Opel Crossland X 110 pk 1.2T ecoTEC beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

Opel Crossland X 110 pk 1.2T ecoTEC beoordelingen en het daadwerkelijke verbruikOpel Crossland X 110 pk 1.2T ecoTEC beoordelingen en het daadwerkelijke verbruikOpel Crossland X 110 pk 1.2T ecoTEC beoordelingen en het daadwerkelijke verbruikOpel Crossland X 110 pk 1.2T ecoTEC beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

We hadden al besproken in de vorige inname contact op met de Crossland nieuwe Opel SUV X PSA platform erft groep, en dat erfgoed van de Franse fabrikant resulteert ook in het hebben van mechanische met behulp van enkele modellen van Peugeot en Citroën. Dit alles brengt de voordelen van de PSA-groep in termen van comfort, maar maakt ook dat ik dat gemist "premium lucht" die traditioneel geniet Opel, en als het wordt gezien in de Opel Mokka X.

Dynamisch, de Nieuwe Opel Crossland X Het was enigszins lui ondersteuning verandert, alleen markeren in de kwaliteit filtersectie. Je kan niet zeggen dat ik slecht gedrag of gebrek aan adel in hun reacties, maar je voelt slecht eventuele aanvullende eis om het pad te corrigeren ooit begon te draaien. De afstelling van de ophanging is duidelijk gericht op comfort.

Crossland Opel Ecotec X 110Deze versie van Opel Crossland X, de tweede die door de voorbijtrekt, wordt aangedreven door driecilinder benzinemotor 1,2 liter turbo en een vermogen van 110 pk. Zoals we in de vorige intakes contact leggen met andere PSA-modellen hebben besproken rijden dezelfde motor, het heeft een zeer progressieve en lineaire respons van lage toerentallen. Deze versie wordt in verband gebracht met een versnellingsbak met 5 versnellingen met een laatste ontwikkeling korter dan normaal, waardoor het onderhouden van goede inhalen vermogen, zelfs in de hoogste versnelling.

In het interieur verrast met kenmerken vergelijkbaar met die van een compacte binnenafmetingen, naast het aanbieden bagageruimte met een inhoud van 425 liter, superieur aan alle rivalen.

Opel Ecotec benzine Crossland XCrossland Opel ecoTEC 110 pk 1.2T X: het werkelijke verbruik

Zoals gebruikelijk, deze typen benzinemotoren met kleine verplaatsing turbo, gewoonlijk nogal verdeeld over de officiële verbruik en we voeren onze gebruikelijke route in reële omstandigheden. In deze versie, Opel keurt een officieel gemiddeld verbruik van 4,9 l / 100 km, van het 6,8 l / 100 km we hebben geregistreerd onze feitelijke gemiddelde verbruik-test (Rolling in weg, we hebben verkregen 6,4 l / 100 km, terwijl in stedelijke routes het cijfer gestegen meten 7.5 l / 100 km). Ondanks dit verschil, de realiteit is dat deze waarden ze zijn meer dan redelijk in dergelijke koetswerk ondervinden van de aërodynamica.

U kunt ook geïnteresseerd

- Opel Crossland X 1.6 Turbo D: SUV beoordelingen en het daadwerkelijke verbruik

- Opel Grandland X, vanaf 25.100 euro: dat is de nieuwe SUV