vulstof plus de katalysator te gebruiken, verkregen uniforme applicatie met de rest van de band. Na deze operatie en eenmaal gedroogd, die slechts een paar minuten, het zand met schuurpapier 400 droog.bandreparatiebandreparatie
  7. Wij geven u een spuiten primer aan de rand, zodat de verf juist is ingesteld. U vindt het, net als stopverf aluminiumverf in een gespecialiseerde winkel. Tracht om het goed te verdelen: het is een van de sleutels tot het schilderproces is onberispelijk.
  8. Het is de tijd om te schilderen. U kunt houden het originele kleur van de velgen of kies een andere. In ieder geval is, kiest u de kleur, zelfs het gebruik van codes elk merk in twijfel. Het geeft een oppervlaktelaag, een eerste doorgang; dan een nauwer. gebruik spuitpistolen of, de primer, op een plaats waar er geen stof of wind risico Gemakkelijk doet het, handhaven van de juiste afstand van de rand.bandreparatie
  9. Na het schilderij fase, wacht op de drogen absoluteness. Na het passeren van een microfiberdoek door reinigen oppervlak, natuurlijk verwijderen ontstoffen afgezet, en het aanbrengen van een lak die een hoge helderheid en lakbescherming bieden. Ook is het raadzaam om verschillende lagen te zetten.bandreparatie
  10. Grijpen de tijd die nodig is voor het drogen van de velg voor het monteren, grondig te reinigen remklauwen, demper... kortom, alles wat je ziet, want hoewel het lijkt dat geen pas met een oplosmiddel gedrenkte vod opmerking, als het wordt waargenomen.