Volvo XC90 T8 Twin 408 pk: het werkelijke verbruik en de eerste indrukken

Volvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruikVolvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruikVolvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruikVolvo XC90 T8 hybride plug-in, het testen en het daadwerkelijke verbruik

Op papier, SUV Volvo XC90 grootte T8 Twin benzinemotor en meer dan 400 pk Het is een voertuig waarop men niet kan spreken over een laag brandstofverbruik. De realiteit van deze Hulpprogramma bastaard SUV Volvo is dat dankzij de Help de elektromotor Het beheerd uitstekend, het wordt gevormd in weg met iets meer dan 8 liter 100 km in hybride modus, waarde verder verminderd evenredig aan modus circulemos 100% elektrisch energie die we hebben opgeslagen, uit het stopcontact.

Met betrekking tot versie Volvo XC90 T6 320 pk dat Het is geen hybride, de vermindering van dit type gebruik is 1 liter, maar de echte verlaging komt te circuleren stad, waar de Volvo XC90 T8 Twin hybride verbruikt slechts 7,64 l / 100 km, achterhalen van meer dan vele kleinere voertuigen gewicht en aangedreven door dieselmotoren.

Volvo XC90 T8 Twin HybridVolvo XC90 T8 Twin: meer dan een SUV

Ze hebben nooit geweest volvo voertuigen verwijzing naar dynamische niveau, en dit Volvo XC90 T8 Twin is geen uitzondering, maar het feit is dat Het voelt zeer comfortabel en luchtgeveerde krijgt bevatten lichaam beter dan gebruikelijk Volvo manier. heeft dus off road wegrijden asfalt waardoor een hoogte van 270 mm met 30 meer dan metálica- vering en met de elektromotor de achteras en functies 4x4 rijden. Als er iets moet worden verbeterd is in de behendigheid in wijzigingen in de ondersteuning, iets dat BMW X5, Audi Q7 en de Porsche Cayenne rivalen overtreffen hem.

Wat betreft de cabine is geen verrassing uitstekende kwaliteit van de productie. Het beste ding over binnen? Dus comfortabele stoelen en een huid met zulke prachtige tact.