30 home remedies voor de auto

30 home remedies voor de auto

bevroren slot
Lage temperaturen soms kunnen we spelen trucs, bevriezing lock onze auto en het voorkomen van ons de sleutel. Gelukkig zijn de meeste voertuigen uitgerust met een afstandsbediening om deze te beperken en andere ongemakken afgeleid van de traditionele bolhoed, maar nog steeds in onze carrière oudere modellen blijven. Om dit probleem op te lossen, verwarmd met een lichtere sleutel en plaats deze in het slot langzaamZo kunt descongelándola langzaam gaan en in staat zijn om het te openen.

Verander het wiel zonder kat
Het eerste wat je hoeft te doen is draai de schroeven los genoeg om het wiel te ontsnappen, maar kan het niet verwijderen zonder inspanning. dan Je moet een sloot zoeken en vervolgens het verhogen van de auto totdat de vlakke band in de lucht blijft. Heel voorzichtig, en zodra u zeker weet dat het voertuig niet gaat om te bewegen, te beëindigen door de schroeven en vervang het wiel.

Bereik uw bestemming met een lekke band
Als u klikt en geen reservewiel of reparapinchazos kit niet dragen, dan kunt u een noodoplossing proberen om de dichtstbijzijnde werkplaats te bereiken zonder busting het deksel. Eleva de auto met de krik en zorgvuldig onderzoekt de lekke band naar de bron van het lek te lokaliseren. Als dit wordt veroorzaakt door een snede, heb je geen andere keuze dan een sleepwagen te bellen, maar als de bron een lekke band, doorboort een schroefgat groot genoeg om verder uit lucht te voorkomen en blaast de band. Vergeet niet het is een zeer tijdelijke oplossing, dus niet uw bezoek aan de workshop te vertragen.

Verwijder de wielbouten
Als de schroeven niet klemmen en unclenching elke dag, wanneer een noodsituatie aankomt en we hebben om mee te nemen, kan de taak een verschrikking geworden. Om ze eruit te komen met minder inspanning, vooral als ze zijn roestig, giet ze wat cola en wacht een paar minuten door te voeren: gemakkelijk naar buiten komen.

Ronde met gebroken glas
Een onaangenaam verrast te ontdekken dat u de auto hebben gestolen, we begeleidt meestal gebroken glas venster. Om te verplaatsen naar de dichtstbijzijnde glaswerk, gewoon op zoek naar een doorzichtig stuk plastic groot genoeg te dekken het gat. Voor het plaatsen van het, snijd het op maat, verwijderde de overblijfselen van kristallen en plak grondig in het kozijn met tape.

Bevestigen van een glasplaat als het raam is gebroken
Wees het raam zwengel of elektrische, kunt u verblijven met een raam halverwege omhoog of omlaag als het breekt. Tij, krijgen een platte schroevendraaier en heft het glas met de handen. Als je van plan bent, Plaats de schroevendraaier tussen het glas en de binnenbekleding van de deur door vastklemmen: Op deze manier zul je niet kan omvallen. Ja, herziet vaak Chapucilla omdat de trillingen die optreden tijdens het rijden, kan het glas naar beneden glijden.

Verwijder het ijskristal
Als de temperatuur van de voorruit hebben bevroren en niet over een hand schraper, maakt gebruik van een cd-doosje die geen hoog in het vaandel, voor een goede maatregel om ijs te verwijderen: het is niet zo effectief, maar dekt heel goed de record.

Verwijder de stickers
De geschiedenis lijmen dat als je eenmaal op het lichaam of kristallen auto geplaatst, maakt gebruik van een warmtebron te maken. Het beste is een haardroger, Ik paste zorgvuldig zal helpen verzachten de lijm. Één lijmresten verwijderen, gebruikt een doek gedrenkt in azijn; als de sticker was op een glas kunt u genieten van een schraper.

Prevent beroofd van de wieldop
Maak deze moeilijker voor zakkenrollers wieldoppen vasthoudplaat aan de rand van een flens. Kies een brede, ténsala mogelijk te maken. Vergeet niet om een ​​goede korte kabels in geval van een lekke band te brengen, om de flenzen te verwijderen om toegang te krijgen tot de schroeven van de band.

Stop de opmars van een scheur in de voorruit
Totdat je de maan vervangen, kunt u dezelfde truc gebruikt om een ​​carrière gemiddelde stoppen gebruiken. Neem een ​​boot nagellak en het aanbrengen van verschillende lagen aan weerszijden van de scheur.

Vermijd duizeligheid kinderen in de auto
Auque we hebben niet geprobeerd, echo we deze truc, veel ouders zeggen dat ze hebben uitgevoerd naar de kindertijd duizeligheid beëindigen: wordt plaats een stuk tape of een verband aan de navel van kleine. Sommige forums verder gaan dan het toevoegen van een aspirine tussen de navel en de rillingen. Zelf ...

achter noodsituatie
Het gebeurt vaak dat de eenvoudigste dingen zijn degenen die leven op te lossen en niet beseffen het belang van iets, totdat je verliest. Dit alles is naast het punt in het spreken van spiegels, deze elementen geven ons zo veel mogelijk informatie aan automobilisten. Als je breekt een, en in afwachting van de langverwachte vervanging in de workshop die soms duurt weken aan te komen, kunt u een voor verwarring en veiliger rijden fabricarte. Om dit te doen, koop een kleine badkamer spiegel en plak het aan de rest van de spiegel live-band. De visie die je krijgt is niet erg orthodox, maar meer dan genoeg te circuleren.

Vermijd zware objecten boot los
Hoe te "binden" is raken ze een uitgebreid stuk velcro kleefmiddel mercerías-ben verkocht aan het oppervlak in contact met de bagageruimte omdat dit meestal is gemaakt met een wandtapijt "harige" zal vasthouden geweldig.

Plaats de belasting op de imperiaal
Om de belastbaarheid van de imperiaal optimaliseren en bieden de kleinste windweerstand, Plaats uw bagage in doeken gewikkeld. Verspreid het en zetten de grotere brokken en dan kleiner. Nu vouwen van de stof aan de resulterende verpakking en goed beveiligd met octopus of riemen.

wespen schrikken
Uit de auto ramen open tijdens de zomer kan eindigen met het bezoek van een gevleugelde verstekeling en een kusje als een geschenk. Om dit te voorkomen, het wassen van de ramen en voorruit met een doek gedrenkt in water en overvloedige bleekmiddelDe geur ontmoedigen insecten.