reële verbruik auto: BMW 116d Efficient Dynamics

reële verbruik auto: BMW 116d Efficient Dynamicsreële verbruik auto: BMW 116d Efficient Dynamicsreële verbruik auto: BMW 116d Efficient Dynamicsreële verbruik auto: BMW 116d Efficient Dynamics

Al tientallen jaren, de Highway Technical Center is het testen van auto's en het meten van hun verbruik in werkelijke rijomstandigheden. Voor de verbruiksgegevens, hebben we altijd gedaan dezelfde reis met alle auto's. Duiken in onze database, de goedkoopste auto compact segment C is de BMW 116d Efficient Dynamics, waarnaar we terugkeren naar andere onderwerpen reële rijomstandigheden dat meestal vrij vaak chauffeurs.

in deze Nieuwe testen consument, de BMW 116d Efficient Dynamics Hij heeft drie soorten tours gemaakt: één snelweg, waar hebben we geprobeerd om een ​​stand te houden aanhoudende snelheid 120 km / h; een snelweg en stuk van de bergwegen verschillende eisen ruimtes helling toeneemt en afneemt.

BMW 116d Efficient Dynamics: technische eigenaardigheden

Wie had gedacht dat een efficiënte TDI-dieselmotoren van de jaren '90 (of liever gezegd, spaarders van die tijd) zal worden verslonden door hyper-efficiënte dieselmotoren BMW. Een voorbeeld? de "aansteker" BMW 116d Efficient Dynamics.

BMW 116d Efficient Dynamics werkelijke verbruikDe proefversie van de BMW 1-serie is de Efficient Dynamics Edition (ED E) vijfdeurs de wielmaat in gegevensblad goedgekeurd (Turanza ER 300 205/55 R16 91W RSC) zodat de CO2 lager dan die goedgekeurd zijn deze motor BMW (89 g / C02). In tegenstelling tot 116d te drogen, dit BMW 116 ED E Het voegt aan de motor met een uitschakelbare pomp koelvloeistof en regulering van de druk van de verbrandingskamer, zodat het verkrijgen van een lager verbruik en het verlies van slechts een tiende van de acceleratie 0-100 km / h, figuur duidelijk beoordeling. Paarden (116 pk) en koppel (27.53 mkg) blijven ongewijzigd en het enige nadeel is dat de mogelijkheid van automatische transmissie is niet beschikbaar.

Al deze compendium van de technologie die wordt toegevoegd aan de reeds geavanceerde motor driecilinder 1.5, de bestuurder, gelukkig, voelt niets, alleen maar om deel te nemen in zuinig rijden aan boord BMW 116d Efficient Dynamics.

Dit is niet om te zeggen dat je moet heel geconcentreerd, dat er te gaan, maar zet iets van onze kant te pronken in de voorkant van vrienden en familie het verbruikt weinig stroom BMW, en vandaag de dag overleed hij die weinig te nemen bogen op een bepaalde route. Ik doe mee aan zuinig rijden houdt ons alert en wakker te blijven tegen snelheidsbeperkingen op snelwegen.

BMW 116d Efficient Dynamics: onze huidige consumptie-test

de handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen BMW, accurate en lange runs (handelsmerk sinds mensenheugenis) inserties, heeft een zesde ontwikkeling, verkregen in onze dyno, 64.9 km / h bij 1000 tpm. lange ontwikkeling, maar het beweegt met enkele gemak op snelle wegen, te extrapoleren nationale weg met tweerichtingsverkeer, zolang het terrein is gunstig en we niet inhalen. In deze omstandigheden moeten trekken we veranderen, maar zonder strekken marsen overmatig sinds deze motor optimaal werkt midrange manier.

de gevoel underpowered Het zal duidelijk worden wanneer ons gedrag wordt bepaald en het koppel bij het beklimmen van steile hellingen proberen om zo lang mogelijk zo te houden; is de logische tol wij betalen als we willen een auto die weinig te besteden.

Deze maskers het op een manier de automaat, maar het is de enige optie 116d-versie. Toegenomen consumptie is significant (meer dan een halve liter in de weg en bijna een liter in de stad volgens onze gegevens), maar ik raad het vooral als onze tours zijn urban en / of ringwegen, want het is lastig om los te maken en zich in het algemeen in Duitse auto's.

BMW 116d Efficient Dynamics: hun werkelijke verbruik, in cijfers

via

gemiddelde snelheid

verbruik

snelweg

104 km / h

4,2 l / 100 km

snelweg

88 km / h

3,6 l / 100 km

bergweg

58 km / h

5,0 l / 100 km

Gemiddeld verbruik in de test: 4,0 l / 100 km (Technical Center vorige gemiddelde verbruik: 4,6 l / 100 km)

U kunt ook geïnteresseerd

- Alle werkelijke verbruik van auto's

- Auto's minder uitgeven, echt, bewijs

- reële verbruik auto: VW Passat Bluemotion 1.6 TDI 120 pk

- Opel zet zich in voor het aanbieden van reële verbruik van hun auto's

- Prijzen van nieuwe auto

- Vergelijk tot drie auto's tegelijk

- Test Renault Clio 2016: prijzen en de eerste indrukken

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis