Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 125 HP: reviews en het daadwerkelijke verbruik

Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 125: eerste indrukkenFord Fiesta 1.0 Ecoboost 125: eerste indrukkenFord Fiesta 1.0 Ecoboost 125: eerste indrukkenFord Fiesta 1.0 Ecoboost 125: eerste indrukken

Halverwege tussen een restyling en een nieuwe generatie (in feite, Het handhaaft dezelfde vorige platform), De nieuwe Ford Fiesta is geboren met de bedoeling op gelijke voet concurreren de Seat Ibiza ook volledig vernieuwd. De eerste versie die we ontvangen op onze Technical Center wordt aangedreven door de steeds 1.0 Ecoboost motor oplosmiddel, 3 cilinder 998 cc verplaatsing. Zijn kracht is goedgekeurd 125 pk.

hoewel de Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 2017 blijft ongewijzigd zijn kracht en emissiecijfers, veranderingen ontvangen in de kont en betere elektronische beheer van hun verbruik kan net zo tevreden dan zijn meer moderne rivalen. Het belangrijkste kenmerk dat dit altijd EcoBoost-motor is gepresenteerd is een directe levering en zeer lineaire koppel, maar de werkelijke uitgaven tot op heden is niet hun belangrijkste waarde geweest.

De nieuwe versie 1.0 Ecoboost testen we in een grondig verbouwde Ford Fiesta heeft ons Nu verrast door een verandering in "hun wegen," zachter dan voorheen en meer lui onder de 2000 rpm, maar met een verbruik tot minder dan een halve liter. Dit gevoel alleen gezien bij de start, omdat cijfers acceleratie zijn vrijwel identiek, en zelfs inhalen zijn beter in de tussenliggende versnellingen meer op hun gemak dankzij ontwikkelingen nieuwe handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen. Ook nieuw is de beschikbaarheid nu uit een ECO-modus, functie die helpt bij het verminderen het brandstofverbruik vooral in stadsverkeer.

Ford Fiesta 2017ten opzichte van gedrag van de nieuwe Ford Fiesta, weinig verandering, met een lichte verbetering in de achterkant, dat maakt vandaag edeler en minder in leven. Als er iets blijft benadrukken dit hulpprogramma is in uw evenwichtige afstemming van de schorsing, met een rijkwaliteit dan gemiddeld segment. Misschien iets dat niet de hoogte van de nieuwe Seat Ibiza niet bereikt is de grens gedrag, op het adres dat iets onjuist is, maar alleen in zeer vastberaden rijden. Aan de andere kant, Ford Fiesta overschrijdt nu Seat Ibiza capaciteit filtering Kleine oneffenheden in het asfalt, het gevoel meer comfortabel.

Een ander kenmerk van de nieuwe Ford Fiesta blijft nagenoeg onveranderlijk is de capaciteit van de passagiersruimte en romp, de laatste met een gemeten volume voor ons in 320 liter load, in lijn met zijn rivalen en meer dan genoeg om te gebruiken die meestal van deze voertuigen zijn bestemd. Het is eerlijk om te zeggen dat nieuwe Ibiza groter in alle afmetingen met dezelfde lengte.

Ford Fiesta 1.0 EcoboostDe werkelijke verbruiksgegevens

Zoals ik aan het begin van het artikel vermeld, is de nieuwe Ford Fiesta debuteert een variant van de 1.0 EcoBoost met aanpassingen die het mogelijk maken lager brandstofverbruik. In het bijzonder, is onze eenheid voldoen nu aan 5,1 l / 100 km, gemeten op onze road trip een gemiddelde van bijna 100 km / h, met en 6,2 l / 100 km reële uitgaven voor gebruik in de stad. Deze cijfers plaatst hem voor de eerste keer tot de beste en, ondanks de "kick" hebben verloren bij lage toerentallen, het lijkt meer succesvol de nieuwe motor management. Om ons een idee, tot nu toe één van de verwijzingen in de consumptie, de Seat Ibiza 1.0 TSI 115 pk, geven checkte ons in slechts een paar dagen 5,2 l / 100 km snelweg (0,1 meer dan de Fiesta) geleden dezelfde 6,2 l / 100 km in stadsverkeer. Good job Ford.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Dus de Ford Fiesta ST 2017

Ford Fiesta Actief: de nieuwe, meer extreme partij

De Ford Fiesta en ongelooflijke prototypes