Toyota Land Cruiser 180D: het werkelijke verbruik … en de eerste indrukken

Toyota Land Cruiser 180D 5p 7 plaatsen: eerste indrukkenToyota Land Cruiser 180D 5p 7 plaatsen: eerste indrukkenToyota Land Cruiser 180D 5p 7 plaatsen: eerste indrukkenToyota Land Cruiser 180D 5p 7 plaatsen: eerste indrukken

We blijven in de Technical Center Autopista.es met echte zwaargewichten. Als een paar dagen geleden onze held was de Ford Ranger 3.2 TDCi Wildtrak, dit keer de beurt komt voor een andere mythe-road: Welcome to nieuw Toyota Land Cruiser 177 pk 180D in 5-deurlichaam met 7 zitplaatsen. Het enige wat een reus.

Als ik zeg dat de Toyota Land Cruiser is een zwaargewicht ... is met gegevens in de hand: 2340 kg is het gewicht met de verhuizing van vandaag nieuwe 2.8L verplaatsing en 177 pk, Het komt nu naar het vorige blok 3.0 van 190 pk vervangen. ... bijna niets.

Onze nieuwe Toyota Land Cruiser 180D uitrust ook automatische "6 Super ECT" ook uitgebracht voor de gelegenheid. A priori het was een nieuwe verandering, maar de werking ervan is niet leek ons ​​die niet voldoen aan de moderne markt dozen valt: Het is traag en glijdt veel, ondanks meer snel en soepel te kondigen. Het heeft sequentiële lane, maar alleen "onmiddellijke" als je wilt verkleinen: wanneer klimuitrusting, zoals vroeger, de bestuurder selecteert en beslissen wanneer en maakt het effectief. echt blokkeert de hoogste versnelling, alleen dat.

Toyota Land Cruiser 180D: consumptie

nu tot de eerste test van de Toyota Land Cruiser 180D, van het werkelijke verbruik, mark officieel een uitgave van 7,4 l / 100 km verklaard zowel voor de automatische transmissie en de handleiding. Hoe minder vreemd, want met handmatige minste verwijder de converter slip. En natuurlijk dat het verbruik is zeer laag in vergelijking met de onze, omdat alleen de verbruik weg die we doen na 199 kilometer Natuurlijk hebben we 18.380 liter brandstof getankt. In echt besteden, en precies, 9,24 l / 100 km. Het is een geweldige all-rounder en dat blijkt.

Toyota Land CruiserBovendien, ondanks het ontvangen afstelling van de vering, de nieuwe Toyota Land Cruiser is nog steeds in principe hetzelfde als die in het jaar 2010, een hele pure land, van degenen die vóór en degenen die in het schrijven van vandaag nemen we heel erg SUV na de lawine die we vandaag de dag leven. Deze reus heeft echt verminderen en vergrendelen centraal differentieel, iets dat zeer weinig reeds kunnen bogen vandaag. Mitsubishi Montero zaak en Jeep Wrangler, nu nagenoeg de grootste concurrenten.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Dit is de nieuwe Toyota Land Cruiser 180D

Toyota Land Cruiser 2016