Renault-Nissan is de nieuwe wereld nummer 1 tot en met VW inhalen

Renault-Nissan is de nieuwe wereld nummer 1 tot en met VW inhalen

Na maanden van continue groei, zijn de verwachtingen is voldaan na Mitsubishi onderdeel van geworden Renault-Nissan-netwerk. De groep bestaat uit Franse en Japanse is erin geslaagd om de eer van het winnen automotive conglomeraat dat er meer auto's in de wereld verkoopt.

In een strakke indeling, Renault-Nissan Hij is erin geslaagd op de top van het podium met te plaatsen 5.270.000 auto's verkocht in de eerste helft van het jaar. Worden nauwlettend gevolgd de Volkswagen Group, met 112.000 minder auto's verkocht. Een stap terug, niet Toyota pick hun 5.130.000 auto's wereldwijd verkocht.

De eerste plaats grijpen, is het een belangrijke overname door Nissan 34 procent geweest Mitsubishi, wat geweest is een groei van 7 procent van de totale omzet van Renault-Nissan. Zowel deze groep en Volkswagen verwacht sluipend de 10,3 miljoen verkochte eenheden einde van het jaar. Toyota, daarentegen, heeft als doel om de verkoop te handhaven in 2016 (10.170.000), omdat ze geen grote groei vertrouwen.

Sinds Renault hebben benadrukt dat deze stijging heeft plaatsgevonden hebben centraal gestaan ​​van de Chinese en Iraanse markten, en merkte op dat na de recente aanpassingen, verkregen de groep de nettowinst van meer dan 58 procent toen we in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

10 auto's en 10 best verkochte SUV tot dusver dit jaar

Wat zijn de best verkochte auto's in het eerste kwartaal van 2017?

hybride en elektrische auto's meer verkocht in 2017