Ford EcoSport 1.0 Ecoboost / 140: indrukken en het daadwerkelijke verbruik

Ford EcoSport 1.0 Ecoboost 140 HP: eerste indrukkenFord EcoSport 1.0 Ecoboost 140 HP: eerste indrukkenFord EcoSport 1.0 Ecoboost 140 HP: eerste indrukkenFord EcoSport 1.0 Ecoboost 140 HP: eerste indrukken

Toen hij werd geboren scala van Ecoboost benzinemotoren, vooral drijfgas tricilíndrico van 1,0 liter cilinderinhoud, leek het erop dat korte tijd de "TDI" zou het zinvol zijn: hij kondigde een consumptie goedgekeurde iets hoger dan dieselmotoren. Sindsdien hebben we getest deze motor in de Ford Fiesta en de Ford Focus, met handmatige en automatische dubbele koppeling versies van 100, 125 en 140 pk... en de conclusie is simpel: het werkelijke verbruik is aanzienlijk hoger dan aangekondigd in de goedkeuring cyclus, hoewel het waar is dat het beoefenen van zuinig rijden, voorzichtig met het gaspedaal, kunt u consistente platen dagelijks gebruik iets minder dan dat zou verkrijgbaar grotere cilinderinhoud Propellants atmosferische en verminderde efficiëntie.

Ford EcoSport kleine SUV, we het bewijs hebben nu al na de renovatie, nu gemonteerd de meest krachtige variant, met 140 pk en handgeschakelde versnellingsbak, consumeren op onze road trip 6,47 l / 100 km: Redelijke figuur, maar hoogtepunten excessieve weerstand. Bij het rijden in de stad is gevormd met 7,19 l / 100 km, waarde lager dan 7 gedaald als emplease apparaat automatische stop en start kosten- Een kwestie van, en bewijst nogmaals dat wat de meeste pijn doet dit model is de aërodynamische weg, zoals blijkt uit hoe dicht ze zijn allebei consumptie.

Ford Ecosport 1.0 Ecoboost: hoe gaat het?

De Ford Ecosport het is ver in het gedrag van veel van zijn rivalen, en iedere sector, waaronder zijn broer, de Ford Fiesta. Road zal ondersteuning veranderingen stikken en het lichaam zwaait meer dan gewenst, iets wat je kunt raden in één oogopslag hun niet-gecompenseerde dimensies.

Ford EcoSportIn het kort, Ford Ecosport is niet een wendbare SUV noch heeft een stabiliteit aan de Europese smaak, uiterlijk, waar rivalen zoals de Renault Captur en Nissan Juke hem handig overtreffen. U kunt het beste het speelt met een bewoonbaarheid en een uitstekende boot ten opzichte van de buitenkant lengte bevatte: slechts 4.01 meter. Zeer binnenkort zullen we de volledige test, waar u al onze data te vinden aan te bieden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De Ford EcoSport voorkant van de Nissan Juke en Renault Captur

Ford EcoSport 1.0 125 pk Ecoboost

Zo was de voormalige Ford EcoSport