Hoe om ijs te verwijderen van de voorruit, eenvoudige trucs

Hoe om ijs te verwijderen van de voorruit, eenvoudige trucs

Verwijder het ijs voorruit Het is een taak vereist een lastige zaak. Daarom, voordat jij de tips voor snel en gemakkelijk te verwijderen, Goed om een ​​aantal aanbevelingen om het te voorkomen weten ijs.

- Preventie: hoe u het uiterlijk van het ijs te vermijden

Als u van plan bent om uw auto geparkeerd buiten in winter, U kunt het uiterlijk van te vermijden ijs plaatsen, bijvoorbeeld een oude manta en met een bepaalde dikte op de voorruit (het zou leuk zijn om ook zetten zijn lappen of stukken van de oude deken in de vensters en de achterruit). Een alternatief voor dekens kan de cubrecoches canvas, dik karton en meerdere lagen krantenpapier.

Een andere truc huis en geeft de resultaten op het moment dat u uw auto parkeren buiten is neem een oplossing van water en azijn. Namelijk drie delen azijn water.

- Als het ijs al is verschenen: wat niet te doen

Als u niet in staat om de aanwezigheid van ijs op uw voorruit te voorkomen zijn geweest (je vergat te plaatsen dekens, kartonnen dozen, enz,), NOOIT je durft te nemen HOT WATER direct op het glas van uw auto ijzige oppervlak. De drastische verandering van de temperatuur kan het glas breken. Het maakt ook niet gooien SAL direct naar voorruit en onmiddellijk een plastiek krassen. SAL direct op het glas kan het uiterlijk van krassen, corrosiviteit toevoeging van dit element op de oppervlakte / lijfplaat veroorzaken.

- Als het ijs: dus als je

1. Zet de motor van de auto, activeert verwarming en regisseert beluchters in de richting van de voorruit. Terwijl u dit, doet een beetje naar beneden een van de autoruiten. In het geval dat de kristallen wat ijs of vorst in een afgesloten ruimte (komt zelden voor, maar het kan gebeuren), hebben niet veel tijd de motor gestart door het gevaar dat kan leiden tot uw gezondheid koolmonoxide.

2. Met deze, krijg je de ijskap zal iets te verminderen. Het is op dit moment als je naar krassen. De beste object om te beseffen dat het een Schraper of krabber bij iedere winkel de verkoop van accessoires voor de auto. Als u niet beschikt over een schraper over een te dragen oude plastic kaart (Of credit / debit card niet gebruiken en is niet geldig) kunt u ook helpen, hoewel hun effectiviteit is minder dan een schraper.

3. Voor scratch, kunt u zelfs vangen zoutwater (Nooit, zout alleen) die u kunnen helpen in de taak van krassen.

4.- Alcohol vloeibaar koelmiddel en de voorruit. Het kan ook worden besproeid met dit vloeibaar kristal met de antivries eigenschappen. is het best om een ​​paar seconden te gooien voordat je om te krabben. Daarnaast alcohol ook kan u helpen het ijs te verwijderen.

5.- Verwijder beslaan binnenste produceren koud. De zeer actie hete lucht Het zal het gebied binnen de glas desempañando. Als u wilt dat deze actie is veel sneller, maar ook als wrijven met een doek, U kunt ook wrijf het oppervlak met een aardappel gehalveerd en veeg droog / droog valleta verwijderen vloeistof gegenereerde zwak aardappelen wanneer ingedrukt.