Geld nodig dringend? Pionnen de auto!

Geld nodig dringend? Pionnen de auto!

Om praktische redenen, het hebben van een auto is hetzelfde als het bezitten van een andere goede: op een punt, dit Het wordt ingeruild voor een bepaalde hoeveelheid geld. In aanvulling op de traditionele verkoop, dat 'mutatie' zich kunnen voordoen in een poging, vergelijkbaar met die zeker dat je al weet, zoals juwelen of antiek. Echter, het belangrijkste verschil is dat bij van een voertuig, kunt u nog genieten van het, op voorwaarde dat u betaalt maandelijks contributie religieus.

Wat zijn de voorwaarden?

De inzet is een credit prendatario: In ruil voor roerende goederen die wordt afgezet in de entiteit die het afgeeft, in dit geval de wagen, ontvangt de eigenaar een geldbedrag. Elke entiteit legt voorwaarden op het type voertuig dat accepteert, model en leeftijd.

Bovendien, de auto moet in de naam van de aanvrager, het moet de enige eigenaar van de auto. In het geval dat had kosten of schulden op de auto, moet vooraf worden meegedeeld de onderneming die de lening: kan de werking weigeren.

Wat voor soort inspanningen zijn er?

- vrijheidsstraffen

Het is de standaard inzet: het voertuig geïmmobiliseerd en bewaakt door de onderneming die het krediet verleent voor de tijd die is overeengekomen. In ruil daarvoor ontvangt de eigenaar een som geld. Om de auto te halen, moet je betalen wat eerder werd bepaald.

Met deze modus zul je meer geld te krijgen, maar je zal moeten doen zonder het voertuig.

- Zonder het verlaten van het voertuig

De eigenaar ontvangt een vergoeding voor de auto, maar het nog steeds gebruikt. Je moet een maandelijkse betalingen aan het krediet bedrijf te betalen, want anders zal het de eigenaar van de auto te worden.

Door niet het voertuig te verlaten, zult u niet de mobiliteit te verliezen, maar minder effectief ontvangen.

- Sales management

Het bedrijf verwacht de eigenaar een brok van geld als gevolg van de toekomstige verkoop van het voertuig en is verantwoordelijk voor het vinden van een koper.

Je hebt een voorschot in contanten, maar het zal afhangen van de uiteindelijke verkoop.

- Car Buying

De geldschieter geeft een waarde aan het voertuig en de eigenaar koopt.

Het bedrag hangt af van de prijsstelling, die is meestal niet erg gul.

Hoeveel geef je mij voor de auto?

Waarderingen worden opgesteld volgens de officiële publicatieblad van de verkoop van gebruikte auto's, Ganvam willen. In het beste, weet je zeker dat 70 of 80 procent van de waarde van het voertuig te bieden, maar meestal ligt dat percentage tussen de 50 en 60 procent.

Wat kosten moet ik betalen?

Om een ​​contract verbintenis te formaliseren, is het bedrag dat u ontvangt opgericht en tijd om de auto op te halen. Het is duidelijk dat de belangen van geleend geld verhoging van het uiteindelijke bedrag dat u moet terugbetalen; als je niet op de afgesproken tijd, verlies je het voertuig.

In het geval dat je een pion gekozen zonder het verlaten van het voertuig, U kunt nog steeds genieten van uw auto, maar je zult een maandelijkse vergoeding die de belangen van dat krediet omvat om u een idee te geven te betalen, Het is een soort van onderverhuur van uw eigen auto.

Is het beter om verpanden of geld te lenen bij een bank?

Als wat je nodig hebt is contant geld en dringend, het verpanden van de auto is de snelste oplossing; banken strenger zijn in het verstrekken van kredieten en langer duren om te reageren.

Als je kunt wachten, misschien een bank is de beste optie, zoals financiële voorwaarden pion bedrijven zijn meestal hoger.

Waar pion de auto?

Met de economische crisis, Ze hebben zich verspreid bedrijven die leningen te verstrekken in ruil voor een voertuig, zowel particuliere bronnen en bedrijven. Alstublieft enkele voorbeelden, als je de behoefte:

www.prestamoportucoche.net

www.gedesco.es

www.flexicar.es

www.empenocoches.com

www.avalacontucoche.com

www.empeño-of-coches.es