De waarheid over het brandstofverbruik van auto’s

De waarheid over het brandstofverbruik van auto's

Highway maatregelen werkelijk verbruik van alle auto's te testen en deze keer de kruist met data goedgekeurd door fabrikanten tot de conclusie dat er een te trekken tekort van 25,3 procent tussen geadverteerde en werkelijke verbruik genomen door onze Technical Center na het combineren van het gebruik van een 60 procent snelweg en 40 procent. Dit verschil tussen de werkelijke en goedgekeurd verbruik stijgt tot 29,2 procent in het geval van dieselauto's, terwijl benzine het verschil tussen de werkelijke en goedgekeurd consumptie 21 procent. Deze algemene resultaten worden toegevoerd aan de database van het werkelijke verbruik Technisch Centrum Highway en verzamelen tot en met 30 september 2015, 540 auto's die momenteel in productie en verkoop in onze markt.

De recente gebeurtenissen via Volkswagen schandaal, ze hebben vraagtekens bij de divergentie van de emissie goedkeuringscycli, dat alle fabrikanten voldoen, met de realiteit van het dagelijks leven, Het heeft ons geleid tot de officiële gegevens over te steken met het werkelijke verbruik gegevens die zijn verkregen door onze Technical Center. Sommige merken, zoals PSA, Ze hebben al aangekondigd dat vanaf volgend jaar zal aankondigen om reclame voor hun producten een gecontroleerde werkelijke verbruik door een onafhankelijk orgaan

reële verbruik versus goedgekeurd: de beste en slechtste auto's Diesel

de auto diesel met zijn reële verbruik hoe dichter het is om de goedgekeurde verbruik te bereiken aangekondigd door de fabrikant wordt monovolumen Tata Aria 150 4x2 2.2 -7,7 l / 100 km werkelijke verbruik ten opzichte van 7,2 l / 100 km Tata door een aangekondigd 6,5 procent-. Als we kijken naar diesel auto's zijn minder dan 10 procent lag tussen de werkelijke en goedgekeurd verbruik ook nog een minivan, de SsangYong Rodius 2.0 EXDI 155 een stijging van 8,1 procent tussen reclame en de werkelijkheid; de Jeep Renegade 2.0 Mjet 170 4x4 met een toename tussen echt en gehomologeerd consumptie van 8,5 procent; en Kia Sportage 2.0 CRDi met een vertraging van 9,5 procent tussen geadverteerde en de realiteit van onze Technical Center.

Aan de andere kant, de Diesel auto's met slechtste resultaat onze data kruising tussen de gemiddelde verbruik van de fabrikant en de werkelijke gemiddelde verbruik gemeten door het Technisch Centrum Highway zijn de Peugeot 508 SW 2.0 BlueHDi Met een verschil van 50,3 procent, Audi Q7 3.0 TDI 272 een stijging van 51,4 procent, Jaguar XE 2.0 180 een toename van 53 procent en Volvo V40 2.0 D4 190 met een kloof tussen de werkelijke en 57,7 procent goedgekeurd van het verbruik.

reële verbruik versus goedgekeurd: de beste en slechtste auto's benzine

Er is geen dieselmodellen geweest lager verbruik door onze Technical Center tegen de consumptie goedgekeurd, maar zelf heeft deze zaak in benzine-auto's genomen. Acht auto's zijn getest door het Technisch Centrum Highway, dat een beter resultaat in het werkelijke verbruik bereikt door onze testers dat de gemiddelde consumptie worden verklaard door het merk hebben verkregen. Alle auto's met dit resultaat zijn sportieve modellen en leidt de rangschikking van de auto's die het best aan hun beloften te voldoen aan het niveau van de consument Toyota 86 met 10,5 procent verbetering door onze Technical Center tegen verklaren Toyota consumptie. Afronding van de podium betere resultaten als we steken het werkelijke verbruik versus goedgekeurd, de Mazda MX-5 met een resultaat van 7 procent lager in onze echte verbruik ten opzichte van de goedgekeurde en Hyundai i30 1.6 TGDi 186 Turbo een verbetering van 4,8 procent in onze reële verbruik versus verklaren Hyundai. Ze hebben ook verkregen uitstekend resultaat Als we steken werkelijke verbruik versus ingestemd met de Subaru WRX STI (-4,5 procent) Audi A1 2.0 TFSI (-3,2 procent) BMW 435i (-2,5 procent) Nissan 370Z (-1,8 procent) en Kia pro_cee'd 1.6T (-0,5 procent).

wat betreft In tegenstelling tot de benzine-auto's meer tussen uw goedgekeurde consumptie en het werkelijke verbruik verkregen via de snelweg, vinden we de Citroën C4 1.2 Puretech 130 Met een verschil van 48,2 procent tussen 4,8 en 7,1 l goedgekeurd verkregen bij onze tests, de Fiat Panda 0.9 Twinair 85 (+50,23 procent) en 1.2G Nissan Micra DIG-S 98 die standaardiseert 4,3 l / 100 ten opzichte van het werkelijke verbruik van onze Technical Center 6.6 l / 100 (+52,8 procent).

reële verbruik versus goedgekeurd: de beste en slechtste merken

makers Aziatische auto's Zij zijn degenen die dichterbij Ze behoren tot wat ze verklaard goedgekeurde consumptie en het werkelijke verbruik verkregen door onze Technical Center. Subaru is het kenmerk van allen die langs de snelweg Technical Center beste resultaat Het heeft in termen van nabijheid tussen de resultaten van het verbruik ten opzichte van het werkelijke verbruik gecertificeerd door onze Technical Center goedgekeurd. Subaru vier getest door onze Technisch Centrum, en te koop op dit moment het bereiken van een Gemiddeld 10,5 procent hoger Autopista reële verbruik ten opzichte van het verbruik goedgekeurd het totale resultaat Hij maakt gebruik van Subaru veel van een benzine model sportief, Subaru WRX STi, die 4,5 procent verbruikt minder volgens ons door Subaru- consumptie goedgekeurde technisch centrum.

in tweede positie Het is Hyundai met 13,9 procent verschil tussen de consumptie goedgekeurd door het merk en het werkelijke verbruik wordt verkregen door het Technisch Centrum Highway. Zes geteste negen benzine- en drie auto's en Diesel- drie Hyundai in onze ranking van 25 auto's met het beste resultaat goedgekeurde kruising verbruiksgegevens versus werkelijke verbruik zelfs maar één, de i30 1.6 TGDi met een resultaat 4,8 procent beter tussen wat accrediteert Hyundai en resultaten als het werkelijke verbruik door de snelweg.

de De derde plaats is voor Kia -comparten mechanische Hyundai en het draaien van het verkrijgen van resultaten als parejos- 14,7 procent mismatch tussen de consumptie en het werkelijke verbruik door onze Technical Center goedgekeurd. De Kia modellen die op dit moment hebben we getest negen auto's Vijf benzine- en drie Diesel- en vond de Kia pro_cee'd 1.6 hoe T-GDi kondigt zelfs een goedgekeurde verbruik is enigszins verlaagd door onze Technical Center. Ze helpen ook veel om dit goed definitieve standpunt van de goede resultaten verkregen door Diesel SUV Kia modellen getest Kia Sportage CRDi -de 2.0 Diesel is het beste kwart van onze totale steekproef, terwijl de Kia Sorento is de twaalfde Diesel verbruik te vergelijken met goedgekeurde beste resultaat tegen real

Aan de andere kant, het merk met een grotere kloof tussen de feitelijke en goedgekeurd verbruik is Mini een verschil in aantallen tussen de getallen worden vermeld die het merk en onze Technical Center krijgt u een 36,1 procent. Dit resultaat is het gevolg van het combineren van de resultaten van verbruiksgegevens goedgekeurd negen varianten van de Mini en Mini Countryman ook gemeten in termen van het werkelijke verbruik door onze Technical Center. de Mini met het beste resultaat in onze tests van het werkelijke verbruik is de Mini Cooper S met een vertraging van 25,76 procent ten opzichte van de 5,2 l / 100 accrediteert en 6,54 l / 100 Autopista krijg je hun werkelijke verbruik testen. de Mini slechtste resultaat in onze tests, en op de markt van vandaag, is de Mini Countryman One aankondigen van 4,4 l / 100 km en volgens onze Technical Center behaalt 6,54 l / 100 km gemiddeld werkelijke verbruik (+48,63 procent).

Welke auto's zijn eigenlijk consumeren minder

35 auto's verkocht vandaag bewegen in een één liter verschil op basis van het werkelijke verbruik gecertificeerd door onze Technical Center. De auto met lagere reële gemiddelde verbruik 1,6 Citroën C4 Cactus BlueHDi 100 met 4,08 liter / 100 km, het resultaat van het combineren van een reële verbruik Road 3,96 l / 100 km en 4,25 l / 100 km Real consumptie stad. Achter de Citroën, Diesel twee Franse modellen, beide met reële verbruik door middel van 4.3 l / 100km: Clio 1.5 dCi 90 en Peugeot 208 1.6 100 BlueHDi. Aanzienlijk, een van de top tien auto's gemiddelde verbruik met lagere echte vondst twee zalen, de Skoda Octavia Combi 1.6 TDi Greenline 110 en Lexus is300h, beide met 4,7 l / 100 km.

Gehomologeerd consumptie versus werkelijke verbruik: automerken

Brand (alfabetisch)

gemiddeld verschil ten opzichte van het werkelijke verbruik goedgekeurd verbruik (%)

Alfa Romeo

+ 28.4

Audi

+25.6

BMW

+23.9

Citroën

+33.5

DS

+34.8

fiat

+24.7

doorwaadbare plaats

+34

slinger

+31.1

Hyundai

+13.9

Infiniti

+29.5

jaguar

+28.4

jeep

+23.2

Kia

+14.7

land Rover

+15.6

Lexus

+15.9

Mazda

+21.4

Mercedes

+25.2

mini

+36.1

Mitsubishi

+26.7

Nissan

+25

Opel

+25.7

Peugeot

+34.8

Porsche

+15.5

Renault

+28.9

stoel

+24.9

Skoda

+25.2

SsangYong

+15.8

Subaru

+10.5

Suzuki

+21

Toyota

+20.8

Volkswagen

+20.9

volvo

+30.1

* Tests uitgevoerd door snelweg naar 20/10/2015. Gegevens meest representatieve merken in onze markt en het reële verbruik-test (Euro6-motoren) door onze Technical Center met modellen verkocht vandaag.

het werkelijke verbruik van auto's per merk

reële verbruik Alfa Romeo

Audi werkelijke verbruik

BMW reële verbruik

het werkelijke verbruik Citroën

het werkelijke verbruik DS

reële verbruik Fiat

Ford werkelijke verbruik

Honda werkelijke verbruik

Hyundai werkelijke verbruik

Infiniti reële verbruik

het werkelijke verbruik Jaguar

het werkelijke verbruik Jeep

Kia reële verbruik

Land Rover het reële verbruik

Lexus echte consumpties

Mazda reële verbruik

Mercedes Benz reële verbruik

het werkelijke verbruik Mini

het werkelijke verbruik Mitsubishi

Nissan werkelijke verbruik

reële verbruik Opel

het werkelijke verbruik Peugeot

Porsche werkelijke verbruik

reële verbruik Renault

reële verbruik SeatSkoda reële verbruikSmart reële verbruikSsangyong reële verbruik
reële verbruik Subarureële verbruik SuzukiToyota werkelijke verbruikreële verbruik Volkswagen
Volvo reële verbruik

10 auto's met een beter verbruik ten opzichte van het werkelijke verbruik SNELWEG goedgekeurd

Merk en model

gemiddelde brandstofverbruik gehomologeerd l / 100 km

Real verbruik Highway l / 100 km

Verschil% reële verbruik in vergelijking met goedgekeurde

Toyota GT 86 2.0 200 Sport

7.8

7.0

-10.5

Mazda MX5 Soft Top 1.5 SKYACTIV-G 131

6

5.6

-7.0

Hyundai i30 186 1.6 TGDI Turbo 5p

7.3

7.0

-4.8

Subaru WRX STi 300 Rally Edition 2.5

10.4

9.93

-4.5

Audi A1 2.0 TFSI Quattro 256

8.6

8.3

-3.2

BMW 435i xDrive 306 2p

8.2

8.0

-2.5

Nissan 370Z Coupe 3.7 V6 344 Nismo

10.6

10.4

-1.8

Kiapro_cee'd 1.6 T-GDI 204 GT

7.4

7.4

-0.5

Hyundai Genesis 3.8 GDI 315 AWD

11.6

11.7

0.4

Nissan GT-R Black Edition 3,8 g 4WD V6 550 GR6

11.8

12.0

1.9