De mest fantastiske elektriske biler i 2016

De mest fantastiske elektriske biler i 2016

sannsynligvis 2016 innebærer et punkt bøyning i Historien om elektriske biler. kanskje skandale endring av utslipp forurensninger Volkswagen Det har bidratt til dette, men sannheten er at vi forlater 2016 med utsikter til disse svært forskjellig fra et år siden fremdrift. Nå er det mange flere alternativer, både å kjøpe som planlagt for de kommende månedene, selv med ankomsten av nye produsenter; den autonomi ikke lenger et stort problem, som strekker seg i flere tilfeller mer enn 400 km godkjenning; raskere opplading, med flere bensinstasjoner i våre byer og og prisen er ikke så eksklusivt.

La oss se, hva er de modellene som for en eller annen grunn har skapt større forventninger er.

Faraday Future FFZERO1

Det californiske selskapet utstillinger i denne bilen racing prototype FFZERO1 med Faraday Future 1000 CV den modulære plattform som fra 2018 vil spille sine produksjonsmodeller. Det vil være meget fleksibel, med mulighet for å ha en til fire motorer og et system av batterier kjeden.

Hyundai Ioniq

Ioniq med det koreanske selskapet gjør under en samme kroppen velge tre typer fremdrift, for eksempel bil elektrisk, hybrid eller hybrid plugg. Den første, som allerede er en realitet, kunngjør en autonomi på 280 km, det har 120 hk og vil være i salg i løpet av våren 2017 fra 34,500 euro.

Jaguar i-PaceJaguar I-Pace

Den første elektriske bilen vil være et britisk firma 5-seters SUV, med to motorer med å utvikle 400 hk, med som akselererer fra 0 til 100 km / t i 4 sekunder, og autonomi opp 500 km. Jaguar er ventet til jeg-Pace treffer forhandlere i 2018.

Leeco LeSEE

Forslaget Leeco kinesisk produsent med LeSEE tilbyr en hyggelig sedan luft coupé raskere, billigere og salg før Tesla S.

Generasjon Mercedes EQ

Presentert på den siste Paris Motor Show, denne prototypen representerer ikke bare en visjon om signeringen av stjernen på elektrifisering av kjøretøy, men øker Familie arkitektur for elbiler som vil gå på salg i 2020.

NextEV NIO DS9

Selverklært som elektrisk bil raskere verden med den raskeste runde bil av denne typen Nürburgring (7: 05.12), Chinese NextEV NIO DS9 har fire motorer utviklet i fellesskap 1360 CV med som akselererer fra 0 til 100 km / t på 2,7 sekunder og når 313 km / t. Lover en rekke overstiger 400 km.

Tesla Model 3

Sannsynligvis en av de høyeste antall modeller har fanget overskrifter over hele verden. Etter Roadster, Model S og Model X eksklusive nå kommer begynnelsen av denne Tesla Model 3 er en sedan fem seter, med funksjon autonom kjøring, 350 km med autonomi, en akselerasjon fra 0 til 100 km / t på mindre enn 6 sekunder og en US pris rundt $ 35 000, som vil gjøre det mer tilgjengelig for andre lommer. Endelig innført i salg av store massene, men det gjenstår å se om de kan møte hele etterspørsels og har om 400 000 pedidos- og hvis operasjonen er lønnsomt hvis, som det ser ut, det utvider seg over tid.

Venturi VBB-3

Fortjeneste av Venturi VBB-3 var å slå fartsrekorden med en elektrisk bil registrert i Salt Lake Bonneville (USA) 495 km / t, langt fra mer enn 600 km / t for hvilken det er konstruert.

Volkswagen ID

Det er det første viktige skrittet for en familie av elektriske biler. Ja, de er allerede i salg på e-Golf og e-Volkswagen Up!, Men ID vil være den første til å ha den modulære kit. Golf elektrisk representerer en ny design-DNA merkevaren, stor livability og modularitet, en bakre motor 170 hk og forskjellige størrelser av batterier med -emplazadas under etasje- autonomier fra 100 til 600 km som vil senke prisen på bilen, avhengig av behovene til hver driver rekkevidde. tilgjengelig siden 2020, i 2025 vil det frigjøre fullstendig autonomt kjøring, med et tilbaketrekkbart hjul som forsvinner når den er aktivert.