Wil je de Monster Jam in Madrid wonen op 17 juni? Loten!

De Monster Jam keert terug naar Spanje per jaarDe Monster Jam keert terug naar Spanje per jaarDe Monster Jam keert terug naar Spanje per jaarDe Monster Jam keert terug naar Spanje per jaar

Voor het derde achtereenvolgende jaar, Monster Jam keert terug naar Spanje om een ​​uniek spektakel in de wereld te brengen. Het zal de volgende zijn 17 juni, zaterdag in Vicente Calderón Stadium. Een afspraak kunt u niet mag missen als je van de auto, de actie en ook als u wilt zeggen stadion afscheid van Madrid.

De show van dit jaar komt met nieuwe Monster Jam trucks: zal zijn sneller, meer actie en zal veel meer vrijheid om hun freestyle tricks doen. Geen tekort reeds gebruikelijk grave Digger, viert deze 2017 haar 35 bestaan ​​op de hellingen, Max-D, El Toro Loco... True beesten van 4 ton en een gemiddeld gewicht en 3 meter hoog, wat een hindernisbaan die speciaal is ontworpen in het stadion rojiblanco om trucs, stunts en jumps te doen zal worden geconfronteerd.

Wilt u deze live show, die vorig jaar gehost wonen meer dan 30.000 toeschouwers, Niet te missen kans dat wij tot de snelweg: twee dubbele loten. Je hoeft alleen maar naar deze link te gaan en beantwoord een heel simpele vraag. Mis het niet! je hebt tot en met maandag 12 juni (Meegeleverd) om deel te nemen aan de wedstrijd.

Neem deel en win twee kaarten voor de Monster Jam 2017

U kunt ook geïnteresseerd

Foto: The Monster Jam, van binnenuit

Video: Monster Jam bezoeken Spanje, en we we in haar schoot