Barcelona zal auto’s te verbieden meer dan 20 jaar in 2019

Barcelona zal auto's te verbieden meer dan 20 jaar in 2019

Ongeacht de kwaliteit van lucht, 2019 van Barcelona zal het verkeer op weekdagen te sluiten voor de meest vervuilende voertuigen. Deze beperking is van invloed op voertuigen voorafgaand aan de Euro categorie 1Vans geregistreerd vóór 1 oktober 1994 en geregistreerd vóór 1 januari 1997 auto's, die 106.018 voertuigen zal betrekken -7 procent van de vloot- en 22.049 bestelwagens, namelijk 16 procent.

Dit wordt verklaard door de conceller van Territory en Duurzaamheid, Josep Rull, de eerste grote bijeenkomst over de vervuiling in Barcelona, ​​waardoor ook de Raad van de Catalaanse hoofdstad, het grootstedelijk gebied van Barcelona (AMB), de Barcelona Provinciale Raad en de departementen van Volksgezondheid, Binnenlandse Zaken en Bestuurszaken van de Generalitat. De inzet van de top is 30 procent minder uitstoot van het verkeer binnen 15 jaar.

Deze overeenkomst zal beïnvloeden 40 gemeenten aangewezen speciale beschermingszones van de Atmospheric Environment waar de 4,3 miljoen mensen en bevat bevolking van de regio's Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental en Oriental.

Een andere maatregel is het verbod op verspreiding onder de voertuigen die niet aan de milieu-keurmerk van de DGT niet ontvangen -of benzine geregistreerd vóór 2000 en voor 2006 diesel in de ruimte bestaat Rondes Barcelona afleveringen verontreinigingen uit december 2017.

Het zal ook zorgen voor een Metropolitan Green Card voor de zomer dat zal drie jaar gratis openbaar vervoer en die zullen profiteren de bewoners van het grootstedelijk gebied uitgeschreven een verontreiniging voertuig en niet een ander te verwerven tijdens de drie jaar levensduur van de kaart. Tegelijkertijd zullen we de studie van de inbrengen van een mogelijke tolheffing tegen congestie in dit gebied.

Vice President van AMB Antoni Poveda heeft aangekondigd dat het lichaam zal gehomologeerd diesel taxi's stoppen in 2019 en installeer parkeerplaatsen uit te wisselen met het openbaar vervoer-Park and Ride-en vroeg Bus-HOV rijstroken meer, L9 en L10 de afwerking van de metro en de financiering en het openbaar vervoer.

U kunt ook geïnteresseerd

Europa scherpt grenzen vervuiling van auto's

Dus is het antiverontreinigingssysteem Protocol van Madrid en dus kun je te weten komen

ecolabels: DGT classificeert auto's door vervuiling