Fiat Panda Cross 4×4 Multijet 95 pk: het werkelijke verbruik en de eerste indrukken

Hoeveel kost de Fiat Panda Cross?Hoeveel kost de Fiat Panda Cross?Hoeveel kost de Fiat Panda Cross?Hoeveel kost de Fiat Panda Cross?

Ervan uitgaande dat de Fiat Panda te drogen, de panda Cross we zijn een kleine SUV als voltooid. Vergeleken met auto-onderdeel, de belangrijkste verschillen zijn: plastic bescherming in het lichaam, dekt staalomhulsel, de andere koplampen naar de rest van het gamma en twee clips rood staal ook aan de voorzijde om reddingsoperaties van de weg te vergemakkelijken.

de bodemvrijheid de Fiat Panda Cross komt tot 165 mm. over M + S banden, de AWD en een TT hoeken voor zichzelf willen vele anderen, maken deze kleine utilitaire één authentieke off-road speelgoed. Binnen naast bekleding en trim, een ander onderscheidend kenmerk We zijn te vinden in een draaiknop, het selecteren van de modus "off road" en Descent control.

in weg, koud deze dagen, en een groot deel van de route met zout, lijkt het verbazingwekkend hoe goed het gaat, leunend tegen de banden Goodyear Vector 4Seasons, paardrijden onze unit. We hebben geen "schrik" genomen in gebieden voor de jarenlange ervaring weten we dat, afhankelijk van de ochtend bepaalde kan hebben ijslagen en vochtigheden. En is dat van autopista.es ondersteunen het gebruik band inviernoo gemengd, omdat meer en meer doeltreffend zijn en een veiliger bestuurder en de passagiers. Zoals in alle Fiat Panda, we missen een beetje meer precieze richting, maar we moeten niet vergeten dat het een utilitaire. Zelfs met de "City" uit-stand, Het vereist een aantal kilometers gebruikte om te krijgen en vertrouwen te winnen.

Fiat Panda CrossFiat Panda Cross 4x4 1.3 Multijet: motorprestaties

met Dieselmotor updaten nieuwe 1.3 Multijet, haar vermogen stijgt tot 95 CV. In de praktijk is er weinig verschil met de versie die hij vervangt, behalve dat het veel aangenamer stedelijke routes, een laag regime veel oplosmiddel. Misschien meer opmerkelijk dat de nieuwe Fiat Panda Cross Multijet 95 pk Het presenteert lage uitstoot, met slechts 119 g / km CO2, die vrijstelling verlenen voor u van het betalen van belasting.

Wat betreft de het werkelijke verbruik, wijzen op de 5,44 liter / 100 km snelweg verkregen gemiddeld 97,33 km / h, met een boordcomputer markering 5,5 l / 100 km, heel nauwkeurig. Maar het is in stad, ondersteund door een systeem van stop-start motor Stop / Start een beetje stroef, maar uitstekende prestaties, waar de nieuwe Fiat Panda Cross maakt het verschil aangezien slechts twee tiende boven links, het krijgen van een resultaat van 5,64 l / 100 km.

Uiteindelijk is de Fiat Panda Cross is een hulpprogramma "off road" voor alle doelgroepen en een Gebruik vrij strakke economie.

Fiat Panda Cross 4x4 1.3 Multijet. TT Cotas

- Invalshoek: 27.5 °
- Uittreedhoek: 39 ° (Escape)
- Breakover hoek: 22º
- Bodemvrijheid: 165 mm
- Waaddiepte: 760 mm
- Voorwielophanging slag: 250 mm
- Achterwielophanging slag: 260 mm